- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.201
Dimi cumadan insan rahaliga basliyor , pazar gecesi saat 7 den sonra bogrume okuz otururdu benim calisirkenuyumadı o da yaa, bugün uykum gelmedi nedense
yarın cuma ya onun rahatlığı herhalde
Dimi cumadan insan rahaliga basliyor , pazar gecesi saat 7 den sonra bogrume okuz otururdu benim calisirken
Yok be pazar kahvaltida keyifle yayila yayila ye dusunme gitsin .pazar günü sabah gözümü açar açmaz oturuyor o öküz benim böğrüme
Canm ben adetimin gecikmesinden 4 gün sonra test yaptım ve ondan da 2 gün sonra doktora gittim benim direkt kese görünmüştü. Tek keseydi o zaman. Haftaya tekrar gel dedi o zaman kan verdim o yüzden beta değerimi bilmiyorum. Ve haftaya gittiğimde de 2. Kese görünmüştüİkiz gebeliklerde hcg değeri nasıl oluyor acaba büşom
Muhtemelen daha yüksektir onlar.
@_Gulnihal_ e sormak lazım. Acaba öğrendiği zaman kaç hcg değeri ile öğrendi. 2 günde bir ne kadar arttı. İkiz gebeliğin belirtileri neydi..
Gelirse aydınlatsın bakalım
Demek günü değerlendirdiniz.
Benim doktor kontrolümden 3 gün sonra sonucunu alıcaz o zaman.
İnşallahhhh ben keseyi görücem sende 3 gün sonra bize müjde vereceksin
gullu sen dogurdun mu ikizleriniCanm ben adetimin gecikmesinden 4 gün sonra test yaptım ve ondan da 2 gün sonra doktora gittim benim direkt kese görünmüştü. Tek keseydi o zaman. Haftaya tekrar gel dedi o zaman kan verdim o yüzden beta değerimi bilmiyorum. Ve haftaya gittiğimde de 2. Kese görünmüştü
Bildiğim şey ikiz gebeliklerde tek.gebeliklere göre çok daha yüksek oluyor değer o yüzden ben de ikiz mi acaba seninki dedim
Sen kimdin kigullu sen dogurdun mu ikizlerini
ben canli anneyimSen kimdin ki
Cicninki cok yuksek bir deger degil bana gore ikiz zannedilecegi kadar ama tabi doktor degiliz... beta hcg degeri dollemeye bagli olarak an be an artan bi deger . Cicininki de adet gunu yeni gecms biri icin gayet guzel ve normal bir deger diye dusunuyoremCanm ben adetimin gecikmesinden 4 gün sonra test yaptım ve ondan da 2 gün sonra doktora gittim benim direkt kese görünmüştü. Tek keseydi o zaman. Haftaya tekrar gel dedi o zaman kan verdim o yüzden beta değerimi bilmiyorum. Ve haftaya gittiğimde de 2. Kese görünmüştü
Bildiğim şey ikiz gebeliklerde tek.gebeliklere göre çok daha yüksek oluyor değer o yüzden ben de ikiz mi acaba seninki dedim
acaba beni gorunce bayilacak mi sevinctenYoulost16 ❤❤❤ kalpleri takip ett
Ayyyyy ağlayabilirimmmmacaba beni gorunce bayilacak mi sevincten
neden kiAyyyyy ağlayabilirimmmm
Esma abla sen misin gerçektenneden ki
yes babyim anlatrim sana bir ara basima neler geldi neler zehross ooo oo buraya yeminle sizin ivin giriyorum cok ozledim kisacasEsma abla sen misin gerçektenkaç aydır nerdesin eger sensen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?