- 11 Nisan 2007
- 87.791
- 516.036
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.381
Alelsandırıt mıdır nedirpiçuv piçuv diye bişeyler püskürtüyo normalleri de öyle mi bilmiyom.kendimi ütelenmiş kelle gibi hissettim yanık kıl koktu oda
Sus la kendimden iğrendim ben deSeni tanımlıyorum mali = iğrenç
Kural 2 ve kural 3 ü okumanı tavsiye etsem..Seni tanımlıyorum mali = iğrenç
Oncelikle tesekkur ediyorum cicim bende baslayacagim oyuna birazdan geliyoreee5
4
3
2
1
0
Oyun başlıyorrrrrrrrrr..
Kertenkelelerim oyun basit. "Arkadaşlarını tek kelime ile anlat" oyunu.
Yani her kertenkele diğer kertenkeleleri tek kelime ile anlatacak. Tanımlayacak. O Üyeyi görünce ilk ne geliyor, senin bakış açına göre nasıl biri bunu söyleyecek.
Örnek:
Ayşe- Anaç
Fatma- Çatlak
Hayriye- Dobra
Gibi..
KURAL 1= Tek kelime ile tanımlama yapılacak. 2 ve daha fazla kelime kullanmayın.
KURAL2= Parça parça yorum yapmayın. Tek bir mesaj halinde yapacağınız tüm tanımlamaları yapın.
KURAL3=Lütfen 2 3 kertenkele seçip değil mümkün olduğunca çok kertenkeleyi tek kelime ile tanımlamaya çalışın.
KURAL4: Tanımlama yaparken mutlaka etiket kullanın. Yoksa o üyenin tanımlamadan haberi olmaz.
(ByNkoaLa babannesinde olduğu için oyuna sonra katılacak)
OYUNU BAŞLATIYORUM:
ByNkoaLa -Komik
K Kendinisevenbirii - Seksi
Youlost16 - Merhametli
Limonsuzzcay - Melek
Elhan - Anaç
Bonus - Emojisiz
minik kalp0753 - Mesafeli
Nego - Titiz
@malii - Çatlak
kk birinci noteri - Pskilolog
HayatSevinceGuzel - Ponçik
@Caterpie - Casper
poncikvegece - Pozitif
Amecey - Net
KedidirKedii - Süslü
Jawlensky - Sabırlı
D Dilos06 - Enerjik
C Cay6 - Mantıklı
I inessa armand - Dobra
B BUSR4 - Sempatik
@bi prenses annesi - Anaç
aypare ackerman - Sosyal
Zipzip- - Organik
C Calcifer - Muhabbetçi
Hadi bakalım sıra sizlerde
Iyiyim cnm olsn canin sag olsunda ypklugun belli olmayacak gbi degilll bil istedmGörmedim senin sorduğunu hiç, etiket etmemişsin bunu da kaçırıyordum :))
Iyiyim şükür idare eder sen nasılsın?
Cok guzel olmus ama daha cogu uyeyi tanimiyorum bu oyuna katılmayim5
4
3
2
1
0
Oyun başlıyorrrrrrrrrr..
Kertenkelelerim oyun basit. "Arkadaşlarını tek kelime ile anlat" oyunu.
Yani her kertenkele diğer kertenkeleleri tek kelime ile anlatacak. Tanımlayacak. O Üyeyi görünce ilk ne geliyor, senin bakış açına göre nasıl biri bunu söyleyecek.
Örnek:
Ayşe- Anaç
Fatma- Çatlak
Hayriye- Dobra
Gibi..
KURAL 1= Tek kelime ile tanımlama yapılacak. 2 ve daha fazla kelime kullanmayın.
KURAL2= Parça parça yorum yapmayın. Tek bir mesaj halinde yapacağınız tüm tanımlamaları yapın.
KURAL3=Lütfen 2 3 kertenkele seçip değil mümkün olduğunca çok kertenkeleyi tek kelime ile tanımlamaya çalışın.
KURAL4: Tanımlama yaparken mutlaka etiket kullanın. Yoksa o üyenin tanımlamadan haberi olmaz.
(ByNkoaLa babannesinde olduğu için oyuna sonra katılacak)
OYUNU BAŞLATIYORUM:
ByNkoaLa -Komik
K Kendinisevenbirii - Seksi
Youlost16 - Merhametli
Limonsuzzcay - Melek
Elhan - Anaç
Bonus - Emojisiz
minik kalp0753 - Mesafeli
Nego - Titiz
@malii - Çatlak
kk birinci noteri - Pskilolog
HayatSevinceGuzel - Ponçik
@Caterpie - Casper
poncikvegece - Pozitif
Amecey - Net
KedidirKedii - Süslü
Jawlensky - Sabırlı
D Dilos06 - Enerjik
C Cay6 - Mantıklı
I inessa armand - Dobra
B BUSR4 - Sempatik
@bi prenses annesi - Anaç
aypare ackerman - Sosyal
Zipzip- - Organik
C Calcifer - Muhabbetçi
Hadi bakalım sıra sizlerde
Tanıdığın kadar Üyeyi tanımlayabilirsinCok guzel olmus ama daha cogu uyeyi tanimiyorum bu oyuna katılmayim
Kural 2 ve kural 3 ü okumanı tavsiye etsem..
Hahaha evet 2 gün kokusu burnumda geziyorum ben yaaAleksandırıt mıdır nedirpiçuv piçuv diye bişeyler püskürtüyo normalleri de öyle mi bilmiyom.kendimi ütelenmiş kelle gibi hissettim yanık kıl koktu oda
Oyunu yaklaşık 1 buçuk saat önce etiketle bildirdim. Hatta üyelerin çoğunluğunun onayı ile oyuna karar verdim. Yani 23.00 de oyun olacağını biliyor olmalısınız. Bilmiyorsanız da benim etiket dışında yapabileceğim birşey yok.Hepimiz aynı anda burda olamıyoruz ki çoğu zaman kimiside sonra görücek mesajı o zamanda süre geçti yazma mı diyicez?
Araya 2 mesaj girse nolur girmese nolur biz sayfalarca geçmişi okuyan insanlarız kıymet verdiğimiz için.
Evladım sus der gibi oldu hocam net.
23. 30 dan sonra da tanımlama yapabilirsiniz çayım. Yarın gelip yapacaklar da var hatta. Muhabbeti sadece yarım saatliğine durdurmak istedim ama başarılı olamıyorum23.30 da bitmesin yazip gonderip okuyana kdr vakit geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?