- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.541
Atin denemesi bedava bekliyorum ilk keseli usg olacak ama
Tamam cankusum Allah en kisa zamanda gostersin sana o gunuhadi inşallah o günleri görürsem ilk sana atcam
Kent meydanı, ulu cami, tophane, yeşil türbe vesaire bir kaç rotasyon belirledim senin içinAhahahhaha bizi doğururken aney değildin de bizi mi kandırdın??kol kesmek mi dilendirmek mi? Kent meydanında mı???
Avakadonun tanesi kaç lira haberin var mı kedicik?Çeyrek avakadoyu ezin içine 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı zeytin yağı karıştırın diplere gelmeden saçınıza sürün 1 saat bekleyin yıkayın efsane parlaklık yumuşaklık veriyor kuru sarı saçlar haftada 1 yapsın kızlar ❤
Bizim pazarda vardı bebeğim bn sana alırdım surerdim saçlarınaAvakadonun tanesi kaç lira haberin var mı kedicik?
Ben avakado bulucam da kafama sürücem ha? Yek yaaa
Yemeye bile kıyamam ben onu
Sen bana al ben yiyeyim onu gülomBizim pazarda vardı bebeğim bn sana alırdım surerdim saçlarına
Tamam cankusum Allah en kisa zamanda gostersin sana o gunu
Avakadonun tanesi kaç lira haberin var mı kedicik?
Ben avakado bulucam da kafama sürücem ha? Yek yaaa
Yemeye bile kıyamam ben onu
10 ekim cnmDeğer artışıma göre gecikmenin ikinci günü 1200 ün üstünde olacak benim.
Ama sat önemli.
Sat kaçtı senin
Sen bana al ben yiyeyim onu gülom
Avakadoyu hak edecek saç yok bende
Sana avakoda banyosu bile yaptirirm ahahahahahahhaahhSen bana al ben yiyeyim onu gülom
Avakadoyu hak edecek saç yok bende
Az para mı 5 lira büşominşallah kuzucumm
ahahhdsadf tanesi 5 tl ydi bizim burda
Ohooo benim 21 ekim10 ekim cnm
Benim saçlarım yağlı zaten yapamam, ama avokado salatasına bayılıyorummm çok leziz oluyor inşallah yasak değildirrr gebeykenAz para mı 5 lira büşom
Saçım bunu hakedecek ne yaptı bana
Ben yerim o avakadoyu çocuğuma gitsin
Aynen cnm doktor kaç haftalık söylemedi demi henüz kese gozukmedigi için sanaOhooo benim 21 ekim
Senin bebe benim bebeden epey büyükmüş. Bizim takvimlere ayar çekmemiz gerekecek
Evetkız sendeki saç kimde var upuzun sarı saçlısın
Ye kuzum ye şifa olsunEvet
Ama olsun ben avakadoyu yinede yerim
Vajinal enfeksiyonmuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?