Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neyseki biz baya uzakta oturuyoruz sonrası için de Allah kerim

sen napiyosun nasilsin
Enn güzeli canım atanmışn da zatenn artık çok etkilemez

Napayımm ben de bunları gördükçe evliliğimi merak ediyorum ben nasıl olcam kii diyee

Enn güzeli canım atanmışn da zatenn artık çok etkilemez

Napayımm ben de bunları gördükçe evliliğimi merak ediyorum ben nasıl olcam kii diyee

anaaaaammm benim küçük lalam sen bekar mısın Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah :)

Tabii canıım bu topiğiinn tekk bekar kertenkelesii beniimm burda ders alıyorum amiiin inşallah inşallah ❤

Hadiii leennn ben ne güne duruyorum cücükk kestenkelee geç bakem arkama guyruğundan dutturtma bana
Fenomen de var biliyorum. Selvi boylusu var ama bekar bence...
Evvet bebisimmm bildiniiizzz bi sıkımmlık dis macunu kazandiniz
He yaa selvi boylum var ama yok
Sabah 4te durumuma bakmış cinim biniiim

arkadaşlar şimdiden bayramınız mübarek olsun sizleri öpüyorum. allah herkesin yar ve yardımcısı olsun :)
Seninde bebisiiim Allah mübarek etsin kurbanlarimizi kabul etsin. Insallah nicelerine saglikla sihhatle mutlu mesut agzimizin tadi yerinde bir sekilde sevdiklerimizle yine erdirsin..

Seninde bebisiiim Allah mübarek etsin kurbanlarimizi kabul etsin. Insallah nicelerine saglikla sihhatle mutlu mesut agzimizin tadi yerinde bir sekilde sevdiklerimizle yine erdirsin..

amin kuzum ne güzel dua ettin öle

amin kuzum ne güzel dua ettin öle
Bizde hep böyle dua ederiz amin diyen herkesin dualarini önce kabul etsin Rabbim sonrada benimkini kabul etsin.
Allahiiim seneye selvi boylumla beraber girebilmeyi nasip etsin innnnsallaaah kurban bayraminaaaaa hayirlisiylaaaa annemle ablamla yegenimle ananemle enistemlee hepsine saglik sihhat huzur versin. Banada selvi boylumu versiiin ❤❤❤❤❤❤

Bütün kertenkele bacilarimin kurban bayramı kutlu olsun. Evinizden gönlünüzden bolluk bereket eksik olmasın inşallah. Sağ salim huzurla aşkla tekrar burada muhabbete devam etmeyi nasip etsin yüce Rabbim. fenomen ve HayatSevinceGuzel kizimizin gönlündekileri de onlara hayırlı bir eş olarak versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…