- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.661
vay, transparan, bir bluz için fiyatı fazla geldi banaKızlar nasıl bu
Atlet tercih etmiyorum ben bunlrın altına mehlikamvay, transparan, bir bluz için fiyatı fazla geldi bana
içine atlet giyecen mi peki
birde şunları beğendmhmmm sankim fazla kuzum
trendyolmilla da falan benzeri vardır orası hep taklitçi
birde şunları beğendm
hepsini sepete ekledim hepsini
büstiyerle de olabilir evetAtlet tercih etmiyorum ben bunlrın altına mehlikam
büstiyer giyiniyorum, eşim çok açık bulursa ip askı atlet giyiyorum
Şimdi ben bunların hepsini alıcam, eşim gene cinnet geçirecekelbiseye bayıldımm linkini atsana banada
Şimdi ben bunların hepsini alıcam, eşim gene cinnet geçirecek
Mini Elbiselerle Rahatlık Ve Şıklıktan Ödün Vermeyin! | BSL
Mini Elbiselerin Feminen Duruşu İle Tarzınızı Buluşturun! Kadınların Gardıroplarının Vazgeçilmez Parçalarından Biri Olan Mini Elbiseleri Hemen Keşfedin!www.bsl.com.tr
o elbiseyi al, hayat çok kısa
hepücüğü de güzelbirde şunları beğendm
hepsini sepete ekledim hepsini
Aynen vallahi bende oyle soldan asiri kasik agri batma vs olmustu ...doğrudur canım, ben kızımda hep solda batma falan hissediyordum,
Bebeğe daha çok varkız ben bunu alacağıma 20 tane roman alırım kendime çok pahalıymış
sen artık bebeğe çalışman lazım bebek odaları ne kadar haberin var mı
Bebeğe daha çok var
Kitabın yeri ayrı, kıyafetin yeri ayrı yavrummm
Benim okuma odam da var mesela, ama dünya kadar kıyafetimde. hepsinin yeri farklıdır bende.
ve bana fiyat normal geldi şuan dandik bir bluz alsan en az 40-50tl , yanlış mı düşünüyorum ? dümdüz tek renk kazaklar olmuş 80-90 tl
Özellikle beyaz ,yeşil ve transparan bluzu çok beğendim bence o yesili kesinlikle alBebeğe daha çok var
Kitabın yeri ayrı, kıyafetin yeri ayrı yavrummm
Benim okuma odam da var mesela, ama dünya kadar kıyafetimde. hepsinin yeri farklıdır bende.
ve bana fiyat normal geldi şuan dandik bir bluz alsan en az 40-50tl , yanlış mı düşünüyorum ? dümdüz tek renk kazaklar olmuş 80-90 tl
Ya elbisen varsa, ihtiyacın yoksa tabiki de müsriflik yapılmaz.kuzum yeri ayrıda çok elbisem var şimdi 180 tl buna vereceğime 1 aralıkta kitap fuarı var ona ayırırım diye dedim
aslında kaliteli şeyler artık pahalı, ucuza alıyoruz ertesi seneyi görmüyor haklısın balım ❤
Bunu bende beğendi, bu tarz eski tarz seyleri severim, ama bu ay iiçin alamayacağım bunu eledim
O zaman beyaz transparan bluz vardı onu al o da çok güzelBunu bende beğendi, bu tarz eski tarz seyleri severim, ama bu ay iiçin alamayacağım bunu eledim
İyi dersler canım, bugün alışveriş günü demek kiO zaman beyaz transparan bluz vardı onu al o da çok güzelben kaçtım ders beni bekler hepinizi öpüyorum neler aldın sonra yazarsın merak ederim ben de alışveriş yaptım bugün
mesela trendyol da 130 tl,kuzum yeri ayrıda çok elbisem var şimdi 180 tl buna vereceğime 1 aralıkta kitap fuarı var ona ayırırım diye dedim
aslında kaliteli şeyler artık pahalı, ucuza alıyoruz ertesi seneyi görmüyor haklısın balım ❤
ay eski kıyafetler moda mı olmuş yine,Şimdi ben bunların hepsini alıcam, eşim gene cinnet geçirecek
Mini Elbiselerle Rahatlık Ve Şıklıktan Ödün Vermeyin! | BSL
Mini Elbiselerin Feminen Duruşu İle Tarzınızı Buluşturun! Kadınların Gardıroplarının Vazgeçilmez Parçalarından Biri Olan Mini Elbiseleri Hemen Keşfedin!www.bsl.com.tr
o elbiseyi al, hayat çok kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?