- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.781
Ben anlamadım ki ne ara şifayı kaptım, evde hasta yok okula giden yok bu hafta, dün bir ara markete girdim artık kim bıraktı virüsünü Allah bilirçok geçmiş olsun kuzum, valla bu havalar tam hastalanmalık havalar bende çok üşüyorum grip olmam yakındır hapşırıp duruyorum
Magazinde de görmüyor musun bunları pıtırcığım. Gündem olmanın yolu popüler olana laf çakmaktan geçer
Bunlar bizi öldürür ancak gülmekten öldürür.
The Arizona Eyalet since 8 Haziran 2019..
Ben anlamadım ki ne ara şifayı kaptım, evde hasta yok okula giden yok bu hafta, dün bir ara markete girdim artık kim bıraktı virüsünü Allah bilir
Yok canım ona dikkat ederim ben, olacağı varmış. İlerlemesin de buna şükürevde temizlik falan yaparken terledin üstünde kuruduysa kuzum
Ahahaha cici harikasın
Bugünün nöbetini RosSsS tuttu.Emredersnz komutanm
Bugünün nöbetini RosSsS tuttu.
Önümüzdeki 6 ayın ve sonraki 6 ayın nöbetiYoulost16 da.
Eki Görüntüle 2557926
HahaahhahahahaahahahahBugünün nöbetini RosSsS tuttu.
Önümüzdeki 6 ayın ve sonraki 6 ayın nöbetiYoulost16 da.
Eki Görüntüle 2557926
Sana da geçmiş olsun tekrar ciciilaç da fayda etmedi zaten sabahtan beri bana da
Negom birinden bulaşmasın gerek yok viral olarak yayılıyor.Ben anlamadım ki ne ara şifayı kaptım, evde hasta yok okula giden yok bu hafta, dün bir ara markete girdim artık kim bıraktı virüsünü Allah bilir
Yok canım ona dikkat ederim ben, olacağı varmış. İlerlemesin de buna şükür
öyle pusuda yatıp ödül kapmakla olmuyor diyorsun yani
Pusu konusunda topikte yeterince staj yaptı.Hahaahhahahahaahahahah
Kutsi en doğru karar
Evet kesinlikle, bu mevsimde burda çoktan kar yağmalıydı, hala hava sıcak buraya göre yaniNegom birinden bulaşmasın gerek yok viral olarak yayılıyor.
Hava mikrop ve salgın içinde.
Acilen bir yağmur ya da kar falan yağmalı ki hava temizlensin.
Hasta olmak bile lüks be canım bana, o yüzden mecbur ediyorum, kim bakacak. Bugün kendi çorbamı kendim yaptım kimseden hayır yok kiinşallah ilerlemez kuzum
bende ona dikkat etmem hiç sırtım omuzlarım tutuk gezerim hep
Şimdi görucez stratejileriniPusu konusunda topikte yeterince staj yaptı.
Şimdi sıra savaşlara katılmakta yeterince eğittim bordo bereliYoulost16 yı
Yakaladığı her hain pusuya benden bir şiir kazanacak
Yaaa negom ne diyosunEvet kesinlikle, bu mevsimde burda çoktan kar yağmalıydı, hala hava sıcak buraya göre yani
Hasta olmak bile lüks be canım bana, o yüzden mecbur ediyorum, kim bakacak. Bugün kendi çorbamı kendim yaptım kimseden hayır yok ki
Evet kesinlikle, bu mevsimde burda çoktan kar yağmalıydı, hala hava sıcak buraya göre yani
Hasta olmak bile lüks be canım bana, o yüzden mecbur ediyorum, kim bakacak. Bugün kendi çorbamı kendim yaptım kimseden hayır yok ki
Çok geçmiş olsunCanım boğazım yanıyor, ilaç aldım bakalım ilerlerse giderim hastaneye.
Çok geçmiş olsun nego Allah şifa versin dikkat et yapcak bisey yok güçlü durmalıyız biz anne kraliçeyizEvet kesinlikle, bu mevsimde burda çoktan kar yağmalıydı, hala hava sıcak buraya göre yani
Çalıştın mı kız artemiscan.Çok geçmiş olsun
Valla kar yagmadigi sürece mikroplar her yerdeEvet kesinlikle, bu mevsimde burda çoktan kar yağmalıydı, hala hava sıcak buraya göre yani
Kocam menemen yapar, sucuk yaparYaaa negom ne diyosun
Ben olsam sana ne çorbalar yapardım
Fevasız kocan da mı yapmaz bir çorba
Çalıştın mı kız artemiscan.
Kütüphanede erkeklere bakmadın di miunutma erkekler kötüdür bunu hep içinden tekrar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?