Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa
Neler olmuş
İçini dök istersen rahatlarsın
Allah yardımcın olsun kuzum

Yok canım ya muhabbete turp sıkmak istemiyorum, o yüzden de pek yazmıyorum zaten
Kısaca söyleyeyim kardeşim bir kız arkadaşın fotosunu beğendi diye, şehir dışından kalkıp evi basıyor beni aldattın filan diye bağırıp çağırıyor yine gece yarısı. Gündüz gelemiyor bu kız zaten hiç
Ben dahil oldum artık mevzuya, ağzıma geleni de saydım umarım haddini bilir artık biraz

İstiyosa bilmesin tosim sıkma canını

Aa baya büyütmüş cidden olayı
İnşallah haddini bilir artık bu ne böyle

Bu nasıl laf tosi biz burda derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz turp sıkmak ne demek lütfen cicinin sekreteri olarak bu lafı duymayayim.bir daha! :d

Ohaaaa hastalıklı ruh sahibi gbi kız
İyi yaomissin akillandi mi bari
Kardesinle ins kötü olmamissnzdir

Yok tatlım kardeşim de bıkmış vaziyette artık dayımlar da rahatsız oldular, ben mesaj attım en sonunda kıza. Utanmadan bir de karşılık verdi, yüzsüzlük yaptı. Ben de iyice saydım ağzıma geleni.

Yemek yemeyi unutma

Yani haddini bildirmek bana farz oldu ve elimden geleni yaptım, feyz alır almaz artık onun zekasına kalmış kendi bilir :)

ah tosiam sonunda sen kötü olma da
bu kız arayı kardeşinle düzeltip sana karşı doldurmasın ilerde, kendi kardeşimde görmüştüm ergendi henüz ama asileşmişti bana, sonra dedim kendi bokunda boğulsun daha da ne karışırım ne ederim..

İns bitirirler de kurtulursunuz tosim
Bı de karşılık mi verdi puuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…