- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.901
Yaaa nee güzel duaa çok teşekkürler Allah razı olsunBütün kertenkele bacilarimin kurban bayramı kutlu olsun. Evinizden gönlünüzden bolluk bereket eksik olmasın inşallah. Sağ salim huzurla aşkla tekrar burada muhabbete devam etmeyi nasip etsin yüce Rabbim.fenomen ve HayatSevinceGuzel kizimizin gönlündekileri de onlara hayırlı bir eş olarak versin.
Ayyyyy amiiin amiiin çok amiiiiinnn ❤❤❤Bütün kertenkele bacilarimin kurban bayramı kutlu olsun. Evinizden gönlünüzden bolluk bereket eksik olmasın inşallah. Sağ salim huzurla aşkla tekrar burada muhabbete devam etmeyi nasip etsin yüce Rabbim.fenomen ve HayatSevinceGuzel kizimizin gönlündekileri de onlara hayırlı bir eş olarak versin.
Kiz benimkide selvi boylu ve yesil gözlü ulan yoksaaaa...Kıızz buu selvii boyluu kiim bakeemanlat helee benim de yeşil gözüm var daa bilemiyorum bakacaaz
Kiz benimkide selvi boylu ve yesil gözlü ulan yoksaaaa...
Yeni tanisiyoruz bebikim biz hicbiseh yok aramizda ama böyle enerci santrali gibim bi cekimi var onun bence ben kiii kimselerden 1 amped elektrik alamayan insan görünce adami agzim yüzüm kayiyooo
Aminnn bebitomm yarin sabah forumun tuuuumm kestenkeleleri duaya oturuyosunuz banaaaa bende hayirlisiyla evlenip heppiniziii düğünüme cagiriyom. Ve o rda muhtesem son arizona kestenkeleleri dansimizi sergileyip adimizi tarihe yaziyoruzBenim selvi boyluu değil kıızz bende değilim gerçi
Yaaa çok güzel duygular gerçekten inşallah çok güzel olsunn Kuzummm
Günaydin Balimmm hepimizin Bayrami hayirli ve mübarek olsunn nice Bayramlara InsAllahGünaydın güzel kestenkellelerhayırlı mübarek bayramlar hepiciginize
Aminnn bebitomm yarin sabah forumun tuuuumm kestenkeleleri duaya oturuyosunuz banaaaa bende hayirlisiyla evlenip heppiniziii düğünüme cagiriyom. Ve o rda muhtesem son arizona kestenkeleleri dansimizi sergileyip adimizi tarihe yaziyoruz
Ahahahha bende kocama Doğum gününde popo yapcam varya sen gör o zamanOyy benim en miniğinden en büyüğüne kadar olan kıymetli kertenkelelerim...
Damdan dama atlarım hepinizin bayramını kutlarımKüçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden ortancaların müsait yerlerinden öperim
Sevdiklerinizle ve hep birlikte nice bayramlara erişelim inşallah. Bu topiğimizin gördüğü 2.bayram sanırım, duygulandım şimdi
Bana bayram gelmedi avratlarım, sizler gezin kocalarınızla çocuklarınızla.. Giyin cicilerinizi sarmaları, baklavaları götürün. Benim yerime de eğlenin. Sıradaki baklavam Cici için geliyor deyip yiyin hepsini bitirin
Dünü özet geçiyorum: seksü geyşam sabaha karşı geldi kaçtı bilmiyorum. Oturma odasını hazırladım pasta gül yaprakları şarkılar falan.kendim de seksü giyindim. Yatak odasından oturma odasına kadar da yere aşk sözleri yazdığım kağıtları sıraladım. Öğle uyandırdım adam daha yüzünü yıkamadan kağıtları takip etmesini istedim haha kağıtları okuya okuya pastaya geldi. Görünce hem şok oldu hem de gülmekten yarıldıTepkileri çok iyiydi. Pastam da leziz olmuş bu arada. Sonra hediyelerimi verdim. Sonrası malum malum şeyler işte güzel bir gündü yani bacılarım. Pasta fikrini veren @malii ye yeniden teşekkür ederim♥
Bayramdan sıkıldıkça kaçın yanıma olur mu
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
İnşallah yarın evde diye umuyoruz kutsişim. 6 koyun nedir hakkat, mezbahada mı yaşıyorsun ulaAhahahha bende kocama Doğum gününde popo yapcam varya sen gör o zamanatarım burayada resmini amma güzel olur amma hoş olur
Valla biz 5 tane koyun hallettik 6.yı bekliyoruzdaha eve gtcem etleri dolaba atıp sonra pikniğe ucacagız kv ve görümcemle ama bence seninki daha güzel tabi seksü geyşan olaydı daha iyiydi ama umarım yarın evdedir.
Sen git esraya mesaj at tımam mıAhhhh giyamam sanaaaa memisli pastasini sevdimin avradiiii B Brunello Cicinelli
Kizzz 6 tane koyun nedir hele bizede gel yikim ekibi gibi gizzz yaaaYoulost16
yaaa utandımOyy benim en miniğinden en büyüğüne kadar olan kıymetli kertenkelelerim...
Damdan dama atlarım hepinizin bayramını kutlarımKüçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden ortancaların müsait yerlerinden öperim
Sevdiklerinizle ve hep birlikte nice bayramlara erişelim inşallah. Bu topiğimizin gördüğü 2.bayram sanırım, duygulandım şimdi
Bana bayram gelmedi avratlarım, sizler gezin kocalarınızla çocuklarınızla.. Giyin cicilerinizi sarmaları, baklavaları götürün. Benim yerime de eğlenin. Sıradaki baklavam Cici için geliyor deyip yiyin hepsini bitirin
Dünü özet geçiyorum: seksü geyşam sabaha karşı geldi kaçtı bilmiyorum. Oturma odasını hazırladım pasta gül yaprakları şarkılar falan.kendim de seksü giyindim. Yatak odasından oturma odasına kadar da yere aşk sözleri yazdığım kağıtları sıraladım. Öğle uyandırdım adam daha yüzünü yıkamadan kağıtları takip etmesini istedim haha kağıtları okuya okuya pastaya geldi. Görünce hem şok oldu hem de gülmekten yarıldıTepkileri çok iyiydi. Pastam da leziz olmuş bu arada. Sonra hediyelerimi verdim. Sonrası malum malum şeyler işte güzel bir gündü yani bacılarım. Pasta fikrini veren @malii ye yeniden teşekkür ederim♥
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
Oyy benim en miniğinden en büyüğüne kadar olan kıymetli kertenkelelerim...
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
Yaaa mali popolu pastayı dedin değil miyaaa utandım
mutluluğuna azcık da olsa katkım olduysa ne mutlu bana çiçim
çok sevindim güzel geçmesine
Bayrama gelince,her bayram olduğu gibi bu bayram yine yalnızım ben de kuzucum,üzülmeGelenim gidenim de olmaz benim.birazdan pasta çörek falan yapcam ağşama yirim diye bayram ödülü kendime
Allah sağlık mutluluk versin hepimize .Şu an kavun emcüklerken yazıyom sana bu satırları
Evet sıkıldım, kocamı bekliyorum. Şimdiden yoruldum kim gezecek
hem memeliyi hem popoluyu attım nalet olsun içimdeki erötük sevgisineYaaa mali popolu pastayı dedin değil mi
Cici sonrası malum derken ne oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?