Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa amann Amaann senn ponçik miydin minnoş muyduuun rosuuuum amaa fenaymışsiıın heee ohh iyi yapmışsın

Kız kavgaları da daha komik oluyo ya

Yaaa amann Amaann senn ponçik miydin minnoş muyduuun rosuuuum amaa fenaymışsiıın heee ohh iyi yapmışsın

Kız kavgaları da daha komik oluyo ya
Ben pomponciktim kimseyle ugrasmazdim
Okulun popüler çocuğu benle konuştu diye de salak kizlar bela olmuştu alın başınıza çalın dedm bnde ki arkadastik sadece
Jajansnsbdbsnsmms

Ben naaaptım asıl? Bu kaddaaa çeşit grup var niye o yok ki, nasıl kaçmış hayret dedim. Ama demez olaydım. Salak bi tip de diilim hani yani. İçim sıkıldı
Silahsızım. Bi de acemi. Ponçiklikle lanetlenmiş biriyim ben de. Beni en ii sen anlarsın
Sana güvendim.
Ey kertenkeleler indirin menzilleri!!
Janejune artık kardeşimizdir.

Yav kardeş sen kertenkele mertenkele diyince bize laf ediyorsun sandık. Biraz anarşik uslanmaz asi bir ruhumuz var da.
Yabanız biraz.

Ben pomponciktim kimseyle ugrasmazdim
Okulun popüler çocuğu benle konuştu diye de salak kizlar bela olmuştu alın başınıza çalın dedm bnde ki arkadastik sadece
Jajansnsbdbsnsmms
Ama olur muu nasıl senle konuşur pelinsugiller varken rosum suçlusun
Ahahha alın başınıza çalın

Ben naaaptım asıl? Bu kaddaaa çeşit grup var niye o yok ki, nasıl kaçmış hayret dedim. Ama demez olaydım. Salak bi tip de diilim hani yani. İçim sıkıldı

Her grup var bi bu grup yok demişsin ya, bize laf ediyosun sandık kusura bakma bacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…