- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.341
Ben çocuklarımın fotoğraflarina bakiyordumama nihalim senin geleceğini bilirse de yemez. bu anneyi getirme yolu olmasin. sen ona hazırla göster bunları ben senin için hazırladım. sen hepsini vaktinde yiyip bitirdiginde ben eve gelicem de. bakan kimse ona göre versin. zaten ikindi de atistirmalik verilir üç buçuk dört gibi verseler tam tamina denk gelir.
bide mutluluk da sütü artirir. gece süt sağarken biseyler izle dinle sevdiğin. ben bir erkek bir izliyodum geceleri :)
Hoşbuldum balım nasılsın
Vuhuuuusürpriz olcakmış
Uyuma ihtimalim yüksekKertenkelelerim bu gece 23:00 e oyun koysam katılım olur mu?
Katılırım, katılamam şeklinde cevaplarsanız sevinirim
Cevaplamazsanız sevinmem
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@Zipzip-
Hoşbuldum balım nasılsın
Vuhuuuu
Bende beyim evimin direği uyursa gelicemiyiyim kuzum Cici yine bizi heyecanlandırdı gitti oyun 23 gibi olcakmış
Sağol canım
Neden herkese cevap yazıldı ama benim adım yok anlayabilmiş değilim madonnamkuseyim mi ki
Ah canım benim yaherşeyi yetiştirmeye çalışıyorsun elbette yorulursun
10 gün kaldı bizimki canım. Kalma olmadı.
Buralardayım kızlar çok yorgunum sadece uzaktan uzaktan izliyorum fırsat buldukça :)
benimki kolikten aglarken izliyodum benBen çocuklarımın fotoğraflarina bakiyordum
işler çok mu yoğun canımm
Evet işler yoğun biraz bu aralar, duruşmalar uzun sürdü 2 gündür yoruyor o da insanı
Siz napiyosunuz?
Limonsuzzcay beni sormuşsun gördüm ❤
Allah kolaylık versin canımm ❤
Aynı kuzum gidip geliyorum yıl sonu ya aşırı yoğunluk yok bütçeler kapanıyor bizde deSağol, senin işler nasıl?
Oyuna kalamam herhalde uyurumbitmoji çılgınlığı sarmış her yeri, hemen ben de yükledim
Eki Görüntüle 2557010
Aynı kuzum gidip geliyorum yıl sonu ya aşırı yoğunluk yok bütçeler kapanıyor bizde de ☺
Bitmoji bol bol görürüz artık ya patili başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?