Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi kızım erkeklerle azıcık ilgi göster hemen kendilerini Naza cekiyorlar. Geriye cekiyorlar
Eğer dönerse senindir donmzse lahmacun
Hahahshahah

kız rosss belkide aaa unutmuşum ayağına yatıp özür babinda kardeşinin düğününe cagircam adam. belki cakalin en önde gideni elinde bayrak taşıyanı. ben hala umutluyum
fenomen

kız rosss belkide aaa unutmuşum ayağına yatıp özür babinda kardeşinin düğününe cagircam adam. belki cakalin en önde gideni elinde bayrak taşıyanı. ben hala umutluyum
fenomen
Kız kardeşinin düğününe diye çağırıp fenoyu nikah masasına oturtuyormus

Ben cozemedm tam anlayamadım platonik galiba dimi :)

Kız kardeşinin düğününe diye çağırıp fenoyu nikah masasına oturtuyormus

Ben cozemedm tam anlayamadım platonik galiba dimi :)

valla yapar mi yapar

belki 4. gün telaş etmeyin diye bisey demedik ama biz fenoyu istemeye geldik diyecekler

Oyy benim haşin civcivim

valla yapar mi yapar

belki 4. gün telaş etmeyin diye bisey demedik ama biz fenoyu istemeye geldik diyecekler
Der mi der erkek bu herşey beklenir samdanikim
Elinde cikilata çiçek direk.konuya girecek belki adam ya da direk girissiz çıkış yapacak :)

Der mi der erkek bu herşey beklenir samdanikim
Elinde cikilata çiçek direk.konuya girecek belki adam ya da direk girissiz çıkış yapacak :)

adam biraz ütopik bi tip gibi demi baya değişik yani. bana nedense çok çakal gibi geliyo sonradan bi Dilek hanım çıkmasın işin içinden

adam biraz ütopik bi tip gibi demi baya değişik yani. bana nedense çok çakal gibi geliyo sonradan bi Dilek hanım çıkmasın işin içinden
Bana da garip geldi gelirsin konuşursun
Niyetn varsa yok ise yol alırsın bu ne yaaa
Seviyirsan seviyirm de oyalama bizi GOP çocuğuz oğlum biz diyesm geldi ajajnabssbhshsshhshshssh

Bana da garip geldi gelirsin konuşursun
Niyetn varsa yok ise yol alırsın bu ne yaaa
Seviyirsan seviyirm de oyalama bizi GOP çocuğuz oğlum biz diyesm geldi ajajnabssbhshsshhshshssh

bence adam garantici. emin olmadan adim atmak istemiyo.

ama belki de çok yogundur vakti olmuyodur. ona da bisey diyemem. mesela eşim şehir dışına göreve gidince günde bi kez gece yarısından sonra arar. bi iki dk konuşup kapatiyoruz. sürekli WhatsAppa da giriyo ama isle ilgili girip çıkıyo.

iki ihtimal de geliyo aklima

Hadi seninki polis çok normal fenonun ki ne is yapıyor ?
Bnce çocuk bi acayip geri çekiyor kendini feniyu takip edip hareketlerini değerlendiriyor ona gore evet hayır dicek
Yalniz feno gitti ilişkisi bize kaldı
Ross ile dertli saatler yeniden başladı

olsun bence benim ikizler burculugumu konu alalim ross bacı

farkettiysen bı öyle diyom bı böyle

valla baska arkadaşlarım da öyleydi :) benim cevrem çok mesgul numarasi mi yapiyo ne

olsun bence benim ikizler burculugumu konu alalim ross bacı

farkettiysen bı öyle diyom bı böyle

valla baska arkadaşlarım da öyleydi :) benim cevrem çok mesgul numarasi mi yapiyo ne
Ahahhaha
İkizler burcu evet bir dediği bir dediğine tutmuyor evet dediği şey iki dakika sonra hatıra donebikiyor ama çok cana yakin ve esoirili bi burc

Bana mesgulim ayağı yapana ebedi engel basarm ahahhahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…