Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha var bulantıya. O canlandımı olur bulantı öyle düşün.
Şu an yorgunluk olur halsizlik olur uyku olur ilk.
Onlar da yok
Aksine uykum kaçıp duruyor.
Ben nasıl hamileyim ya tahliller karışmış olmasın şuan bir şüphe kapladı j

Anladım ponçirik.
Ben de şuan 1. Gecikme günümdeyim daha bugün geciktim
Adete 2 gün kala 193 dü değerim adet günüm 612.5 çıktı.
Senin gebeliğin benimkinden epey büyükmüş
Degere göre seninli büyük aslında benim gecikmenin ikinci günü 110 du değerim çok karışık işler sata göre benimki büyük

Bizde 5 sene geri çekilmeyle korunduk büşom. Şuan şaşırıyorum zaten ilk denemede olunca. Nasıl kaza kurşununa denk gitmemişiz
Ama biz olmaz diye değil hap ve kondom çok pahalı diye bu yöntemi seçtik, macır olduğumu söylemiş miydim
Kimisine de Allah verince oluyor öyle büşom işte nasip. Doğacağı varmış çocuğun.

valla hem parasından hemde herhalde erkenden isteyeceğimizi düşünerek hap falan zarar verirse bekletirse bizi diye almadım hiç, evet macır olduğunu söylemiştin buda kanıtlarından biri sanırım ama bi dk o zaman bende mi macırım fdfsdlgd macır ne kız bu arada cimri gibi bişey mi

Degere göre seninli büyük aslında benim gecikmenin ikinci günü 110 du değerim çok karışık işler sata göre benimki büyük
Değer artışıma göre gecikmenin ikinci günü 1200 ün üstünde olacak benim.
Ama sat önemli.
Sat kaçtı senin

O ikna edilmesi zor biridir asi ve anarşik bir yapısı var
ByNkoaLa un üzerine biraz çalışma yapmam lazım. Eğer yeterince şanslı biriysem birkaç operasyon ile sucuğu bıraktırabilirim
Siz isteyin sucuğun s sini kullanmam
S ile başlayan herşeyi silerm ahahahahah
Çok asi ve zorluk cikardm şuan sanirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…