Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalıştın mı kız artemiscan.
Kütüphanede erkeklere bakmadın di mi unutma erkekler kötüdür bunu hep içinden tekrar et
Evet yarilaidm konuyu kalan yarisini da yarın bitiricem yatmadan da okurum iyice pekisir birazcık baktım ama kötü oldukları aklımdan çıkmadı

Ah Negom ya
Bir an önce iyileşirsin inşallah..
Kadınlar olarak hep öyle değil miyiz, erkekler hasta olsa ne değişiyor, yemek temizlik ütü çocuklar her şey kadına bakıyor...
Aynen öyle canım güzel özetledin
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun nego Allah şifa versin dikkat et yapcak bisey yok güçlü durmalıyız biz anne kraliçeyiz yıkılmak yok pes etmek yok
Evet canım Allah güç kuvvet versin bize
Valla kar yagmadigi sürece mikroplar her yerde
İns hemen toparlanirsin kuzum
Anne hasta oldu mu herşey duruyor
Öyle ross cidden, ağız tadı da olmuyor

K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii nerelerdesin sen 1-2 gündür yok gibisin yoksa bana mı öyle geldi
Öyle canim giremiyorum pek bu ara ya netim bitti eşimden bağlanıyorum,oda nöbete fln gidince giremiyorum işte, yanilenecek bu ara ama girerim sık sık
Canım kurtulamadın hastalıktan,geçmiş olsun bol portakal kivi fln ye tam topige girdim biriken sayfaları okudum yazacaktım ki köyden cenaze haberi geldi canım,eşimin eniştesi vefat etmiş,apar topar gittik hemen çıkmak zorunda kaldım topikten de yaabugun günüm köyde geçti yani canım anlayacağın,yeni geldik eve de bir saat oldu oturdum da bı göz atayım topige dedim iste
K Kendinisevenbirii başka topiğe geldim sanmışsın ya vallahi ben bile aynı sayfalardan geçerken öyle sandım
Bı anda baska üyelerle karşılaşınca normaldir

Ondan işte.
Mutluluğun sırrı çıtkırıldım bir kız olmaktan geçiyor
Bak ben ayak parmağımı çarpmayım 2 gün ağlarım.
Ne market poşeti taşıtır eşim, ne kolay kolay iş yaptırır. Herkese de diyorum güçlü kadın imajı vermeyin şu erkeklere. Rambo sanıyorlar.
Hep ay ben yapamam ki ay ben beceremem ki diyen bir kadın olun bunu yapan herkes mutlu

Olmaz biraz daha büyüsün büşom okuycak o
Tamam acık bakabilirsin ama güvenme erkeklere
Acık baksın o zaman tamam
Biz eşimle 18 yaşındaydık birbirimize aşık olup başladığımızda, ne küçüğü kız

Yaaaa Başınız sağolsun kuzum
Ölüm haberleri beni çok etkiliyor
Bende zaten bugün sümük gibi yapıştım yatağa gram doğrulamadım.
Uyudukça da uyumuşum.
Bugün herkes ayrı bir terelelli yemin ederim

Acık baksın o zaman tamam
Biz eşimle 18 yaşındaydık birbirimize aşık olup başladığımızda, ne küçüğü kız
Bizde 19 duk tanıştığımızda.
Ama olsun o okuyacak, o hepimizden büyük adam olacak, onun idealleri var.
Kardelen o

Kaptım bunuu ben yapamam beceremem tamam

Bizde 19 duk tanıştığımızda.
Ama olsun o okuyacak, o hepimizden büyük adam olacak, onun idealleri var.
Kardelen o

tamam o zaman artemiss ana kertenkele ne diyorsa o eline erkek eli değmeyecek okul bitene kadar

Kaptım bunuu ben yapamam beceremem tamam
Tabe
Ben bekarları evlenmeye yakın seminerlerle eğiticem bu konuda
Erkeğe asla güçlü kadın imajı çizmeyin sakın. Koca değil çocuk sahibi olursunuz.

Youlost16 al burdan okumaya başla. Hadi sana tutacağın nöbetler için geçtim bir kıyak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…