- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.641
Da da daaaam şaka gibi cici bana iki haftalık dedi doktor ultrasonla baktı henüz çok çok küçük kese oluşmuş şekli güzel dedi kan istediYok kaale bile almadı ne kesesi
Ben adete 2 gün kala 193 değerle gittim. 2 gün sonra yeniden kan ver değerin artarsa haftaya gel dedi
Vajinalse erkek canim dimi erkektiSanırım vajinaldi, unuttum ama
Evet erkekVajinalse erkek canim dimi erkekti
Vajinalse erkek canim dimi erkekti
Evet erkek
Sizinkileri bilince daha iyi anlaşılır,benimkinin cinsiyeti belliydi zatenvalla bildi
A doğru öyle varsa bulayımyanında 2 tane daha olması gerek ama mehlikam
Sizinkileri bilince daha iyi anlaşılır,benimkinin cinsiyeti belliydi zaten
evet içime doğdu, senin de güzel haberlerini alacağız inşaallahsizinkileri mi dedin beni de mi kattın içine yoksam
içine mi doğdu yoksam
evet içime doğdu, senin de güzel haberlerini alacağız inşaallah
Aynen ama erkek diye bildgme sallamadim gercekten . Bilgime gore teoriye gore soyledim . Vajinal usgde kese saga yakinsa erkek sola yakinsa kizSizinkileri bilince daha iyi anlaşılır,benimkinin cinsiyeti belliydi zaten
Aynen ama erkek diye bildgme sallamadim gercekten . Bilgime gore teoriye gore soyledim . Vajinal usgde kese saga yakinsa erkek sola yakinsa kiz
Karindan usg de kese saga yakinsa kiz sola yaknsa erkek diyorlardi dha kendi hamilelgmde edndgm bilgilere dayanarak nacizane bu sklde biliyorum
doğrudur canım, ben kızımda hep solda batma falan hissediyordum,Aynen ama erkek diye bildgme sallamadim gercekten . Bilgime gore teoriye gore soyledim . Vajinal usgde kese saga yakinsa erkek sola yakinsa kiz
Karindan usg de kese saga yakinsa kiz sola yaknsa erkek diyorlardi dha kendi hamilelgmde edndgm bilgilere dayanarak nacizane bu sklde biliyorum
Kızlar nasıl bu
Ben çok beğendimmçok güzel kuzumm sana da çok yakışır
ben pek bu tarz giymiyorum ama sana yakışır
Ben çok beğendimm
bir siyah rengi bir de bunun arasında gidip geldim ama bunda model daha çok belli daha iyi gösteriyor kendni
120TL değer mi acaba
BSL120 tl mi
markası ne kız
bana biraz fazla geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?