Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karısının mikrop kapmasını istemiyo işte adam daha ne istiyon
amaan be çiçim boşver et görecek halimiz mi kalmış
Kelepçe sıfırken kullanmak nasip olmadı işte
Ben zaten et yemediğim için kurban bayramları benim için no problem. Anne evindeyken kurbanlarda evde et pişecek diye kendimi odaya kitler bir kutu oda kokusunu boca ederdim. Evlenince mecbur geziyorsun. Tansiyonum yüksele yüksele ev gezileri yapıyorum

Demee kiiz hahaha daha benim herif gelmedi daha öyle eve
Yazik valla ya Polislerin isi zor sicakta sürekli görev pesinde off anam benimki bi gelirsi eve sucuk gibi olmus atlet t shirt yas

Demee kiiz hahaha daha benim herif gelmedi daha öyle eve
Yazik valla ya Polislerin isi zor sicakta sürekli görev pesinde off anam benimki bi gelirsi eve sucuk gibi olmus atlet t shirt yas
Çevik kuvvet değilse öyle gelmez kolay kolay çikom.
Zor vallahi.
Bir ara acaba bende mi polis olaydım acaba dedim de yok çekilecek çile değil

ah yavrum kıyamam sana ben bayram ortamlarını görmeyeli seneler var unuttum ben öyle şeyleri

Çevik kuvvet değilse öyle gelmez kolay kolay çikom.
Zor vallahi.
Bir ara acaba bende mi polis olaydım acaba dedim de yok çekilecek çile değil
Ilk zamanlar cevik kuvvetti cukubellam sonra gecti narkotige sivil geziyüüür artik sakalli makalli
Ama cevik kuvvet daha rahatti diyor valla suanda nerde nasil hic belli olmuyor sürekli tetikte cok rahatsiz edici
Aman get bacim iki polis hic iyi olmazdi valla birbirinizi göremezdiniz bile

Cix değil çok yaramaz coook
Hicbiyere atilck gbi değil hahahahsshshhaj

Kuzum ya evde job duruyor dedin ya, bizimkiler de jobu şubeden çıkarmak yasak senin ki nasıl getiriyor eve

Giiz bacimm benide kelepcelemedi daha herifim hep gözümün önünde durup durur emme daha dadina varamadihh biber gazi jobuda öyle durur

Nörem sari papatyam uzanmaya pineklemeye devam Sen napan
Kız polisler öyle job u eve getirebiliyor mu
Ben cicinin evinde niye gormedm senin ki farklı polis mi acaba

Kuzum ya evde job duruyor dedin ya, bizimkiler de jobu şubeden çıkarmak yasak senin ki nasıl getiriyor eve
Narkotik biriminde ya bacim orda serbest zaar biber gazi jobu kelepcesi ne var ne yogsa hepsi evde durur onlara gözü gibide bakar herif

kız o cakal zebra olmasa 4 k da bendeydi hiç unutamicam galiba zebracimin 4 k yapisini

Varlık içinde yokluğun dibiyiz.
Hadi ben kaç kere dedim kelepçele beni diye de yok suriyelilere çingenlere taktım ben o kelepçeyi sana takamam mikrop kaparsın diyor
Seninkinin et yedirmeme sebebi ne
Senin ki fazla mi masum cicim yaa işi bilmiyor evde kelepçe var ama fantazi yok
Getirmenin yolu varsa benimki de getirsin yav kelepçelemiyor job lasın bari
Ahahaha buda güzel fantazii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…