- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.921
YaaaKızın biriyle soyunma odasında tartıştık saçını başını yolarm senin dedi gel yol dedm bekle kızım dedi
Ertesi gün okulun en belalı kızına bni gosterdi
Kızda ben bu kızı dovmem çok masum.disiolinlik olamam demiş şey gbi kalmıştı öyle
Jsnsnsbdbdnsksk
Sonra polise şikayet ettm bu kızı kavga ettiğimizi
Okuldan uzaklaştırma almıştı ahhahahahaha
Du bende anlamaya çalışıyorum %6 pik sarjimlaOlay başka anacık du şimdi
Pirinalar düşün bi de minik bir et parçası öyle bişey mi neyseki burası evcil kertenkele kaynıyorOlay başka anacık du şimdi
O gruba biseu demedik kertenkele diye cümle geçince ondan saaptikBen naaaptım asıl? Bu kaddaaa çeşit grup var niye o yok ki, nasıl kaçmış hayret dedim. Ama demez olaydım. Salak bi tip de diilim hani yani. İçim sıkıldı
Bihter öl deyince de ölünüyo muBen söyledim.
Ben
Ben
Bihterin söyledi
Silahsızım. Bi de acemi. Ponçiklikle lanetlenmiş biriyim ben de. Beni en ii sen anlarsınSilahsız mısın?
Saldırmak için gelmedin yani.
Bak güvenirim
Ponçik kalbimi kırmazsın dimi
Ben pomponciktim kimseyle ugrasmazdimYaaaamann Amaann senn ponçik miydin minnoş muyduuun rosuuuum amaa fenaymışsiıın heee ohh iyi yapmışsın
Kız kavgaları da daha komik oluyo ya
Ross sen dedin dimi ilkO gruba biseu demedik kertenkele diye cümle geçince ondan saaptik
Benim stratejim sadece şiir içinStratejilerinle bizi bizden aldigin için seni bu göreve layık gördük
Gebelik topiği sandığımı düşündürecek ne gibi bi şey yazdım?Bacım sen burayı da gebelik topiği mi sandın acaba, ben seni kötü niyetli görmedim pek ama
Ben naaaptım asıl? Bu kaddaaa çeşit grup var niye o yok ki, nasıl kaçmış hayret dedim. Ama demez olaydım. Salak bi tip de diilim hani yani. İçim sıkıldı
Sana güvendim.Silahsızım. Bi de acemi. Ponçiklikle lanetlenmiş biriyim ben de. Beni en ii sen anlarsın
Gebelik topiği sandığımı düşündürecek ne gibi bi şey yazdım?
Artık topigimizin geleceği için gelistir ahahahhahahaBenim stratejim sadece şiir için
Ama olur muu nasıl senle konuşur pelinsugiller varken rosumBen pomponciktim kimseyle ugrasmazdim
Okulun popüler çocuğu benle konuştu diye de salak kizlar bela olmuştu alın başınıza çalın dedm bnde ki arkadastik sadece
Jajansnsbdbsnsmms
Ben naaaptım asıl? Bu kaddaaa çeşit grup var niye o yok ki, nasıl kaçmış hayret dedim. Ama demez olaydım. Salak bi tip de diilim hani yani. İçim sıkıldı
Kertenkele deyince oldu gebelik apayrı bişey :) ondan alinmadik yaniAnnelik gruplarından bahsetmişsin ya, malum bizde de maşallah gebeler çok, ondan öyle düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?