- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.601
Evet bu da muhteşem görünüyor
Sarımsak yiyemiyorum sarımsaksız halini yaparım ben.
En kısa zamanda alayım da besliyim veledimi
Ben 2 kutu kullanmıştım biri zalain idi diğerini görsem hatırlarım.Zalaın 300mg bunu verdi.
3-4 gün kullanıcam bunu.
Sonra 1 hafta boyunca krem, bebeğe zararı yok mu dedim, hiç bir sorun yok rahatlıkla kullanabilirsin dedi.
Kullanmaman bu şekilde olması zaten sıkıntı bu bebeğe zarar vermeyecek dedi. Başka bir doktora daha görüneyim mi dedim kendi kendime ama, bu adamın bilgisine yaşına cok güveniyorum. Zaten bundan daha iyisini İstanbul da bulamam sanırım. Gerek var mı diye dusundum ama sanırım yok.
Şimdi bu ilacı da araştırdım çoğu hamile benim durumumda ki bir çok kişi kullanmış bromm
At bakam ilk usg olacak bide karindan usg mi vajinal usg mi onu yaz banauzun boya 50 kilo az değil mi yav, çok çok zayıfsın sen cici
benimkini atayım doğru çıkıyor mu bakalım
Yok kız ne pisi şifadırbende bayılırım sarımsağa ya pis miyim neyim
al al besle kuzucumm yarasınnn bebişe
Kız korkma artıkYaaa seni yerim o nasıl tatlı soruştu
İyi napsın kasıklarımı sızlatıyor bol bol
Dün gece düşürüyorum sandım bir ara
Sarimsak dedin beni benden aldin cok severimmm haftada 1 2 mutlaka yogurtlu sarimsakli biseyler yaparimbende bayılırım sarımsağa ya pis miyim neyim
al al besle kuzucumm yarasınnn bebişe
Yavrumm daha almadım ama içinde 1 tane var sanırım, bana 3 tane yazdı çünkü demekki 1 tane, akşam uğrayıp alıcam eczaneden. 1 ini kullan 2 gün sonra diğerini diğer gün son olanı kullan dedi. 2 aralığa kadar da ilişki yasağı koydu. fitil ve krem bitene kadar.Ben 2 kutu kullanmıştım biri zalain idi diğerini görsem hatırlarım.
Bu içinde 1 tane olan mı 3 tane olan mı
Tövbe estag.. bir de yoğurt verdi
günlük pede 1 kaşık yoğurt sür diyo, çarpılırım ya la
Mantarmi olmussun kuzum gecmis olsunnnYavrumm daha almadım ama içinde 1 tane var sanırım, bana 3 tane yazdı çünkü demekki 1 tane, akşam uğrayıp alıcam eczaneden. 1 ini kullan 2 gün sonra diğerini diğer gün son olanı kullan dedi. 2 aralığa kadar da ilişki yasağı koydu. fitil ve krem bitene kadar.
Geçerse ne ala geçmezse bilemiyom
Sarimsak dedin beni benden aldin cok severimmm haftada 1 2 mutlaka yogurtlu sarimsakli biseyler yaparim
TımamKız korkma artıkçok şiddetli ağrın ve kanaman olmadığı sürece (Allah korusun) telaslanma canım
KoptumCicim geçmiş sayfalardan birkaç tanesine baktım da dedim nereye düştümtanımadığım arkadaşlar gelmiş hemde kavgaya tutusmuslar en hassas noktamız vefasızlık varmis
Olmuşum vallaMantarmi olmussun kuzum gecmis olsunnn
Geçer kuzum.Yavrumm daha almadım ama içinde 1 tane var sanırım, bana 3 tane yazdı çünkü demekki 1 tane, akşam uğrayıp alıcam eczaneden. 1 ini kullan 2 gün sonra diğerini diğer gün son olanı kullan dedi. 2 aralığa kadar da ilişki yasağı koydu. fitil ve krem bitene kadar.
Geçerse ne ala geçmezse bilemiyom
IyyyyGeçer kuzum.
Zalain çok güçlü bir fitil.
Bende 1 kutul zalain vermişti. Diğer markadan 2 kutu vermişti içinde 3 tane vardı.
Toplam 7 gün kullanmış oldum.
Eskisinden güzel oldu vajinam cillop gibi oldu sıfır mantar sıfır enfeksiyon
Zaten kullanırken fitille birlikte enfeksiyonun aktığını fark edeceksin
Şimdi alışverişe gidiyorum insallah oyle dememyaşasın 'ne gerek var'
Vampir miyim neyim kokusuna katlanamıyorum.Brom sarımsağı neden yiyemiyorsun
Yutanlar var ben de bir zamanlar her gün 1 diş yutuyordum hey gidii günler heey
Sarımsaklı ekmek varya offfff diyorum sanaVampir miyim neyim kokusuna katlanamıyorum.
1 kere yutturdular bana şifadır diye. Mide fesatından hastahanelik oluyordum.
Biz de 3 aralığa kadar ilişkisiziz biz napalımIyyyybildiğin akıyor yani öğğğ
Neyse inşallah geçer de bebişime sıkıntı çıkarmaz artııııııııayın 2 sine kadar ilişkisiz durduğumuza değse bari
bunu duyan benim miinnoşşşha böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?