- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.901
Aynı aynı işteÇok ciddiyim. Eskiden "öptüm kib bye" yazardık otomatik. Kendine iyi bak gibisinden
Brom ne gülüyorsun ben 1 selena 2Dur biraz daha güleyim bi dur yaa
İnsallah canım hayırlısıhb cnm
saol kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah içlerinde sana da
Basiniz sagolsun cnm hosgeldinn ozledikjÖyle canim giremiyorum pek bu ara ya netim bitti eşimden bağlanıyorum,oda nöbete fln gidince giremiyorum işte, yanilenecek bu ara ama girerim sık sık
Canım kurtulamadın hastalıktan,geçmiş olsun bol portakal kivi fln yetam topige girdim biriken sayfaları okudum yazacaktım ki köyden cenaze haberi geldi canım,eşimin eniştesi vefat etmiş,apar topar gittik hemen çıkmak zorunda kaldım topikten de yaa bugun günüm köyde geçti yani canım anlayacağın,yeni geldik eve de bir saat oldu oturdum da bı göz atayım topige dedim iste
Bı anda baska üyelerle karşılaşınca normaldir
Pro o la cam annamıyon mu ben de olacam 3lerizBrom ne gülüyorsun ben 1 selena 2
Hala mı anlayamadın
Silahsız mısın?Çok ciddiyim. Eskiden "öptüm kib bye" yazardık otomatik. Kendine iyi bak gibisinden
Kiblemek ne hiçbi fikrim yok desem?
Ol kuzum sana herşey yakışırPro o la cam annamıyon mu ben de olacam 3leriz
Puahahahhaha benim bu görevi sonsuza dek kabul ettiğimi kim söyledi
Kızın biriyle soyunma odasında tartıştık saçını başını yolarm senin dedi gel yol dedm bekle kızım dediHadii canıımniyee yaaa bak tahmin ediyorum bişeyler aslında
Ben söyledim.Puahahahhaha benim bu görevi sonsuza dek kabul ettiğimi kim söyledi
Kız gebelik topuğu olunca ne oluyor ki ben bı buçuk senedir geziom o topiklerdeBacım sen burayı da gebelik topiği mi sandın acaba, ben seni kötü niyetli görmedim pek ama
BromsuunnnOl kuzum sana herşey yakışır
Olay başka anacık du şimdiKız gebelik topuğu olunca ne oluyor ki ben bı buçuk senedir geziom o topiklerde
Stratejilerinle bizi bizden aldigin için seni bu göreve layık gördükPuahahahhaha benim bu görevi sonsuza dek kabul ettiğimi kim söyledi
Kız gebelik topuğu olunca ne oluyor ki ben bı buçuk senedir geziom o topiklerde
Ben naaaptım asıl? Bu kaddaaa çeşit grup var niye o yok ki, nasıl kaçmış hayret dedim. Ama demez olaydım. Salak bi tip de diilim hani yani. İçim sıkıldıEvet müdürü benim.
Yav kardeş biz sana ne yaptık da sen bize bunları reva gördün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?