Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka noldu ki cicim? Başka sıkıntılı şeylerde mi oldu ben yokken
Saol canım beni de ani ölüm haberleri çok etkiler hiçte beklemiyoduk zaten ama kader böyleymiş işte Allah gençlerden ırak eylesin diyelim...

Sende de gebelikten ötürü uyku durumu mu başladı canım? Dinlendigin iyi olmus bı yandan

Tabe
Ben bekarları evlenmeye yakın seminerlerle eğiticem bu konuda
Erkeğe asla güçlü kadın imajı çizmeyin sakın. Koca değil çocuk sahibi olursunuz.
Ayy ben yengeçim cicii yaa bu benim için dezavantaj vallahi bazen tamam hiiç yapmicam öyle

Başınız sağolsun kuzum dedğin gibi ani ölümler çok etkiliyor insanı, mart ayında da ben eniştemi kaybettim adamın hiçbişeyi yoktu biranda kalp kriziyle gitti.. Bıçak kesiği gibi anlayamıyosun başta sonra acı veriyor

Basın sağolsun Allah rahmet eylesin

Basın sağolsun

Kendime nazar ettim
Bugün Bonus dedi uyku başlar falan.
Yok dedim hiç hamile gibi değilim hatta acaba test sonuçları falan mı karıştı
Sonra üstüme bir ağırlık basmasın mı.
Uyku da değil uyuşukluk böyle.
Daha tek öğün yiyebilidim yataktan kalkamıyorum.

Aynen canım nazar olmuş biraz uyuşukluk kötü ya bı balkona cik arada içine çek havayı canım bide enerji veren ceviz falan ye diril biraz

Ayy ben yengeçim cicii yaa bu benim için dezavantaj vallahi bazen tamam hiiç yapmicam öyle
Acik bakıyorum ama güvenmiyorum merak etme sen senin önerilerine doğru yolda ilerliyorum ♥♥♥

Citkirildim olacam bende narin narin
Nolmuş yengeçsen benim de yükselen yengeç, çıtkırıldımlığa çok uygun bir burç
Vallahi mutlu olmak istiyorsanız izimden gidin sizi minik kertenkeleler.
Erkeklere karşı kullanılması gereken silah cümleler:
Ay ben yapamam ki
Ay ben beceremem ki
Ay bu çok ağır ben bunu taşıyamam
Bak 2 poşet taşıdım belime sancı girdi öp beni recep
Ayak parmağımı sehpaya vurdum sanırım hakkın rahmetine kavuşuyorum yi beni recep

Senin de başın sağolsun fıstığım

Bunları beynime kazıdım

Çok doğru
İns hemen toparlanirsin kuzum
Amin canım sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…