- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.001
Ahahhaha
İkizler burcu evet bir dediği bir dediğine tutmuyor evet dediği şey iki dakika sonra hatıra donebikiyor ama çok cana yakin ve esoirili bi burc
Bana mesgulim ayağı yapana ebedi engel basarm ahahhahahah
Ben hep istikrar da devam etmisimbi baktim az önce fenoya olumlu ihtimalleri sayiyodum. sonra bi baktim adami cakal yapmisim
feno beni ciddiye almasin bence artık bu konuda
senin bayramin nasil basladi rosssum güzel geçti mi ilk gün :)
Ben hep istikrar da devam etmisim
Hep geri çekiyor demiştim ahhahahaha
Valla ne sen sor ne ben soyleyim.
Anne babasız çok buruk geçti be samik
Senn nasıldı nasıl gecti
Evet kuzum başka ulkedeler şuan Mekke deB Brunello Cicinelli beybisi 5k
anne baba başka bi yerde mi canim. ben zaten pek sevmem bayramları. hiç güzel bi bayram yasamadim su yasima kadarmalinin kocasinin doğum günü kutlamadigi gibi ben de bayram yapmaktan kaçıyom
çok şükür eşim de iyilesti. iyiydi ya üç kişilik bayram :)
Evet kuzum başka ulkedeler şuan Mekke de
Canımı sıkan çok olay var
Esim bugün çalışıyordu teeee aksam geldi
Bayramlar artık bana olum gbigeliyor nefret ediyirm cidden hic bi yere gitmeden evmde otursam keşke keş keş pijamalarimi ceksem vallahi insanlarla uğraşmaktan yildim
[/QUOTE
Allah kabul etsin inşallah ne kadar güzel ya :) doğru bahsetmistin zaten burda da demi. ben unutmuşum :)
sen çalışıyo muydun rosss. ben de senin gibiydim islerim çok yogunkencocukken de hep kötü gecerdi babaannem ve halalarim yüzünden.
sabah annemleri aradik sonra kaynanamlari. başka da bisey yapmadim bayram adina
bence içini boşaltmisiz çoğu şeyin ondan sevmiyoruz.
mesela kaynanam bı sürü hazirlik yapar. yensim icilsi diye. sonra oturur o su kadar yedi bu bu kadar yedi. çok konustu bilmem napti. daral geliyo bana.
babamlar da artık bayramlarin sacmalastigina inandığı için pek bayram havasi yok onlarda da. bakalim biz cocuklara bayrami nasil ne diye ogretcez
Bizde akraba da kalmadı herkes kopuk birbirinden
Bayramlarn tadı yok herkes bi alem bilmiyorum biz ne verebilcez sanmıyorum bizim geçirdiğimiz gbi bi bayram gecirebileceklerni
Yok kuzum çalışmıyorum ben çalışacak popi yok
Yazmadi pis adam. Bu saatten sonada yazmasin zaten
bence adam garantici. emin olmadan adim atmak istemiyo.
ama belki de çok yogundur vakti olmuyodur. ona da bisey diyemem. mesela eşim şehir dışına göreve gidince günde bi kez gece yarısından sonra arar. bi iki dk konuşup kapatiyoruz. sürekli WhatsAppa da giriyo ama isle ilgili girip çıkıyo.
iki ihtimal de geliyo aklima
Hahahhaa tebrik ederim şamdanım hissetmiştim zaten senin olacağını, şuan bayram sebebiyle resmi tatilde olduğum in bayramdan sonra 5 iş günü ve mesai saatleri içinde kutlamanı yapıcam.B Brunello Cicinelli beybisi 5k
anne baba başka bi yerde mi canim. ben zaten pek sevmem bayramları. hiç güzel bi bayram yasamadim su yasima kadarmalinin kocasinin doğum günü kutlamadigi gibi ben de bayram yapmaktan kaçıyom
çok şükür eşim de iyilesti. iyiydi ya üç kişilik bayram :)
Hahahahaha seksüm ya benimki benden de pislik olduğu için tepkisi de o yönde oldu. Fotoğrafladım videoya falan aldım. AzıcıkAhahaha bende bu kısmı okuyunca gülmekten yarıldımyaa en çok senin adamın tepkisini merak ediyodum ajshajdha karsisinda iki tane iri ve diri meme ama pastaaa
Günaydın malimmmm.Günaydın bayram kuzuları
Günaydın çiçimGünaydın malimmmm.
Napıyosun kız fıstığım yedin mi kavurmaları
Nasıl kader bu be malim kasap karısı olup da et yememekGünaydın çiçim
yok annem yaa ne kavurması gram et gördüğümüz yok
kasabın karısıyım ama bi tikke et geçmedi boğazımdan daha
Günaydın çikom. NapırsınGünaydinnn benim kertenkele bacilamm
ulanNasıl kader bu be malim kasap karısı olup da et yememek
Gerçi ben de polis karısıyım ama daha 1 kere kelepçelemedi beni
Giiz bacimm benide kelepcelemedi daha herifim hep gözümün önünde durup durur emme daha dadina varamadihh biber gazi jobuda öyle dururNasıl kader bu be malim kasap karısı olup da et yememek
Gerçi ben de polis karısıyım ama daha 1 kere kelepçelemedi beni
Nörem sari papatyam uzanmaya pineklemeye devam Sen napanGünaydın çikom. Napırsın
Varlık içinde yokluğun dibiyiz.ulan
resmen varlık içinde yokluk çekmek bu
karısının mikrop kapmasını istemiyo işte adam daha ne istiyonVarlık içinde yokluğun dibiyiz.
Hadi ben kaç kere dedim kelepçele beni diye de yok suriyelilere çingenlere taktım ben o kelepçeyi sana takamam mikrop kaparsın diyor
Seninkinin et yedirmeme sebebi ne
Kelepçeyi geçtim de biber gazı öyle dursun bence çikom zatenGiiz bacimm benide kelepcelemedi daha herifim hep gözümün önünde durup durur emme daha dadina varamadihh biber gazi jobuda öyle durur
Nörem sari papatyam uzanmaya pineklemeye devam Sen napan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?