- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.001
Umarım almıştır artık ruh hastası resmen!
Ohhh ben rahatladım burdanBir daha aynı şey olursa ailen seni karakoldan toplar, bil diye yazdım açıkça. Bakalım artık
İyi demişsin Tosim. Çok şaşırıyorum gece gece nasıl çıkar çıkar gelir.Bir daha aynı şey olursa ailen seni karakoldan toplar, bil diye yazdım açıkça. Bakalım artık
ah tosiam sonunda sen kötü olma da
bu kız arayı kardeşinle düzeltip sana karşı doldurmasın ilerde, kendi kardeşimde görmüştüm ergendi henüz ama asileşmişti bana, sonra dedim kendi bokunda boğulsun daha da ne karışırım ne ederim..
Çok iyi demişsin.Bir daha aynı şey olursa ailen seni karakoldan toplar, bil diye yazdım açıkça. Bakalım artık
Allah kolaylık versin yaKardeşime de söyledim, eğer illa bu kızla olacağım diyorsan ablanı öldü say ben yokum dedim.
Normalde karışmak müdahale etmek istemem asla ama mecbur kaldım artık. Çünkü kardeşim de istemiyor rahatsız oluyor çıkıp çıkıp gelmesinden.
Yarın öbür gün evlenirse de kendisini rezil eder, bütün sülalede x'e yapışan kız olarak anılır ömür boyu, rezilliği duymayan kalmadı çünkü
Kardeşime de söyledim, eğer illa bu kızla olacağım diyorsan ablanı öldü say ben yokum dedim.
Normalde karışmak müdahale etmek istemem asla ama mecbur kaldım artık. Çünkü kardeşim de istemiyor rahatsız oluyor çıkıp çıkıp gelmesinden.
Yarın öbür gün evlenirse de kendisini rezil eder, bütün sülalede x'e yapışan kız olarak anılır ömür boyu, rezilliği duymayan kalmadı çünkü
Çok iyi demişsin.
Allah kolaylık versin yazamanla kardeşin soğur zaten kiskanirsin ama gece çıkıp gelmek böyle hareketler yapmak da nedir
aynen öyle kuzum iyi yapmışsın, kardeşinde görmüş ne kadar rezil olduğunu.. artık karışılmayacak bir durum değil ki tüm akrabalara rezil etmiş aptal kız
Teşekkür ederim kızlar inşallah hayırlısı bu saatten sonra
Ben utanır ayıp olur diye söylediklerimi hafif tutarken kız bana çata çat cevap vermeye çalışıyor, sen aşktan sevgiden ne anlarsın filan diyor bir de :))
Şansını zorladı resmen
Hey Allahım yaa :/ insanlarda utanma edep de kalmamış artık..Teşekkür ederim kızlar inşallah hayırlısı bu saatten sonra
Ben utanır ayıp olur diye söylediklerimi hafif tutarken kız bana çata çat cevap vermeye çalışıyor, sen aşktan sevgiden ne anlarsın filan diyor bir de :))
Şansını zorladı resmen
Sen giderken biz donuyorduk diceksin öylesineTeşekkür ederim kızlar inşallah hayırlısı bu saatten sonra
Şansını zorladı resmen
Sen giderken biz donuyorduk diceksin öylesine
Hayret yaa
Sevgiyi ondn ogrenceksin demekkiBenim kızı leylekler getirdiyse demek ki
Bncede değil ciddenYaa öyle işte rosss, sinir krizleri geçirmemek elde değil :)
Elin kızını kendisinden çok düşünüyoruz.
Dedim zaten ben sana senin kendine duymadığın saygıyı duyuyorum, sen de biraz saygı duy kendine ve rezil etme kendini diye.
Bncede değil cidden
Tez zamanda kurtulun ins şu kızdan ya
Cidden çok saygisizmis
Daha Aralık'ta belli olacak cnmInsallah. Cinsiyet belli oldu mu geliyor mu hanım kız :)
Daha Aralık'ta belli olacak cnm
Netlesince etiketlicem canmmAz kalmış hayırlısı bakalım etiketle beni de öğrenince
Iyi geceler hepinize kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?