- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.881
hb cnmHoşgeldin kuzucuk ❤
sana da cnmİyii akşamlar
gördüm kuzum şükür minicik biseydi pazartesi bı dhaa gidicem kan sonucunu gosterecemGördün mü keseni
hb cnmİyi akşamlar hoşgeldin
Hb canımhoşgeldin kuzucum
İyi akşamlar kızlar sohbetimiz bol olsun
Ya Cok sevindim canımhb cnm
sana da cnm
gördüm kuzum şükür minicik biseydi pazartesi bı dhaa gidicem kan sonucunu gosterecem
hb cnm
Hb canım
Hee yaaAhahahahah
:d demi
Anladım Tosim yazdıklarını okudum da o an çok aktif olamamıştım ben deBuralardayım canım yorgunum, biraz zor günler geçiriyorum
Geyiğe dahil olacak nokta bulamadığım için pek yazmıyorum :)
Bu topiğin müdürüyle görüşüyorum sanırım. Hımmm. Lütfen bi salın beni ya. Yediniz beni ya.
Anladım Tosim yazdıklarını okudum da o an çok aktif olamamıştım ben debizim yapabileceğimiz bişey var mı senin için inşallah Feraha çıkarsın Tosim
Aman bro hanım ne yapıyorsunuz öylejanejune buradasın ses vermiyorsun, hoşgeldin dedik ya insan böyle mi yapar vallahi ne kadar ponçik sevimli bir üye olduğunu anlamış olmasam kiblemek için delil toplamaya geldi diyeceğim
Ama üzgünüm.
Dosthane geldiysen buyur aramıza.
Şayet kiblemek için geldiysen 2 gün yatar çıkarız hiç hiç sıkıntı değil ama sende bir daha topiklere laf söylemeye devam ettiğin sürece pozitif bir dönüş almazsın.
Benden demesi.
Evet müdürü benim.Bu topiğin müdürüyle görüşüyorum sanırım. Hımmm. Lütfen bi salın beni ya. Yediniz beni ya.
Kiblemek ne hiçbi fikrim yok desem?janejune buradasın ses vermiyorsun, hoşgeldin dedik ya insan böyle mi yapar vallahi ne kadar ponçik sevimli bir üye olduğunu anlamış olmasam kiblemek için delil toplamaya geldi diyeceğim
Ama üzgünüm.
Dosthane geldiysen buyur aramıza.
Şayet kiblemek için geldiysen 2 gün yatar çıkarız hiç hiç sıkıntı değil ama sende bir daha topiklere laf söylemeye devam ettiğin sürece pozitif bir dönüş almazsın.
Benden demesi.
AhahahahahHee yaahanii çıkışta arkaya çağırırlar da bissürüü kişi toplanır sonra sağdan soldan çıkar yaa atlaya hoplaya öyle olduk
Cicinin olağan üstü sihirli güçlerini hala anlayamadınız mıAman bro hanım ne yapıyorsunuz öyle
Nasıl anladın nasıl yakaladın
İnanırım bakKiblemek ne hiçbi fikrim yok desem?
Dur biraz daha güleyim bi dur yaaCicinin olağan üstü sihirli güçlerini hala anlayamadınız mı
Hadii canıımAhahahahah
Beni de birgün öyle toplanıp fovceklerdi yemn olsun
Polislere sığındım ahahhahahaha
Çok ciddiyim. Eskiden "öptüm kib bye" yazardık otomatik. Kendine iyi bak gibisindenİnanırım bak
hb cnmHoşgeldin canmm
saol kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah içlerinde sana daYa Cok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?