- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.881
Enn güzeli canım atanmışn da zatenn artık çok etkilemezneyseki biz baya uzakta oturuyoruzsonrası için de Allah kerim
sen napiyosun nasilsin
Allah razi olsun Kuzum benim yok artik takmiyorum ilahi adalet diyorum GülümEvet bitanem aynen ailen de ona göre davranır. Dualarımdasın ❤ hiç üzme kendini
Aynen öyle bitanemAllah razi olsun Kuzum benim yok artik takmiyorum ilahi adalet diyorum Gülüm ❤❤
Enn güzeli canım atanmışn da zatenn artık çok etkilemez
Napayımm ben de bunları gördükçe evliliğimi merak ediyorumben nasıl olcam kii diyee
Tabii canıım bu topiğiinn tekk bekar kertenkelesii beniimmanaaaaammm benim küçük lalam sen bekar mısınAllah seni iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah :)
Yirim sizi yaa
Biz sana iyi örnek oluruuhhhTabii canıım bu topiğiinn tekk bekar kertenkelesii beniimmburda ders alıyorum amiiin inşallah inşallah ❤
Hee abbasiii bu da güccük kuş aramizda onu büyütecüüük everecüükanaaaaammm benim küçük lalam sen bekar mısınAllah seni iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah :)
Biz sana iyi örnek oluruuhhh
Oo zaten favoriii olduu memintoskolu pastaa B Brunello Cicinelli duyüürmüsünn giii Senin pastayi konusüyürüükHee vallaa ben de yapcam evlenince bunlarıözellikle memintoşkolu pasta favorilerime ekledim
Tabii canıım bu topiğiinn tekk bekar kertenkelesii beniimmburda ders alıyorum amiiin inşallah inşallah ❤
Yirim sizi yaa
Hem çok hastayım hem de internet köyde çekmiyor
Fenomen de var biliyorum. Selvi boylusu var ama bekar bence...Tabii canıım bu topiğiinn tekk bekar kertenkelesii beniimmburda ders alıyorum amiiin inşallah inşallah ❤
Tabii canıım bu topiğiinn tekk bekar kertenkelesii beniimmburda ders alıyorum amiiin inşallah inşallah ❤
Hadiii leennn ben ne güne duruyorum cücükk kestenkelee geç bakem arkama guyruğundan dutturtma bana
Evvet bebisimmm bildiniiizzz bi sıkımmlık dis macunu kazandinizFenomen de var biliyorum. Selvi boylusu var ama bekar bence...
Seninde bebisiiim Allah mübarek etsin kurbanlarimizi kabul etsin. Insallah nicelerine saglikla sihhatle mutlu mesut agzimizin tadi yerinde bir sekilde sevdiklerimizle yine erdirsin..arkadaşlar şimdiden bayramınız mübarek olsun sizleri öpüyorum. allah herkesin yar ve yardımcısı olsun :)
Seninde bebisiiim Allah mübarek etsin kurbanlarimizi kabul etsin. Insallah nicelerine saglikla sihhatle mutlu mesut agzimizin tadi yerinde bir sekilde sevdiklerimizle yine erdirsin..
Bizde hep böyle dua ederiz amin diyen herkesin dualarini önce kabul etsin Rabbim sonrada benimkini kabul etsin.amin kuzum ne güzel dua ettin öle
Evvet bebisimmm bildiniiizzz bi sıkımmlık dis macunu kazandiniz
He yaa selvi boylum var ama yok
Sabah 4te durumuma bakmış cinim biniiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?