Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine düşündürdü beni sözlerin.

Yine düşündürdü beni sözlerin.
Yaniii ya yarn tahlil yapip sonucu bile yaznca bile anlayacagiz da bu senin icine sinecek mi seni az cok tanidim o yuzden diyorum telefon edip doktoruna degeri bildirip, gorusunu almalisin diye dusunuyoremmm nacizane ....

öp beni minnoş

aman herkesin anlaştığı biri bulunuyo öyle düşünme:) ama sen yipraniyosan kendi yaptığın şeylerden tabiki bi yol ara

Öyle vallahi Samdanım baktım yoruluyorum cidden, o yanlarımı minimum tutmaya çalışıyorum daha güzel olduu ama sonuçta yengecim yanii olduğu kadar

Yaniii ya yarn tahlil yapip sonucu bile yaznca bile anlayacagiz da bu senin icine sinecek mi seni az cok tanidim o yuzden diyorum telefon edip doktoruna degeri bildirip, gorusunu almalisin diye dusunuyoremmm nacizane ....
Garantici diyen sen miydin çayım tanımlamada, o geldi şimdi aklıma cuk oturdu gibi oldu

B Brunello Cicinelli bro herkes burda cooll falan diyor keyifsizim katılmıyorum mu diyeyim, limon mu sıkayım, oyunun içeriğini yazdın da ben ona göre arzı teşrifimi önden mi bildirmedim
Kız brom alınganlıkların başladı, yandık ki ne yandık
Oyun amacına hizmet ediyordu ne güzel kıkırdıyordum ehuehu diye sonra bir baktım brom çıkmış ağacın tepesine küscek nerdeyse
Oyun bu yine oynanır gönüller bir olsun

Garantici diyen sen miydin çayım tanımlamada, o geldi şimdi aklıma cuk oturdu gibi oldu
Evet beybitosumm bendim cnku seni taniyorum yarin tahlili alip gelcen buraya biz kendi bildigimizce yorumlayacagiz ama seni tatmin edecek mi doktor degiliz hepimiz basimizdan gecen 1 2 3 tecrubeye gore fikir yurutecegiz cnku ... ayrica doktoruna kontrol kaydiyda gidemezmisin elnde sonucla 10 gun icinde kontrol suresi oluyorya hep genelde

Brom bunun benim alınganlığım ile ne alakası var ki?
Oyunu sizler için kuruyorum.
Kendim için kurmuyorum.
Kendim için oyun kuracak olsam açarım bilgisayardan GTA 5 oynarım.
Ben sizin için aktivite oluştururken açıklamasız katılmamak ne kadar hoş sence. Bak insanlar cool dedi diyorsun, o sana cool diyenler senin onlara karşı bakış açını tanımlamanı merak etmezler miydi? Sen oyuna dahil olup birini etiketlesen ondan da seni tanımılamasını beklemez miydin, istemez miydin? Karşılıksız kalması hoşuna gider miydi? Empati kur bakalım lütfen.
Davete icabet sünnettir diye söz bile var.
Belki katılsan moralin bile düzelecekti, zaten amacım herkeste bir gülümseme yaratmaktı. Hoş vakitti.
Kaldı ki hoplayalım zıplayalım modlu bir oyun da değildi ki çok moral gerektirmiyordu sanki
Moralsizim katılmıcam desen inan oyunu bile durdurabilirdim. Ya da en başında bu geceye koymazdım.
Bu durumun gebeliğim ile çok alakası yok sanırım.

Yok kuzum bilerek geç gitmemi istedi.
Hcg değeri 1000 in üstüne çıkmadan kese bile gözükmez boşuna gelme diyor
Benim doktor da Garantici

sende çaysever

D e f n e
Kuzum yeniden hoşgeldin aramıza
Özlemiştik seni
Evet bana sorduğun gibi gebeyim bende daha yeni öğrendim.
2 gün önce idrarda dün kanda çıktı.
Yalnız daha regl günüm bile gelmedi. Normalde bat günüm yarın. Biraz fazla erken öğrendim pişmanım, yine olsa yine erken öğrenmem
Kaç haftalık olduğunu dahi bilmiyorum
193.3 sonucum ile doktora gittim. Çok minnak dedi kaale almadı beni
Yarın yeniden kan vermeye gidicem bakalım. 2 katı artmış olması gerekiyor. Yarın biraz kader günü gibi..

Yok kuzum bilerek geç gitmemi istedi.
Hcg değeri 1000 in üstüne çıkmadan kese bile gözükmez boşuna gelme diyor
Benim doktor da Garantici
2000 ustu kese 5000 kalp atisiydi sanirim... evet kendine gore doktor blmussun insallah anlasabilecegn guvenebilecegn bu yolda birliktw yuruyebilecegn bi doktordur bu cok onemli bizim doktorumuz harikaydi Allah ondan bin.kere razi olsun Deniz Yildiran Sarici selamm olsunnn ona .... omrum boyunca unutamayacagm bi doktor bi insandi .
Sen tahlili alda bakalm ne cikacak yarnimza gene bi heyecan kattin teskkr ediyorum sana

Ben artik kacar cok uykm geldi evlat uyurkene uyuyam sonra pismanliklar silsilesiii yasamayaym

Iyugeceler tatli balli ruyalar hepinixze

Evet cananım gebelik mevcut
Çok teşekkür ederim amin
Ne yoğunluğun var herşey yolunda mı kuzum

1 aydır başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum allah seni inandırsın

eşimin ameliyatından sonra gelenlerim çok oldu...
Şimdide tatilden faydalanıp Bursa’ya geldim,burada çok kalabalığız...Ablam,abim geldiler Antalya’dan...
Epey kalabalığız
Ara ara bakıp çıkıyorum,oyunlara dahil olmak isterdim ama pek mümkün olmuyor...

evime gidince herşey normale dönecek inşallah

Kendine dikkat et,yemene içmene çok çok özen göster...
Güzel bir süreç başladı senin için,ama bir o kadar da yorucu benden söylemesi

Vallahi kendime de çok heyecan kattım kalbim bu heyecanı kaldıracak mı emin değilim
3 gün oldu öğreneli 3 gündür hop oturup hop kalkıyorum şimdiden yoruldum
Haber veririm çayım. Hadi uyu bakalım. İyi geceler

Hoşbuldum canım bende özledim ❤ maşallah daha ne olsun ben öğrendiğimde değer 29 du erken öğrenmemişsinki ben bata 8 kala öğrenmiştim artmıştır hiç merak etme içini ferah tut ❤ 350 400 arası olmuştur:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…