- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.021
Kelepçe sıfırken kullanmak nasip olmadı iştekarısının mikrop kapmasını istemiyo işte adam daha ne istiyon
amaan be çiçim boşver et görecek halimiz mi kalmış
Demee kiiz hahaha daha benim herif gelmedi daha öyle eveKelepçeyi geçtim de biber gazı öyle dursun bence çikom zaten
Geçen gün bir görevde arbede çıkmış çevik kuvvet gazlamış. Benim ki de kalkancı. Gazcıların gazladıklarını bu kalkanla ittircem diye kıpkırmızı geldi biber gazından. Sivil polisler hele ne hallere düşmüş hem acıdım hem güldüm
Çevik kuvvet değilse öyle gelmez kolay kolay çikom.Demee kiiz hahaha daha benim herif gelmedi daha öyle eve
Yazik valla ya Polislerin isi zor sicakta sürekli görev pesinde off anam benimki bi gelirsi eve sucuk gibi olmus atlet t shirt yas
ah yavrum kıyamam sana benKelepçe sıfırken kullanmak nasip olmadı işte
Ben zaten et yemediğim için kurban bayramları benim için no problem. Anne evindeyken kurbanlarda evde et pişecek diye kendimi odaya kitler bir kutu oda kokusunu boca ederdim. Evlenince mecbur geziyorsun. Tansiyonum yüksele yüksele ev gezileri yapıyorum
Ilk zamanlar cevik kuvvetti cukubellam sonra gecti narkotige sivil geziyüüür artik sakalli makalliÇevik kuvvet değilse öyle gelmez kolay kolay çikom.
Zor vallahi.
Bir ara acaba bende mi polis olaydım acaba dedim de yok çekilecek çile değil
Cix değil çok yaramaz coookByNkoaLa
Fenocum üzgünüm ama son kozu oynamanın vakti geldi. C planına geçiyoruz. Hemen bir erotik şoptan vücut çorabı siparişi ver. Vücut çorabı giyip selviye foto atacaksın. Hissediyorum, kesinlikle dönüş yapacak bak %100çalışıyor
Hahahhaa tebrik ederim şamdanım hissetmiştim zaten senin olacağını, şuan bayram sebebiyle resmi tatilde olduğum in bayramdan sonra 5 iş günü ve mesai saatleri içinde kutlamanı yapıcam.
TC. Cici Memuriyet Dairesi
Hahahahaha seksüm ya benimki benden de pislik olduğu için tepkisi de o yönde oldu. Fotoğrafladım videoya falan aldım. AzıcıkByNkoaLa a gösterdim ama burada anlatılacak gibi değil
Kuzum ya evde job duruyor dedin ya, bizimkiler de jobu şubeden çıkarmak yasak senin ki nasıl getiriyor eveIlk zamanlar cevik kuvvetti cukubellam sonra gecti narkotige sivil geziyüüür artik sakalli makalli
Ama cevik kuvvet daha rahatti diyor valla suanda nerde nasil hic belli olmuyor sürekli tetikte cok rahatsiz edici
Aman get bacim iki polis hic iyi olmazdi valla birbirinizi göremezdiniz bile
Kız polisler öyle job u eve getirebiliyor muGiiz bacimm benide kelepcelemedi daha herifim hep gözümün önünde durup durur emme daha dadina varamadihh biber gazi jobuda öyle durur
Nörem sari papatyam uzanmaya pineklemeye devam Sen napan
Getirmenin yolu varsa benimki de getirsin yav kelepçelemiyor job lasın bariKız polisler öyle job u eve getirebiliyor mu
Ben cicinin evinde niye gormedm senin ki farklı polis mi acaba
Narkotik biriminde ya bacim orda serbest zaar biber gazi jobu kelepcesi ne var ne yogsa hepsi evde durur onlara gözü gibide bakar herifKuzum ya evde job duruyor dedin ya, bizimkiler de jobu şubeden çıkarmak yasak senin ki nasıl getiriyor eve
Narkotikci benim ki BobrossummKız polisler öyle job u eve getirebiliyor mu
Ben cicinin evinde niye gormedm senin ki farklı polis mi acaba
ByNkoaLa
Fenocum üzgünüm ama son kozu oynamanın vakti geldi. C planına geçiyoruz. Hemen bir erotik şoptan vücut çorabı siparişi ver. Vücut çorabı giyip selviye foto atacaksın. Hissediyorum, kesinlikle dönüş yapacak bak %100çalışıyor
Hahahhaa tebrik ederim şamdanım hissetmiştim zaten senin olacağını, şuan bayram sebebiyle resmi tatilde olduğum in bayramdan sonra 5 iş günü ve mesai saatleri içinde kutlamanı yapıcam.
TC. Cici Memuriyet Dairesi
Hahahahaha seksüm ya benimki benden de pislik olduğu için tepkisi de o yönde oldu. Fotoğrafladım videoya falan aldım. AzıcıkByNkoaLa a gösterdim ama burada anlatılacak gibi değil
Bnde yapacaktm aynısını a gözün doysun ross dedim olmayanlar olsun dedm seni düşündümkız o cakal zebra olmasa 4 k da bendeydihiç unutamicam galiba zebracimin 4 k yapisini
Bnde yapacaktm aynısını a gözün doysun ross dedim olmayanlar olsun dedm seni düşündüm
Ahhahahah
Senin ki fazla mi masum cicim yaaVarlık içinde yokluğun dibiyiz.
Hadi ben kaç kere dedim kelepçele beni diye de yok suriyelilere çingenlere taktım ben o kelepçeyi sana takamam mikrop kaparsın diyor
Seninkinin et yedirmeme sebebi ne
Ahahaha buda güzel fantaziiGetirmenin yolu varsa benimki de getirsin yav kelepçelemiyor job lasın bari
Bende unutamamkız o cakal zebra olmasa 4 k da bendeydihiç unutamicam galiba zebracimin 4 k yapisini
Ponçik yürekli gülom benim ya. Nesin sen cennetten düşen ilk merhamet tanesi miBnde yapacaktm aynısını a gözün doysun ross dedim olmayanlar olsun dedm seni düşündüm
Ahhahahah
Senin ki fazla mi masum cicim yaaişi bilmiyor evde kelepçe var ama fantazi yok
Ahahaha buda güzel fantazii
Hay onun masumiyetine, mikrop kaparmışım. Burcu da başak değil ama bilmiyorumBu arada Günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?