- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 658
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.981
Nitekim dönmedi. Lahmacunu nerde yiyorum? Bi bardak soguk su iceyim benTabi kızım erkeklerle azıcık ilgi göster hemen kendilerini Naza cekiyorlar. Geriye cekiyorlar
Eğer dönerse senindir donmzse lahmacun
Hahahshahah
Tabi kızım erkeklerle azıcık ilgi göster hemen kendilerini Naza cekiyorlar. Geriye cekiyorlar
Eğer dönerse senindir donmzse lahmacun
Hahahshahah
Ben sana ismarlayayim omuz lazim mi gel aglayabilirsin bosNitekim dönmedi. Lahmacunu nerde yiyorum? Bi bardak soguk su iceyim ben
Kız kardeşinin düğününe diye çağırıp fenoyu nikah masasına oturtuyormuskız rosss belkide aaa unutmuşum ayağına yatıp özür babinda kardeşinin düğününe cagircam adam. belki cakalin en önde gideni elinde bayrak taşıyanı. ben hala umutluyum
fenomen
Kız kardeşinin düğününe diye çağırıp fenoyu nikah masasına oturtuyormus
Ben cozemedm tam anlayamadım platonik galiba dimi :)
Oyy benim haşin civcivimOyy benim en miniğinden en büyüğüne kadar olan kıymetli kertenkelelerim...
Damdan dama atlarım hepinizin bayramını kutlarımKüçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden ortancaların müsait yerlerinden öperim
Sevdiklerinizle ve hep birlikte nice bayramlara erişelim inşallah. Bu topiğimizin gördüğü 2.bayram sanırım, duygulandım şimdi
Bana bayram gelmedi avratlarım, sizler gezin kocalarınızla çocuklarınızla.. Giyin cicilerinizi sarmaları, baklavaları götürün. Benim yerime de eğlenin. Sıradaki baklavam Cici için geliyor deyip yiyin hepsini bitirin
Dünü özet geçiyorum: seksü geyşam sabaha karşı geldi kaçtı bilmiyorum. Oturma odasını hazırladım pasta gül yaprakları şarkılar falan.kendim de seksü giyindim. Yatak odasından oturma odasına kadar da yere aşk sözleri yazdığım kağıtları sıraladım. Öğle uyandırdım adam daha yüzünü yıkamadan kağıtları takip etmesini istedim haha kağıtları okuya okuya pastaya geldi. Görünce hem şok oldu hem de gülmekten yarıldıTepkileri çok iyiydi. Pastam da leziz olmuş bu arada. Sonra hediyelerimi verdim. Sonrası malum malum şeyler işte güzel bir gündü yani bacılarım. Pasta fikrini veren @malii ye yeniden teşekkür ederim♥
Bayramdan sıkıldıkça kaçın yanıma olur mu
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Diktorya Secret
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Der mi der erkek bu herşey beklenir samdanikimvalla yapar mi yapar
belki 4. gün telaş etmeyin diye bisey demedik ama biz fenoyu istemeye geldik diyecekler
Ahahahah ayy bunu ilk.izledigimde çok guldm yaaaaaaBenim tatlı kankiytolarım
Der mi der erkek bu herşey beklenir samdanikim
Elinde cikilata çiçek direk.konuya girecek belki adam ya da direk girissiz çıkış yapacak :)
Ahahaha bende bu kısmı okuyunca gülmekten yarıldımGörünce hem şok oldu hem de gülmekten yarıldı
Bana da garip geldi gelirsin konuşursunadam biraz ütopik bi tip gibi demibaya değişik yani. bana nedense çok çakal gibi geliyo sonradan bi Dilek hanım çıkmasın işin içinden
Bana da garip geldi gelirsin konuşursun
Niyetn varsa yok ise yol alırsın bu ne yaaa
Seviyirsan seviyirm de oyalama bizi GOP çocuğuz oğlum biz diyesm geldi ajajnabssbhshsshhshshssh
Hadi seninki polis çok normal fenonun ki ne is yapıyor ?bence adam garantici. emin olmadan adim atmak istemiyo.
ama belki de çok yogundur vakti olmuyodur. ona da bisey diyemem. mesela eşim şehir dışına göreve gidince günde bi kez gece yarısından sonra arar. bi iki dk konuşup kapatiyoruz. sürekli WhatsAppa da giriyo ama isle ilgili girip çıkıyo.
iki ihtimal de geliyo aklima
Hadi seninki polis çok normal fenonun ki ne is yapıyor ?
Bnce çocuk bi acayip geri çekiyor kendini feniyu takip edip hareketlerini değerlendiriyor ona gore evet hayır dicek
Yalniz feno gitti ilişkisi bize kaldı
Ross ile dertli saatler yeniden başladı
Ahahhahaolsun bence benim ikizler burculugumu konu alalim ross bacı
farkettiysen bı öyle diyom bı böyle
valla baska arkadaşlarım da öyleydi :) benim cevrem çok mesgul numarasi mi yapiyo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?