Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa nee güzel duaa çok teşekkürler Allah razı olsun amiin inşallah Rabbim her zaman hepimizi gönlü güzel insanlarla karşılaştırsin hayırlı mutlu bayramlara

Ayyyyy amiiin amiiin çok amiiiiinnn ❤❤❤

Kıızz buu selvii boyluu kiim bakeem anlat helee benim de yeşil gözüm var daa bilemiyorum bakacaaz
Kiz benimkide selvi boylu ve yesil gözlü ulan yoksaaaa...
Yeni tanisiyoruz bebikim biz hicbiseh yok aramizda ama böyle enerci santrali gibim bi cekimi var onun bence ben kiii kimselerden 1 amped elektrik alamayan insan görünce adami agzim yüzüm kayiyooo

Lakiiiinnn benimki ara ara birer dakika cevrimici oluyor ve ben ayar olmaya basladim. Bu yoksaaa baska birini mi buldu uleeeeyyynnn ağlayacak omuz ariyom
Dunde teee gece 4te girmis durumuma
Neyleyim sarilamadigim selvi boyu. Benim olmazsan yaptaklarin kurusun hayın selviiii

Benim selvi boyluu değil kıızz bende değilim gerçi

Yaaa çok güzel duygular gerçekten inşallah çok güzel olsunn Kuzummm

Benim selvi boyluu değil kıızz bende değilim gerçi

Yaaa çok güzel duygular gerçekten inşallah çok güzel olsunn Kuzummm
Aminnn bebitomm yarin sabah forumun tuuuumm kestenkeleleri duaya oturuyosunuz banaaaa bende hayirlisiyla evlenip heppiniziii düğünüme cagiriyom. Ve o rda muhtesem son arizona kestenkeleleri dansimizi sergileyip adimizi tarihe yaziyoruz

Oyy benim en miniğinden en büyüğüne kadar olan kıymetli kertenkelelerim...
Damdan dama atlarım hepinizin bayramını kutlarım Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden ortancaların müsait yerlerinden öperim
Sevdiklerinizle ve hep birlikte nice bayramlara erişelim inşallah. Bu topiğimizin gördüğü 2.bayram sanırım, duygulandım şimdi
Bana bayram gelmedi avratlarım, sizler gezin kocalarınızla çocuklarınızla.. Giyin cicilerinizi sarmaları, baklavaları götürün. Benim yerime de eğlenin. Sıradaki baklavam Cici için geliyor deyip yiyin hepsini bitirin
Dünü özet geçiyorum: seksü geyşam sabaha karşı geldi kaçtı bilmiyorum. Oturma odasını hazırladım pasta gül yaprakları şarkılar falan.kendim de seksü giyindim. Yatak odasından oturma odasına kadar da yere aşk sözleri yazdığım kağıtları sıraladım. Öğle uyandırdım adam daha yüzünü yıkamadan kağıtları takip etmesini istedim haha kağıtları okuya okuya pastaya geldi. Görünce hem şok oldu hem de gülmekten yarıldı Tepkileri çok iyiydi. Pastam da leziz olmuş bu arada. Sonra hediyelerimi verdim. Sonrası malum malum şeyler işte güzel bir gündü yani bacılarım. Pasta fikrini veren @malii ye yeniden teşekkür ederim
Bayramdan sıkıldıkça kaçın yanıma olur mu
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel

Ahahahha bende kocama Doğum gününde popo yapcam varya sen gör o zaman atarım burayada resmini amma güzel olur amma hoş olur

Valla biz 5 tane koyun hallettik 6.yı bekliyoruz daha eve gtcem etleri dolaba atıp sonra pikniğe ucacagız kv ve görümcemle ama bence seninki daha güzel tabi seksü geyşan olaydı daha iyiydi ama umarım yarın evdedir.

İnşallah yarın evde diye umuyoruz kutsişim. 6 koyun nedir hakkat, mezbahada mı yaşıyorsun ula

yaaa utandım
mutluluğuna azcık da olsa katkım olduysa ne mutlu bana çiçim
çok sevindim güzel geçmesine

Bayrama gelince,her bayram olduğu gibi bu bayram yine yalnızım ben de kuzucum,üzülme Gelenim gidenim de olmaz benim.birazdan pasta çörek falan yapcam ağşama yirim diye bayram ödülü kendime
Allah sağlık mutluluk versin hepimize .Şu an kavun emcüklerken yazıyom sana bu satırları

Yaaa mali popolu pastayı dedin değil mi

Cici sonrası malum derken ne oldu mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…