- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.481
Yaaaa çok geçmiş olsun iyi mi şimdi eşin? Problem neydi sanki söylemiştin sana bir nedenden dolayı önceden de Allah şifa versin dediğimi hatırlıyorum ama bu durumla ilgili miydi kestiremedim1 aydır başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum allah seni inandırsın
eşimin ameliyatından sonra gelenlerim çok oldu...
Şimdide tatilden faydalanıp Bursa’ya geldim,burada çok kalabalığız...Ablam,abim geldiler Antalya’dan...
Epey kalabalığız
Ara ara bakıp çıkıyorum,oyunlara dahil olmak isterdim ama pek mümkün olmuyor...
evime gidince herşey normale dönecek inşallah
Kendine dikkat et,yemene içmene çok çok özen göster...
Güzel bir süreç başladı senin için,ama bir o kadar da yorucu benden söylemesi
aaa ben yapayım o zmnnnn23. 30 dan sonra da tanımlama yapabilirsiniz çayım. Yarın gelip yapacaklar da var hatta. Muhabbeti sadece yarım saatliğine durdurmak istedim ama başarılı olamıyorum
Bata 8 kala 29 ile öğrendiysen ve 2 günde 2 katı artan birşeyse bu bata 2 kala 232 gibi bir değer olmuş olmalı senin.Hoşbuldum canım bende özledim ❤ maşallah daha ne olsun ben öğrendiğimde değer 29 duerken öğrenmemişsinki ben bata 8 kala öğrenmiştim artmıştır hiç merak etme içini ferah tut ❤ 350 400 arası olmuştur:)
Yap ponçiğim,aaa ben yapayım o zmnnnn
Yaaaa çok geçmiş olsun iyi mi şimdi eşin? Problem neydi sanki söylemiştin sana bir nedenden dolayı önceden de Allah şifa versin dediğimi hatırlıyorum ama bu durumla ilgili miydi kestiremedim
Ben bu süreçten 3 günde yoruldum cananım. Biraz fazla erken yoruldum farkındayım ama ne yapayım
Bide haftaya dersler kaldığı yerden devam ettiğinde bakalım işler nasıl olacak
Tam bir kesinleşsin değerler inşallah onları da yapıcam cananımEvet canım bu durumla alakalıydı
Bel fıtığı ameliyatı oldu,1 ay olacak neredeyse...
Günden güne daha iyi oluyor canım,çok sağol
evet erken başlamışsın yorulmaya
Enerjini 9aya sığdır ve hatta sonrasına
şimdi heyecan da yoruyordur seni
Çok güzel duygular,keyfini çıkar...
Yalandan aşermeler falan yap,ben bu aşerme işini baya bir kullandım
Canım şöyle birşey var ben erken yumurtladım o ay. Ve değer inanılmaz çok arttı ikiz sandım yine. 2 gün sonra 4 katına çıkarak devam etmişti neyseki tek bebek oldu. Senin yumoş zamanında çatladığı için değerin normal takma 3ü 5i. Keyfini çıkar :)Bata 8 kala 29 ile öğrendiysen ve 2 günde 2 katı artan birşeyse bu bata 2 kala 232 gibi bir değer olmuş olmalı senin.
Benim 193tü bata 2 gün kala.
Düşük mü acaba
386,6 nın üstüne çıkmış olması lazım yarın.
Geç yumurtlama dedi bana da doktor. Ama neye göre dedi bilmiyorum sadece son adet tarihime ve hcg değerime bakarak geç yumurtlama dediCanım şöyle birşey var ben erken yumurtladım o ay. Ve değer inanılmaz çok arttı ikiz sandım yine. 2 gün sonra 4 katına çıkarak devam etmişti neyseki tek bebek oldu. Senin yumoş zamanında çatladığı için değerin normal takma 3ü 5i. Keyfini çıkar :)
Tam bir kesinleşsin değerler inşallah onları da yapıcam cananım
Bir yanım çok kaptırmamaya çalışıyor.
Yeniden çok geçmiş olsun
Eminim kısa zamanda toparlanacaktır.
Tamam kuzum iyi gecelerinşa canım inşallah
Gelişmeleri takip edeceğim,şimdilik kaçıyorum ben...
kendine iyi bak
İyi geceler
Değerlerin referans aralığına bakarsan aslında normal olduğunu göreceksin cicim. Herkeste farklı oluyor öyle bir ortalaması pek yok. 4 katına çıkmasından belli işte benim :) sakin kalmaya çalış yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah. İyi geceler yeni anne ❤Geç yumurtlama dedi bana da doktor. Ama neye göre dedi bilmiyorum sadece son adet tarihime ve hcg değerime bakarak geç yumurtlama dedi
Tamam kuzum teşekkür ederimDeğerlerin referans aralığına bakarsan aslında normal olduğunu göreceksin cicim. Herkeste farklı oluyor öyle bir ortalaması pek yok. 4 katına çıkmasından belli işte benim :) sakin kalmaya çalış yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah. İyi geceler yeni anne ❤
Çok hisli gacıyımdırB Brunello Cicinelli hissiyatlı
ByNkoaLa hoşsohbet
K Kendinisevenbirii enerjik
Youlost16 samimi
Limonsuzzcay vefalı
Elhan keyifli
Blue_Peri duyarlı
Bonus ciddi
Nego ağırbaşlı
kk birinci noteri zekii
poncikvegece candan ❣
Amecey net
Jawlensky merhametli
D Dilos06 deli dolu
C Cay6 doğal
I inessa armand akıllı
B BUSR4 yardımsever
aypare ackerman girişken
Zipzip- yengecimsi
Allahım etiketim çıksın inşallah amin
Kesinlikle ciciimm aslında tek kelimem yoktu birden fazla var daaaaÇok hisli gacıyımdır
Mükemmel olmuş ponçiğim
Teşekkür ederiz
Yaa benim de aslında hepiniz için bir sürü kelimem var seçerken zorlandımKesinlikle ciciimm aslında tek kelimem yoktu birden fazla var daaaabaskın geldii
Rica ederim çok keyifli olduu oo yüzden topik anamıza tişikkirleerrr
Yaa benim de aslında hepiniz için bir sürü kelimem var seçerken zorlandım
Ben teşekkür ederim miniğim katıldığın için ❤
İnşallahhhh ponçiğim vallahi uyuyasım gelmiyor.Ciciim ben de yavaş yavaş tüm ponçikliğimi alayım gideyim uyuyayıım ama sen de uykusuz bırakma kendini olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?