Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhaha
İkizler burcu evet bir dediği bir dediğine tutmuyor evet dediği şey iki dakika sonra hatıra donebikiyor ama çok cana yakin ve esoirili bi burc

Bana mesgulim ayağı yapana ebedi engel basarm ahahhahahah

bi baktim az önce fenoya olumlu ihtimalleri sayiyodum. sonra bi baktim adami cakal yapmisim

feno beni ciddiye almasin bence artık bu konuda

senin bayramin nasil basladi rosssum güzel geçti mi ilk gün :)

bi baktim az önce fenoya olumlu ihtimalleri sayiyodum. sonra bi baktim adami cakal yapmisim

feno beni ciddiye almasin bence artık bu konuda

senin bayramin nasil basladi rosssum güzel geçti mi ilk gün :)
Ben hep istikrar da devam etmisim
Hep geri çekiyor demiştim ahhahahaha

Valla ne sen sor ne ben soyleyim.
Anne babasız çok buruk geçti be samik
Senn nasıldı nasıl gecti

Ben hep istikrar da devam etmisim
Hep geri çekiyor demiştim ahhahahaha

Valla ne sen sor ne ben soyleyim.
Anne babasız çok buruk geçti be samik
Senn nasıldı nasıl gecti

B Brunello Cicinelli beybisi 5k

anne baba başka bi yerde mi canim. ben zaten pek sevmem bayramları. hiç güzel bi bayram yasamadim su yasima kadar malinin kocasinin doğum günü kutlamadigi gibi ben de bayram yapmaktan kaçıyom

çok şükür eşim de iyilesti. iyiydi ya üç kişilik bayram :)

Evet kuzum başka ulkedeler şuan Mekke de
Canımı sıkan çok olay var
Esim bugün çalışıyordu teeee aksam geldi
Bayramlar artık bana olum gbigeliyor nefret ediyirm cidden hic bi yere gitmeden evmde otursam keşke keş keş pijamalarimi ceksem vallahi insanlarla uğraşmaktan yildim

en sevdigim oturmayi seven popi

valla benim hiç huzurlu sakin ve mutlu bi bayramim olmadi o yüzden benim için çok önemli değil dediğin gibi biz de artık koptuk akrabalarla. ama onlarin o suratlarini görmektense evde pijamamla otururum daha iyi oğlan da ne görürse artık şansına olacak

Yazmadi pis adam. Bu saatten sonada yazmasin zaten

ByNkoaLa
Fenocum üzgünüm ama son kozu oynamanın vakti geldi. C planına geçiyoruz. Hemen bir erotik şoptan vücut çorabı siparişi ver. Vücut çorabı giyip selviye foto atacaksın. Hissediyorum, kesinlikle dönüş yapacak bak %100çalışıyor
Hahahhaa tebrik ederim şamdanım hissetmiştim zaten senin olacağını, şuan bayram sebebiyle resmi tatilde olduğum in bayramdan sonra 5 iş günü ve mesai saatleri içinde kutlamanı yapıcam.
TC. Cici Memuriyet Dairesi
Ahahaha bende bu kısmı okuyunca gülmekten yarıldım yaa en çok senin adamın tepkisini merak ediyodum ajshajdha karsisinda iki tane iri ve diri meme ama pastaaa
Hahahahaha seksüm ya benimki benden de pislik olduğu için tepkisi de o yönde oldu. Fotoğrafladım videoya falan aldım. Azıcık ByNkoaLa a gösterdim ama burada anlatılacak gibi değil

Günaydın çiçim
yok annem yaa ne kavurması gram et gördüğümüz yok
kasabın karısıyım ama bi tikke et geçmedi boğazımdan daha
Nasıl kader bu be malim kasap karısı olup da et yememek
Gerçi ben de polis karısıyım ama daha 1 kere kelepçelemedi beni

ulan
resmen varlık içinde yokluk çekmek bu
Varlık içinde yokluğun dibiyiz.
Hadi ben kaç kere dedim kelepçele beni diye de yok suriyelilere çingenlere taktım ben o kelepçeyi sana takamam mikrop kaparsın diyor
Seninkinin et yedirmeme sebebi ne

Varlık içinde yokluğun dibiyiz.
Hadi ben kaç kere dedim kelepçele beni diye de yok suriyelilere çingenlere taktım ben o kelepçeyi sana takamam mikrop kaparsın diyor
Seninkinin et yedirmeme sebebi ne
karısının mikrop kapmasını istemiyo işte adam daha ne istiyon
amaan be çiçim boşver et görecek halimiz mi kalmış

Giiz bacimm benide kelepcelemedi daha herifim hep gözümün önünde durup durur emme daha dadina varamadihh biber gazi jobuda öyle durur

Nörem sari papatyam uzanmaya pineklemeye devam Sen napan
Kelepçeyi geçtim de biber gazı öyle dursun bence çikom zaten
Geçen gün bir görevde arbede çıkmış çevik kuvvet gazlamış. Benim ki de kalkancı. Gazcıların gazladıklarını bu kalkanla ittircem diye kıpkırmızı geldi biber gazından. Sivil polisler hele ne hallere düşmüş hem acıdım hem güldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…