- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.821
Başka noldu ki cicim? Başka sıkıntılı şeylerde mi oldu ben yokkenYaaaa Başınız sağolsun kuzum
Ölüm haberleri beni çok etkiliyor
Bende zaten bugün sümük gibi yapıştım yatağa gram doğrulamadım.
Uyudukça da uyumuşum.
Bugün herkes ayrı bir terelelli yemin ederim
Ayy ben yengeçim cicii yaaTabe
Ben bekarları evlenmeye yakın seminerlerle eğiticem bu konuda
Erkeğe asla güçlü kadın imajı çizmeyin sakın. Koca değil çocuk sahibi olursunuz.
Acik bakıyorum ama güvenmiyorum merak etme sen senin önerilerine doğru yolda ilerliyorumOlmaz biraz daha büyüsün büşom okuycak o
Tamam acık bakabilirsin ama güvenme erkeklere
tamam o zaman artemiss ana kertenkele ne diyorsa oeline erkek eli değmeyecek okul bitene kadar
Başınız sağolsun kuzum dedğin gibi ani ölümler çok etkiliyor insanı, mart ayında da ben eniştemi kaybettim adamın hiçbişeyi yoktu biranda kalp kriziyle gitti.. Bıçak kesiği gibi anlayamıyosun başta sonra acı veriyorBaşka noldu ki cicim? Başka sıkıntılı şeylerde mi oldu ben yokken
Saol canım beni de ani ölüm haberleri çok etkiler hiçte beklemiyoduk zaten ama kader böyleymiş işte Allah gençlerden ırak eylesin diyelim...
Sende de gebelikten ötürü uyku durumu mu başladı canım? Dinlendigin iyi olmus bı yandan
Aleykum selammSelam tatlışlarrrrr
Basın sağolsun Allah rahmet eylesinBaşınız sağolsun kuzum dedğin gibi ani ölümler çok etkiliyor insanı, mart ayında da ben eniştemi kaybettim adamın hiçbişeyi yoktu biranda kalp kriziyle gitti.. Bıçak kesiği gibi anlayamıyosun başta sonra acı veriyor
Basın sağolsun Allah rahmet eylesin
Basın sağolsunBaşka noldu ki cicim? Başka sıkıntılı şeylerde mi oldu ben yokken
Saol canım beni de ani ölüm haberleri çok etkiler hiçte beklemiyoduk zaten ama kader böyleymiş işte Allah gençlerden ırak eylesin diyelim...
Sende de gebelikten ötürü uyku durumu mu başladı canım? Dinlendigin iyi olmus bı yandan
Kendime nazar ettimBaşka noldu ki cicim? Başka sıkıntılı şeylerde mi oldu ben yokken
Aynen canım nazar olmuş birazKendime nazar ettim
Bugün Bonus dedi uyku başlar falan.
Yok dedim hiç hamile gibi değilim hatta acaba test sonuçları falan mı karıştı
Sonra üstüme bir ağırlık basmasın mı.
Uyku da değil uyuşukluk böyle.
Daha tek öğün yiyebilidim yataktan kalkamıyorum.
Ayy ben yengeçim cicii yaabu benim için dezavantaj vallahi bazen tamam hiiç yapmicam öyle
Nolmuş yengeçsen benim de yükselen yengeç, çıtkırıldımlığa çok uygun bir burçAcik bakıyorum ama güvenmiyorum merak etme sen senin önerilerine doğru yolda ilerliyorum♥♥♥
Citkirildim olacam bende narin narin
Senin de başın sağolsun fıstığımBaşınız sağolsun kuzum dedğin gibi ani ölümler çok etkiliyor insanı, mart ayında da ben eniştemi kaybettim adamın hiçbişeyi yoktu biranda kalp kriziyle gitti.. Bıçak kesiği gibi anlayamıyosun başta sonra acı veriyor
Aldımm ama kocama söylemedimAleykum selamm
Noldu aldın mı cicileri
Bunları beynime kazıdımNolmuş yengeçsen benim de yükselen yengeç, çıtkırıldımlığa çok uygun bir burç
Vallahi mutlu olmak istiyorsanız izimden gidin sizi minik kertenkeleler.
Erkeklere karşı kullanılması gereken silah cümleler:
Ay ben yapamam ki
Ay ben beceremem ki
Ay bu çok ağır ben bunu taşıyamam
Bak 2 poşet taşıdım belime sancı girdi öp beni recep
Ayak parmağımı sehpaya vurdum sanırım hakkın rahmetine kavuşuyorum yi beni recep
Çok doğruOndan işte.
Mutluluğun sırrı çıtkırıldım bir kız olmaktan geçiyor
Bak ben ayak parmağımı çarpmayım 2 gün ağlarım.
Ne market poşeti taşıtır eşim, ne kolay kolay iş yaptırır. Herkese de diyorum güçlü kadın imajı vermeyin şu erkeklere. Rambo sanıyorlar.
Hep ay ben yapamam ki ay ben beceremem ki diyen bir kadın olun bunu yapan herkes mutlu
Amin canım sağolİns hemen toparlanirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?