Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• balon-kollu-transparan-detayli-bluz-ekru-2cff.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 25
  • dik-yakali-bol-mini-elbise-taba-78d6.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 23
  • dik-yaka-balon--kollu-bluz-yesil-b8b6.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 27

kız ben bunu alacağıma 20 tane roman alırım kendime çok pahalıymış

sen artık bebeğe çalışman lazım bebek odaları ne kadar haberin var mı

kız ben bunu alacağıma 20 tane roman alırım kendime çok pahalıymış

sen artık bebeğe çalışman lazım bebek odaları ne kadar haberin var mı
Bebeğe daha çok var
Kitabın yeri ayrı, kıyafetin yeri ayrı yavrummm

Benim okuma odam da var mesela, ama dünya kadar kıyafetimde. hepsinin yeri farklıdır bende.
ve bana fiyat normal geldi şuan dandik bir bluz alsan en az 40-50tl , yanlış mı düşünüyorum ? dümdüz tek renk kazaklar olmuş 80-90 tl

kuzum yeri ayrıda çok elbisem var şimdi 180 tl buna vereceğime 1 aralıkta kitap fuarı var ona ayırırım diye dedim
aslında kaliteli şeyler artık pahalı, ucuza alıyoruz ertesi seneyi görmüyor haklısın balım

Özellikle beyaz ,yeşil ve transparan bluzu çok beğendim bence o yesili kesinlikle al

Ya elbisen varsa, ihtiyacın yoksa tabiki de müsriflik yapılmaz.
Ama benim bu tarz bir elbiseye ihtiyacm var mesala gerçi benim kıyafete hep ihtiyacım var
kıyafet kalp ben anlıyor musun
1 oda olsun 2 oda kıyafetım neden yok derim

ama bu kitap okumuyorum anlamına kitaba para vermem anlamına asla gelmez tabisiiii

Bunu bende beğendi, bu tarz eski tarz seyleri severim, ama bu ay iiçin alamayacağım bunu eledim
O zaman beyaz transparan bluz vardı onu al o da çok güzel ben kaçtım ders beni bekler hepinizi öpüyorum neler aldın sonra yazarsın merak ederim ben de alışveriş yaptım bugün

mesela trendyol da 130 tl,
bedava olsa da almam bunu
130 tl lik nesi var bunun ? üzerine 50tl daha verir diğerini alırım

Eklentiler

• 1_org.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…