Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok geçmiş olsun kuzum, valla bu havalar tam hastalanmalık havalar bende çok üşüyorum grip olmam yakındır hapşırıp duruyorum
Ben anlamadım ki ne ara şifayı kaptım, evde hasta yok okula giden yok bu hafta, dün bir ara markete girdim artık kim bıraktı virüsünü Allah bilir

Magazinde de görmüyor musun bunları pıtırcığım. Gündem olmanın yolu popüler olana laf çakmaktan geçer
Bunlar bizi öldürür ancak gülmekten öldürür.
The Arizona Eyalet since 8 Haziran 2019..

çok haklısın kraliçe kertenkele
herkes artist olmuşsa bize de kertenkeleler olarak yönetmenlik düşer

Ben anlamadım ki ne ara şifayı kaptım, evde hasta yok okula giden yok bu hafta, dün bir ara markete girdim artık kim bıraktı virüsünü Allah bilir

evde temizlik falan yaparken terledin üstünde kuruduysa kuzum

Sana da geçmiş olsun tekrar cici ilaç da fayda etmedi zaten sabahtan beri bana da
Negom birinden bulaşmasın gerek yok viral olarak yayılıyor.
Hava mikrop ve salgın içinde.
Acilen bir yağmur ya da kar falan yağmalı ki hava temizlensin.

Negom birinden bulaşmasın gerek yok viral olarak yayılıyor.
Hava mikrop ve salgın içinde.
Acilen bir yağmur ya da kar falan yağmalı ki hava temizlensin.
Evet kesinlikle, bu mevsimde burda çoktan kar yağmalıydı, hala hava sıcak buraya göre yani
inşallah ilerlemez kuzum
bende ona dikkat etmem hiç sırtım omuzlarım tutuk gezerim hep
Hasta olmak bile lüks be canım bana, o yüzden mecbur ediyorum, kim bakacak. Bugün kendi çorbamı kendim yaptım kimseden hayır yok ki

Yaaa negom ne diyosun
Ben olsam sana ne çorbalar yapardım
Fevasız kocan da mı yapmaz bir çorba

Ah Negom ya
Bir an önce iyileşirsin inşallah..
Kadınlar olarak hep öyle değil miyiz, erkekler hasta olsa ne değişiyor, yemek temizlik ütü çocuklar her şey kadına bakıyor...

Çok geçmiş olsun nego Allah şifa versin dikkat et yapcak bisey yok güçlü durmalıyız biz anne kraliçeyiz yıkılmak yok pes etmek yok

Valla kar yagmadigi sürece mikroplar her yerde
İns hemen toparlanirsin kuzum
Anne hasta oldu mu herşey duruyor

Yaaa negom ne diyosun
Ben olsam sana ne çorbalar yapardım
Fevasız kocan da mı yapmaz bir çorba
Kocam menemen yapar, sucuk yapar
Kebap alır gelir bende hastayken sadece çorba isterim acılı limonlu, başka şey çekmez canım.
Birde hasta olunca bile ayakta olunca hep güçlü zannediyor insanlar.
Ben evlendim evleneli iki defa ciddi hasta olup yattım 12 yılda düşün diğerlerini hep ayakta geçirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…