- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.521
Geyşana Soyle belki ayarlarOlsaydı olurdun belki işte
Macır=Muhacir=Göçmenvalla hem parasından hemde herhalde erkenden isteyeceğimizi düşünerek hap falan zarar verirse bekletirse bizi diye almadım hiç, evet macır olduğunu söylemiştin buda kanıtlarından biri sanırım ama bi dk o zaman bende mi macırım fdfsdlgd macır ne kız bu arada cimri gibi bişey mi
Vallahi ilginç bir durum dediğin gibi ama elden birşey gelmiyor yapıyorumFoliksiz doğurduğun gibi bide evladına yalancı mualemesi yapıyosun pessss
Yapma banane kendini durdur aneysen aneyliğini yapVallahi ilginç bir durum dediğin gibi ama elden birşey gelmiyor yapıyorum
İşte gerçekten bir anarşizm örneğiSiz isteyin sucuğun s sini kullanmam
S ile başlayan herşeyi silerm ahahahahah
Çok asi ve zorluk cikardm şuan sanirm
Macır=Muhacir=Göçmen
Eğer göçtüğün yer balkanlar ise tutumlu biri oluyorsun cimri nahoş bir benzetme, kabul etmiyorum
Eşimin yengesini kınadım bende aynı bu durumdayım suankız benim eşimde Kayserili hem yiirlisi aşırı cimriler banada bulaştı
önceden ben maaşımı güzel yerdim şimdi varya aboo ona ne gerek var almayalım
ay onun ne gereği var yokkende yaşayabiliyoruz
hayat felsefem oldu 'ne gerek var'
Benim daha aneylik hormonlarım salgılanmıyor 7.haftada o da salgılanır belki bekle bakalım 7.haftadan itibaren artık seni diğer kertenkelelerden ayırmam bakarsınYapma banane kendini durdur aneysen aneyliğini yap
Ben rock on roll cuyum kızımİşte gerçekten bir anarşizm örneği
Şu asi ruhunu napıcaz bilmem bu kadar da asilik olmaz ki
Eşimin yengesini kınadım bende aynı bu durumdayım suan
Kese konumuna gore cinsiyet tahmini olayini biliyorum bende tuttu sende de tahmn etmek istiyorum cicim cokmu bana hene biliyor çok merak ettim
Ahahahhaha bizi doğururken aney değildin de bizi mi kandırdın??Benim daha aneylik hormonlarım salgılanmıyor 7.haftada o da salgılanır belki bekle bakalım 7.haftadan itibaren artık seni diğer kertenkelelerden ayırmam bakarsın
Kolunu kesip dilendirecektim belki ondan da vazgeçerim
Ahahahah aynen bizdebaya borçları kapattık ama öyle diye diye artıya geçtik biz şu an
Kese konumuna gore cinsiyet tahmini olayini biliyorum bende tuttu sende de tahmn etmek istiyorum cicim cokmu bana heB Brunello Cicinelli
Gülomun doğacak kızı (temsili)Ben rock on roll cuyum kızım
Asilik damarlarımda geziyor
İns dogcak çocuk rock Ci olmaz ahhahahaha
Neyse klaisk müzik aciyorm artık
Beklemekteyim dostumm seni ve cilgin bebeniHıı tamam
O zaman bekle beni çılgın, 3 aralıkta arizona eyaletinde
Atin denemesi bedava bekliyorum ilk keseli usg olacak amahmmmmmm kese konumuna göre de anlaşılıyormuş demekkk
süper o zaman bende de olursa hemen sana atıyorum cayım
hhaahhahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?