- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.501
Yaaa için kıpır kıpır dimii, böyle gözlerini kapatıyosun kalbin pıt pıt dimiiİnşallahhhh ponçiğim vallahi uyuyasım gelmiyor.
Hem geyşam yok tekim hem heyecan.
Bilmiyorum artık kaçta uyurumiyi geceler balım datlu rüyalar ♥
Yok demiyorlar canim. Emme olsun sonra bakacaklar. İkk basta bi 10 gun sonra cikarsiniz demisler ama ben inanmamistim buhun 14.gun.emmeye geçince eve geçmez misiniz kuzum, daha ne kadar vardır çıkışa doktorlar bişey diyor mu
Geç kalkiyor 9.30 gibi. Biz 8 de çıkıyoruz evden o yüzden öyle diyemiyorum . Şimdi yine ağlayarak uyandı onu uyutmaya çalışıyorumama nihalim senin geleceğini bilirse de yemez. bu anneyi getirme yolu olmasin. sen ona hazırla göster bunları ben senin için hazırladım. sen hepsini vaktinde yiyip bitirdiginde ben eve gelicem de. bakan kimse ona göre versin. zaten ikindi de atistirmalik verilir üç buçuk dört gibi verseler tam tamina denk gelir.
bide mutluluk da sütü artirir. gece süt sağarken biseyler izle dinle sevdiğin. ben bir erkek bir izliyodum geceleri :)
Şımarıklık yaptığını hiç sanmıyorum canım. Sen robot değilsin dinlenmeye de ihtiyacın var. Hatta çalışmaya başlayacağın için daha çok var. Bak sen yazmışsın hamilelikten beri yorgunsun.bilmiyorum ki limonsuzum belki de simariklik yaptığımama bu hamilelikten beri olan yorgunluk çıkıyo sanki. sonra bakıyorum. benden daha zor durumda olup hiç dinlenmeden çocuk büyüten arkadaşlarım var. kendimden utanıyorum falan. öyle bisey işte.
sen naptın kuzum:) asayiş berkemal mi çay içildi mi:)
Buralardayım kızlar çok yorgunum sadece uzaktan uzaktan izliyorum fırsat buldukça :)
İçindeki ses yanılmış ballı lokmam
Hoş geldin canımGünaydınnn
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Günaydın canım hosbuldımHoş geldin canım
Ohaaaa günaydın ciddi misin kuzummmmByNkoaLa valla gördüm billa gördüm rüyamda kk da senin profiline tıklıyorum durumunda fotoğraflar paylaşmış oluyorsun, ailecek böyle iki oğlun, eşin birde bebek arabasında pembelere sarılmış bir KIZ çocuğuuu
Ohaaaa günaydın ciddi misin kuzummmm
Hadi ins bilinç altı değildir Yaaa
Günaydın kizlar dün feci basım ağrıyordu oyun saatinde bir de baabnnemdeydim o yüzden bana güzel şeyler yazan herkese teşekkür ederm bnde yazicam müsait zamanda şuan kan kuyrufundayin
Daha ben kendimi o halde goremedjm ailecekinşallah değildir kuzumm
uyanınca bir an hatırladım sevindim ya
Sıra hem bitsin hem bitmesin istiyorum yaaadikkat et koluna bakma sakin ol derin nefes al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?