Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle tesekkur ediyorum cicim bende baslayacagim oyuna birazdan geliyoreee

Son düzenleme:
Kertenkelelerim oyun esnasında muhabbet etmeyelim peş peşe tanımlamalar gelsin. Bölük pörçük görünür yoksa.
Oyun 23.30 da bitsin.
23.30 dan sonra muhabbet başlasın.
23. 30 a kadae hisleri butonlarla belli edebiliriz.

Cok guzel olmus ama daha cogu uyeyi tanimiyorum bu oyuna katılmayim

Kural 2 ve kural 3 ü okumanı tavsiye etsem..

Hepimiz aynı anda burda olamıyoruz ki çoğu zaman kimiside sonra görücek mesajı o zamanda süre geçti yazma mı diyicez?
Araya 2 mesaj girse nolur girmese nolur biz sayfalarca geçmişi okuyan insanlarız kıymet verdiğimiz için.

Evladım sus der gibi oldu hocam net.

Aleksandırıt mıdır nedir piçuv piçuv diye bişeyler püskürtüyo normalleri de öyle mi bilmiyom.kendimi ütelenmiş kelle gibi hissettim yanık kıl koktu oda
Hahaha evet 2 gün kokusu burnumda geziyorum ben yaa aayy bilemedim bilemedim alexsandraytin kıymetini bilemedim ben diod giriyorum girmez olaydım beni benden alıyor

Oyunu yaklaşık 1 buçuk saat önce etiketle bildirdim. Hatta üyelerin çoğunluğunun onayı ile oyuna karar verdim. Yani 23.00 de oyun olacağını biliyor olmalısınız. Bilmiyorsanız da benim etiket dışında yapabileceğim birşey yok.
23 00 den 23 30 a kadar muhabbet etmezsek hiçbirimiz ölmeyiz bence. Karar verilmiş bir durum var.
Sus der gibi olduysa susmak zarar getirmez.
Biri bana sus der gibi olsa ben susarım misal.
Alınganlık neden.

23.30 da bitmesin yazip gonderip okuyana kdr vakit geciyor
23. 30 dan sonra da tanımlama yapabilirsiniz çayım. Yarın gelip yapacaklar da var hatta. Muhabbeti sadece yarım saatliğine durdurmak istedim ama başarılı olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…