- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.247
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.621
Ya harika bi fikirTımam
Koptum
Burda fevasızlara yer yok yazıcaktım da neyse dedim boşver
Topiğin kapısı olsa da kitleyip çıksam keşke
Şimdi alışverişe gidiyorum insallah oyle demem
Folik asitte 3.ayım.Sarımsaklı ekmek varya offfff diyorum sana
Yiyemiyorsan yapacak birşey yok folik asite aban bol bol
Bol bol su ic ihmal etme ayrica esinde de varmi acaba esli tedavi mi verdi dojtor esinde varsa sana geri bulasma ihtimali yuksek hamileyken de dha dikkatli olman gerek cnmOlmuşum valla
oysa ki mantar ı sadece bir yemek olarak bilirdim30 yıllık hayatım boyunca ilk kez mantar oldum çok şaşkınım
şuan kendimi uzaylı görmüş zekiye gibi hissediyorumöylesine çaresiz napacağını bilmez bir şekilde
Sarımsağın kendi kokusundan rahatsız oluyorsunFolik asitte 3.ayım.
Zaten sebze de çok tükettiği için folat değerim hep yüksekti.
Yiyebilsem bende mutlu olurdum şifalı birşey.
Ama mangalda sarımsak yerim mesela kokusu olmuyor o zaman
Neyse aksın da nasıl akarsa aksınBiz de 3 aralığa kadar ilişkisiziz biz napalım
Aynen akacak kuzum ama akması da lazım. Fitil eriyip geri geliyor aslında ama, çıkışı enfeksiyondan dolayı beyaz değil sarımsı olacak.
Son fitillerde bembeyaz geri geldiğini gördüğünde anlarsın zaten enfeksiyon bittiğini.
İyi eğlenceler canımEki Görüntüle 2557716
Kuzularım ben kaçıyorum kız kardeşime gideyim. Yeğenim sinemaya gitmek istiyormuş onu götürürüm belki.
Hadi öptüm hepinizi
Çavvvvv
Eki Görüntüle 2557716
Kuzularım ben kaçıyorum kız kardeşime gideyim. Yeğenim sinemaya gitmek istiyormuş onu götürürüm belki.
Hadi öptüm hepinizi
Çavvvvv
Yok sadece bana verdi onda varmı yokmu blmiyormBol bol su ic ihmal etme ayrica esinde de varmi acaba esli tedavi mi verdi dojtor esinde varsa sana geri bulasma ihtimali yuksek hamileyken de dha dikkatli olman gerek cnm
Kendine dikkat et brommmmEki Görüntüle 2557716
Hadi öptüm hepinizi
Çavvvvv
Sanırım vajinaldi, unuttum amaAt bakam ilk usg olacak bide karindan usg mi vajinal usg mi onu yaz bana
tüh bu kötü olmuş işte, 2 aralığa daha çok varYavrumm daha almadım ama içinde 1 tane var sanırım, bana 3 tane yazdı çünkü demekki 1 tane, akşam uğrayıp alıcam eczaneden. 1 ini kullan 2 gün sonra diğerini diğer gün son olanı kullan dedi. 2 aralığa kadar da ilişki yasağı koydu. fitil ve krem bitene kadar.
Geçerse ne ala geçmezse bilemiyom
Ay bende 6 TL den aldım ama şöyle yemek için kesiyoruz ya kalan dipteki dibini kazoyıp kür yapıyorumAvakadonun tanesi kaç lira haberin var mı kedicik?
Ben avakado bulucam da kafama sürücem ha? Yek yaaa
Yemeye bile kıyamam ben onu
3 aralık mı, niye ki,tehlike yokken niye yasak verilir anlamamBiz de 3 aralığa kadar ilişkisiziz biz napalım
Aynen akacak kuzum ama akması da lazım. Fitil eriyip geri geliyor aslında ama, çıkışı enfeksiyondan dolayı beyaz değil sarımsı olacak.
Son fitillerde bembeyaz geri geldiğini gördüğünde anlarsın zaten enfeksiyon bittiğini.
Iste varsa sana geri bulastirir diye dedm canm oda bi idrar tahlili filan versn istersenYok sadece bana verdi onda varmı yokmu blmiyorm
Bazi doktorlar tedbiren ilk 3 ay iliski onermiyormus benim doktorum da bize oyle bisey demedi sadece ben 2 aylik hamileyken bi aksam isten geldim markete gidiyordum silah patladi marketn yaknlarnda korktum o korkuyla az bi lekelenmem olmustu fitil ve 2 hafta yasak vermisti okadar .3 aralık mı, niye ki,tehlike yokken niye yasak verilir anlamam
ben de bu hafta kocasızım, eşim gececi pazar gününden beri,
ctesi de gece çalışacak, bir de hafta sonu ikimizin de snavları var,
ikimiz de istanbul ünv açık öğretim okuyoruz,2. ünv olarak
Eki Görüntüle 2557716
Hadi öptüm hepinizi
Çavvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?