Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen neden yalnızsın malim yav kocan kurban kesmeye falan mı gidiyor?
Yaaa mali popolu pastayı dedin değil mi

Cici sonrası malum derken ne oldu mesela
Ne olabilir yavrum oturup batak oynadık tabiki

Evet sıkıldım, kocamı bekliyorum. Şimdiden yoruldum kim gezecek
sabah da biz bi papaz olcaktık,geceden beri telli herif,uyandı gene tellenmiş neye anlamadım söylenip duruyodu habire.,sonra herifin kafaya bugün bayram olduğu dank edince geri vites yaptı

sabah da biz bi papaz olcaktık,geceden beri telli herif,uyandı gene tellenmiş neye anlamadım söylenip duruyodu habire.,sonra herifin kafaya bugün bayram olduğu dank edince geri vites yaptı
Bizde de oldu gerginlik ayıp ettin, bayram da çok stresli oluyorum ben

Sen neden yalnızsın malim yav kocan kurban kesmeye falan mı gidiyor?

Ne olabilir yavrum oturup batak oynadık tabiki

onlara tatil falan yok kuzum.otelde çalışıyo ya bi de bizimkinin bayramı ne de olsa akşamları da geç gelir bu 4 gün.
bize bayram yok yani anlicağın

Lanetli olduğumu düşünüyorum artık, her bayram gerginlik olur, çocukluğumdan beri
bayramları yorucu keyif vermeyen şeyler olarak algılıyosak belki bilinç altında.bizde de hep aynı oluyo genelde.birimiz ille bi huysuz oluyoz

bayramları yorucu keyif vermeyen şeyler olarak algılıyosak belki bilinç altında.bizde de hep aynı oluyo genelde.birimiz ille bi huysuz oluyoz
Ya bekarken abim her bayram huzursuzluk çıkarırdı istisnasız, sanırım onun etkisi var bende, her an bir şey olacak diye korkuyorum.

Ya bekarken abim her bayram huzursuzluk çıkarırdı istisnasız, sanırım onun etkisi var bende, her an bir şey olacak diye korkuyorum.
rahat ol kuzum ya,bayram işte ne güzel,herkes sağlıkla etrafındaysa boşver tadını çıkarmaya bak

Nego

Ayyy yarıldım gülmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…