Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle muhabbet etme süresi başladığı için şuana kadar yapılmış tanımlamaları yapan tüm kertenkelelerime oyuna iştirakı için teşekkür ederim
Burada olduğu halde oyuna katılmayan, kendileri tanımlandıkları halde tek bir kertenkeleyi dahi tanımlamayan, izleyici kalan hatta rahatsız olan kertenkeleler de oyun sevmiyor herhalde.Bidahaki oyunlarda söylerler inşallah katılmayacaklarını. Tabiki katılmak istemeyebilir insanlar, morali bozuktur oyunu sevmemiştir vesaire. Ama katılmayacağını söylemek zor değildi gibime geliyor. (burada olduğu halde izleyici kalanları kastettim) Tabi bidaha oyun kurar mıyım şüpheye de düştüm açıkçası.
Etiketsiz onaysız habersiz oyun kurmuyorum kendi kafama göre, gerçekten şaşırdım.
Oyunu sizler eğlenin diye, aramızda bir aktivite olsun diye, gecenize bir renk katsın diye kuruyorum vallahi enteresan ne diyim
Oyun esnasında da düzenli olmasını istiyorum. Zaten hergün oyun olmıyor kırk yılda bir oynanıyor.
Birşey demiyorum
Sonradan gelen kertenkeleler istedikleri zaman tanımlama yapabilirler.
Adıma yapılan tüm tanımlamalara ayrı ayrı hayran kaldım

B Brunello Cicinelli ateşli kedi
@BUSR4 konuşkan
@Dilos06 sıcak kanlıı
@Bonus neşelii
@Limonsuzzcay ananç
Sizlere de teşekkür ederim kuzularım

Oyun için teşekkürler brom
Güzel oldu

Hayırlı geceler kızlar Allah a emanetsiniz
Yarın ilk randevum var bı an önce sabah olsun istiyorum hemen uyumalıym dualarınıza talibim insAllah herşey yolundadır
Hadi bakalım
Yarın ikimiz içinde heyecanlı bir gün
İnşallahhhh ikimiz de mutlulukla geliriz buraya.
Çok öpüyorum iyi geceler kuzum

Oyun için teşekkürler brom❤
Güzel oldu
Ben teşekkür ederim katılım için Patilim,
Şimdi beni bu gece uyku tutmaz.
Mideme kasıklarıma kramplar giriyor yarın kana gideceğim ya.

Ben teşekkür ederim katılım için Patilim, ♥
Şimdi beni bu gece uyku tutmaz.
Mideme kasıklarıma kramplar giriyor yarın kana gideceğim ya.
Sakinnnn ollll güzel güzel uyu
Yarın 450 leri görücez inşallaahhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…