- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.501
Nekadardır bebek istiyorsunuz?
Onlar da yokDaha var bulantıya. O canlandımı olur bulantı öyle düşün.
Şu an yorgunluk olur halsizlik olur uyku olur ilk.
Degere göre seninli büyük aslında benim gecikmenin ikinci günü 110 du değerimAnladım ponçirik.
Ben de şuan 1. Gecikme günümdeyim daha bugün geciktim
Adete 2 gün kala 193 dü değerim adet günüm 612.5 çıktı.
Senin gebeliğin benimkinden epey büyükmüş
Yaramış sana sanırım iyi gelmişGeri koydum sen dert etmeödemlerim gitti demek
7. Haftada başlar tüm belirtilerOnlar da yok
Aksine uykum kaçıp duruyor.
Ben nasıl hamileyim ya tahliller karışmış olmasın şuan bir şüphe kapladı j
Bizde 5 sene geri çekilmeyle korunduk büşom. Şuan şaşırıyorum zaten ilk denemede olunca. Nasıl kaza kurşununa denk gitmemişizkız hiçbirini bilmiyorum ben ha
bizde işte 1 sene kadar korunduk ama sadece geri çekilmeyle
kesinlikle çocuk olmaz gibi bi düşüncemiz olmadığı için ilaç vs. hiç girmedim ben
bi arkadaşım korunma iğnesi+hap+kondom olmasına rağmen gebe kaldı ekimde doğurdu
öyle şeyleri görünce bi gıcık oluyorum tabi
İnşallah kuzum Allah bekletmeden versin hemen❤3. ay bu ay Defnecimm, yumurtlama günümdü dünn inşallah bu ay tutar
Peki EGM'in bundan haberi var mıAhahahha küçükken de hep polis olmak istemiştim oysa ki
Maalesef yokPeki EGM'in bundan haberi var mı
Bizde 5 sene geri çekilmeyle korunduk büşom. Şuan şaşırıyorum zaten ilk denemede olunca. Nasıl kaza kurşununa denk gitmemişiz
Ama biz olmaz diye değil hap ve kondom çok pahalı diye bu yöntemi seçtik, macır olduğumu söylemiş miydim
Kimisine de Allah verince oluyor öyle büşom işte nasip. Doğacağı varmış çocuğun.
İnanmıyorum. Kanıt isterim. İade fişini göster.Tamam verdim
İnşallah kuzum Allah bekletmeden versin hemen❤
Cümlemizden canıminşallah canım Allah razı olsun
Değer artışıma göre gecikmenin ikinci günü 1200 ün üstünde olacak benim.Degere göre seninli büyük aslında benim gecikmenin ikinci günü 110 du değerimçok karışık işler sata göre benimki büyük
Bende severim sebzeyi pırasayı brokoliyiBen ❤ Sebze
Pırasa yemekten çocuk pırasaya döndü
Foliksiz doğurduğun gibi bide evladına yalancı mualemesi yapıyosun pessssİnanmıyorum. Kanıt isterim. İade fişini göster.
Çocuk sucuk gbi cikmazsa iyiamanınn burda da böyle deniyor, ne diyosun buna Cici
Olsaydı olurdun belki işteMaalesef yok
Siz isteyin sucuğun s sini kullanmamO ikna edilmesi zor biridir asi ve anarşik bir yapısı var
ByNkoaLa un üzerine biraz çalışma yapmam lazım. Eğer yeterince şanslı biriysem birkaç operasyon ile sucuğu bıraktırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?