- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.801
Evet yarilaidm konuyu kalan yarisini da yarın bitiricem yatmadan da okurum iyice pekisirÇalıştın mı kız artemiscan.
Kütüphanede erkeklere bakmadın di miunutma erkekler kötüdür bunu hep içinden tekrar et
Aynen öyle canım güzel özetledinAh Negom ya
Bir an önce iyileşirsin inşallah..
Kadınlar olarak hep öyle değil miyiz, erkekler hasta olsa ne değişiyor, yemek temizlik ütü çocuklar her şey kadına bakıyor...
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Evet canım Allah güç kuvvet versin bizeÇok geçmiş olsun nego Allah şifa versin dikkat et yapcak bisey yok güçlü durmalıyız biz anne kraliçeyizyıkılmak yok pes etmek yok
Öyle ross cidden, ağız tadı da olmuyorValla kar yagmadigi sürece mikroplar her yerde
İns hemen toparlanirsin kuzum
Anne hasta oldu mu herşey duruyor
Öyle canim giremiyorum pek bu ara ya netim bitti eşimden bağlanıyorum,oda nöbete fln gidince giremiyorum işte, yanilenecek bu ara ama girerim sık sıkK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii nerelerdesin sen 1-2 gündür yok gibisin yoksa bana mı öyle geldi
Canım kurtulamadın hastalıktan,geçmiş olsun bol portakal kivi fln yeGünaydın herkese
Ne var ne yok kuzularım
Boğazlarım iyice şişti genizim boğazım cayır cayır yanıyor.
Misafir teröründen sonra üstümden tren geçmiş gibi zaten
Sizler nasılsınız bakalım, bu güzel kutsal cuma günümüzde neler yapacaksınız bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
Bı anda baska üyelerle karşılaşınca normaldirK Kendinisevenbirii başka topiğe geldim sanmışsın ya vallahi ben bile aynı sayfalardan geçerken öyle sandım
Ondan işte.Kocam menemen yapar, sucuk yapar
Kebap alır gelirbende hastayken sadece çorba isterim acılı limonlu, başka şey çekmez canım.
Birde hasta olunca bile ayakta olunca hep güçlü zannediyor insanlar.
Ben evlendim evleneli iki defa ciddi hasta olup yattım 12 yılda düşündiğerlerini hep ayakta geçirdim.
niye öyle diyosun Cici kıza belki hayatının aşkını bulcak
Olmaz biraz daha büyüsün büşom okuycak oEvet yarilaidm konuyu kalan yarisini da yarın bitiricem yatmadan da okurum iyice pekisirbirazcık baktım ama kötü oldukları aklımdan çıkmadı
Acık baksın o zaman tamamOlmaz biraz daha büyüsün büşom okuycak o
Tamam acık bakabilirsin ama güvenme erkeklere
İns hemen toparlanirsin kuzumAynen öyle canım güzel özetledin
Teşekkür ederim
Evet canım Allah güç kuvvet versin bize
Öyle ross cidden, ağız tadı da olmuyor
Yaaaa Başınız sağolsun kuzumÖyle canim giremiyorum pek bu ara ya netim bitti eşimden bağlanıyorum,oda nöbete fln gidince giremiyorum işte, yanilenecek bu ara ama girerim sık sık
Canım kurtulamadın hastalıktan,geçmiş olsun bol portakal kivi fln yetam topige girdim biriken sayfaları okudum yazacaktım ki köyden cenaze haberi geldi canım,eşimin eniştesi vefat etmiş,apar topar gittik hemen çıkmak zorunda kaldım topikten de yaa bugun günüm köyde geçti yani canım anlayacağın,yeni geldik eve de bir saat oldu oturdum da bı göz atayım topige dedim iste
Bı anda baska üyelerle karşılaşınca normaldir
ahahahhahaha sen bana savaş mı açıyorsunPusu konusunda topikte yeterince staj yaptı.
Şimdi sıra savaşlara katılmakta yeterince eğittim bordo bereliYoulost16 yı
Yakaladığı her hain pusuya benden bir şiir kazanacak
Bizde 19 duk tanıştığımızda.Acık baksın o zaman tamam
Biz eşimle 18 yaşındaydık birbirimize aşık olup başladığımızda, ne küçüğü kız
Ne nöbetiymiş bu benim niye tutacağım nöbetten haberim yokBugünün nöbetini RosSsS tuttu.
Önümüzdeki 6 ayın ve sonraki 6 ayın nöbetiYoulost16 da.
Eki Görüntüle 2557926
Daha olaydan haberin bile yokahahahhahaha sen bana savaş mı açıyorsun
Evet beni haberdar et bakalımDaha olaydan haberin bile yok
Kaptım bunuuOndan işte.
Mutluluğun sırrı çıtkırıldım bir kız olmaktan geçiyor
Bak ben ayak parmağımı çarpmayım 2 gün ağlarım.
Ne market poşeti taşıtır eşim, ne kolay kolay iş yaptırır. Herkese de diyorum güçlü kadın imajı vermeyin şu erkeklere. Rambo sanıyorlar.
Hep ay ben yapamam ki ay ben beceremem ki diyen bir kadın olun bunu yapan herkes mutlu
Bizde 19 duk tanıştığımızda.
Ama olsun o okuyacak, o hepimizden büyük adam olacak, onun idealleri var.
Kardelen o
Ne edicem dön geriye oku olayıEvet beni haberdar et bakalım
Kaç sayfa döncem bilmem kaç bin yazı yazdınızNe edicem dön geriye oku olayı
TabeKaptım bunuuben yapamam beceremem tamam
Kuzularım nasılsınız.
Uyuyakalmışım yav.
Bir açtım gözleri iki kolaçan edeyim dedim üyenin biri biz kertenkeleleri dolamış diline profilinde
Vallahi kimseye beğenmedim atmam kolay kolay ama kertenkelelerimin namısı söz konusuysa adam tanımam
Şaşırdım.
Vallahi ilginç olay
Dillere düşmüşüz de haberimiz yok
Eee kimler burada bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?