- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.461
Yine düşündürdü beni sözlerin.Daha iyi kuzum o zamana dek bebiste gelisir buyur ultrasona cikar buyuk ihtimalle ... kalp atisi duyulur belki ... ama yarinki degeri telefon ile doktorunla gprusup yorumlatsan daha iyi bence cnku yarin ki degerini 3 aralikta doktor napsnki asil onemli olan suan yarn sana bisey soylenmesi diye dusunuyorm yanlis miyim
İnşallahh büşomiyi geceler cümleten kızlarr
oyun güzeldi tekrarlanabilir farklı çeşitli şekilleri Cicim
Dimii kuzuumAhh ahh bilgisayarsız iş olmuyor ama oda bizi mahvediyor
Yaniii ya yarn tahlil yapip sonucu bile yaznca bile anlayacagiz da bu senin icine sinecek mi seni az cok tanidim o yuzden diyorum telefon edip doktoruna degeri bildirip, gorusunu almalisin diye dusunuyoremmm nacizane ....Yine düşündürdü beni sözlerin.
öp beni minnoş
aman herkesin anlaştığı biri bulunuyoöyle düşünme:) ama sen yipraniyosan kendi yaptığın şeylerden tabiki bi yol ara
Amin senin de çiçimHamilelik beni şimdiden yıprattı malim kusura bakma tamam hemen başlıyor ben b12 ye
Can malim benim, ❤
Hadi yat uyu Allah işinde kolaylık versin balım
Garantici diyen sen miydin çayım tanımlamada, o geldi şimdi aklıma cuk oturdu gibi olduYaniii ya yarn tahlil yapip sonucu bile yaznca bile anlayacagiz da bu senin icine sinecek mi seni az cok tanidim o yuzden diyorum telefon edip doktoruna degeri bildirip, gorusunu almalisin diye dusunuyoremmm nacizane ....
Evet beybitosumm bendim cnku seni taniyorum yarin tahlili alip gelcen buraya biz kendi bildigimizce yorumlayacagiz ama seni tatmin edecek mi doktor degiliz hepimiz basimizdan gecen 1 2 3 tecrubeye gore fikir yurutecegiz cnku ... ayrica doktoruna kontrol kaydiyda gidemezmisin elnde sonucla 10 gun icinde kontrol suresi oluyorya hep geneldeGarantici diyen sen miydin çayım tanımlamada, o geldi şimdi aklıma cuk oturdu gibi oldu
Brom bunun benim alınganlığım ile ne alakası var ki?B Brunello Cicinelli bro herkes burda cooll falan diyor keyifsizim katılmıyorum mu diyeyim, limon mu sıkayım, oyunun içeriğini yazdın da ben ona göre arzı teşrifimi önden mi bildirmedim
Kız brom alınganlıkların başladı, yandık ki ne yandık
Oyun amacına hizmet ediyordu ne güzel kıkırdıyordum ehuehu diye sonra bir baktım brom çıkmış ağacın tepesine küscek nerdeyse
Oyun bu yine oynanır gönüller bir olsun
Yok kuzum bilerek geç gitmemi istedi.Evet beybitosumm bendim cnku seni taniyorum yarin tahlili alip gelcen buraya biz kendi bildigimizce yorumlayacagiz ama seni tatmin edecek mi doktor degiliz hepimiz basimizdan gecen 1 2 3 tecrubeye gore fikir yurutecegiz cnku ... ayrica doktoruna kontrol kaydiyda gidemezmisin elnde sonucla 10 gun icinde kontrol suresi oluyorya hep genelde
❤❤❤
B Brunello Cicinelli dert ortağı
@Kendinisevenbirii hamarat
@samdan mütevazi
@tosia candan
@RosSsS hoş sohbet
@Bonus bilgili
Amecey cool
HayatSevinceGuzel şirin
poncikvegece ultra canayakin
@Calciferr tatlı
C Cay6 gezenti
@Negohatun titizliğin kraliçesi
@BUSR4 konuşkan
@Dilos06 neşeli
@minik kalp0753 sevimli
@malii komik
@Kutsal_zebra strateji uzmanı
_CaNanSu_ sosyal
@-Artemis_ sempatik
@_Gulnihal_ hüzünlü
Elhan anaç
@KedidirKedii sıcakkanlı
@hizuran özlenen
@imzaben çaydaşım
❤❤❤
Evet cananım gebelik mevcutB Brunello Cicinelli tebrik ederim canım
Allah tamamına erdirsin
Yanlış okumadıysam gebelik mevcut...
bu aralar yoğunum pek takip edemiyorum sizleri
2000 ustu kese 5000 kalp atisiydi sanirim... evet kendine gore doktor blmussun insallah anlasabilecegn guvenebilecegn bu yolda birliktw yuruyebilecegn bi doktordur bu cok onemli bizim doktorumuz harikaydi Allah ondan bin.kere razi olsun Deniz Yildiran Sarici selamm olsunnn ona .... omrum boyunca unutamayacagm bi doktor bi insandi .Yok kuzum bilerek geç gitmemi istedi.
Hcg değeri 1000 in üstüne çıkmadan kese bile gözükmez boşuna gelme diyor
Benim doktor da Garantici
Evet cananım gebelik mevcut
Çok teşekkür ederim amin❤
Ne yoğunluğun var herşey yolunda mı kuzum
Vallahi kendime de çok heyecan kattım kalbim bu heyecanı kaldıracak mı emin değilim2000 ustu kese 5000 kalp atisiydi sanirim... evet kendine gore doktor blmussun insallah anlasabilecegn guvenebilecegn bu yolda birliktw yuruyebilecegn bi doktordur bu cok onemli bizim doktorumuz harikaydi Allah ondan bin.kere razi olsun Deniz Yildiran Sarici selamm olsunnn ona .... omrum boyunca unutamayacagm bi doktor bi insandi .
Sen tahlili alda bakalm ne cikacak yarnimza gene bi heyecan kattin teskkr ediyorum sana
Ben artik kacar cok uykm geldi evlat uyurkene uyuyam sonra pismanliklar silsilesiii yasamayaym
Iyugeceler tatli balli ruyalar hepinixze
Hoşbuldum canım bende özledim ❤ maşallah daha ne olsun ben öğrendiğimde değer 29 duD e f n e
Kuzum yeniden hoşgeldin aramıza
Özlemiştik seni
Evet bana sorduğun gibi gebeyim bende daha yeni öğrendim.
2 gün önce idrarda dün kanda çıktı.
Yalnız daha regl günüm bile gelmedi. Normalde bat günüm yarın. Biraz fazla erken öğrendim pişmanım, yine olsa yine erken öğrenmem
Kaç haftalık olduğunu dahi bilmiyorum
193.3 sonucum ile doktora gittim. Çok minnak dedi kaale almadı beni
Yarın yeniden kan vermeye gidicem bakalım. 2 katı artmış olması gerekiyor. Yarın biraz kader günü gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?