- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.921
O gün doğum günü fikrini sorunca direk senin pastalar geldi zaten aklımahem memeliyi hem popoluyu attım nalet olsun içimdeki erötük sevgisine
Sen neden yalnızsın malim yavyaaa utandım
mutluluğuna azcık da olsa katkım olduysa ne mutlu bana çiçim
çok sevindim güzel geçmesine
Bayrama gelince,her bayram olduğu gibi bu bayram yine yalnızım ben de kuzucum,üzülmeGelenim gidenim de olmaz benim.birazdan pasta çörek falan yapcam ağşama yirim diye bayram ödülü kendime
Allah sağlık mutluluk versin hepimize .Şu an kavun emcüklerken yazıyom sana bu satırları
Ne olabilir yavrum oturup batak oynadık tabikiYaaa mali popolu pastayı dedin değil mi
Cici sonrası malum derken ne oldu mesela
sabah da biz bi papaz olcaktık,geceden beri telli herif,uyandı gene tellenmiş neye anlamadım söylenip duruyodu habire.,sonra herifin kafaya bugün bayram olduğu dank edince geri vites yaptıEvet sıkıldım, kocamı bekliyorum. Şimdiden yoruldum kim gezecek
Hangi pastayı yaptın pekiSen neden yalnızsın malim yavkocan kurban kesmeye falan mı gidiyor?
Ne olabilir yavrum oturup batak oynadık tabiki
Bizde de oldu gerginlik ayıp ettin, bayram da çok stresli oluyorum bensabah da biz bi papaz olcaktık,geceden beri telli herif,uyandı gene tellenmiş neye anlamadım söylenip duruyodu habire.,sonra herifin kafaya bugün bayram olduğu dank edince geri vites yaptı
Sen neden yalnızsın malim yavkocan kurban kesmeye falan mı gidiyor?
Ne olabilir yavrum oturup batak oynadık tabiki
bayram ya,ille bi güzellik yaşamazsak olmazBizde de oldu gerginlik ayıp ettin, bayram da çok stresli oluyorum ben
Lanetli olduğumu düşünüyorum artık, her bayram gerginlik olur, çocukluğumdan beribayram ya,ille bi güzellik yaşamazsak olmaz
bayramları yorucu keyif vermeyen şeyler olarak algılıyosak belki bilinç altında.bizde de hep aynı oluyo genelde.birimiz ille bi huysuz oluyozLanetli olduğumu düşünüyorum artık, her bayram gerginlik olur, çocukluğumdan beri
Ya bekarken abim her bayram huzursuzluk çıkarırdı istisnasız, sanırım onun etkisi var bende, her an bir şey olacak diye korkuyorum.bayramları yorucu keyif vermeyen şeyler olarak algılıyosak belki bilinç altında.bizde de hep aynı oluyo genelde.birimiz ille bi huysuz oluyoz
memekli pasta hemi de gırmızı çızıklı sütyenli yapmışHangi pastayı yaptın peki
rahat ol kuzum ya,bayram işte ne güzel,herkes sağlıkla etrafındaysa boşver tadını çıkarmaya bakYa bekarken abim her bayram huzursuzluk çıkarırdı istisnasız, sanırım onun etkisi var bende, her an bir şey olacak diye korkuyorum.
Ayy sen gördün mü kaçırdım ben tühmemekli pasta hemi de gırmızı çızıklı sütyenli yapmış
Haklısın kuzumrahat ol kuzum ya,bayram işte ne güzel,herkes sağlıkla etrafındaysa boşver tadını çıkarmaya bak
Kuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.
Eki Görüntüle 2297434
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Limonsuzzcay
@imzaben
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@fenomen
izlemiş miydim hatırlamıyom bi bakayım gorkunçluysa@malii lanet diye bir film izliyorum, sende izle
Çok korkunçluizlemiş miydim hatırlamıyom bi bakayım gorkunçluysa
Ayyy yarıldım gülmektenKuzular pastamı yaptım. Ama şuan tüm moralim yerin dibinde. Gece 4'ü geçebilirmiş gelmesi. O saatte gelen adama kutlama da karşılama da yapılmaz. Yattığı yeri bile bilemicek. Yine bir plan daha suya gömüldü. Olan memelere oldu. Mecbur öğle kutlaması yapacağım artık. Öğle uyanırsa tabi o saatte gelip. Allahım ya kadere bakın. Resmen memelere geldik.
Eki Görüntüle 2297434
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Limonsuzzcay
@imzaben
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@fenomen
Sayfa 462de bebemHangi pastayı yaptın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?