Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Basiniz sagolsun cnm hosgeldinn ozledikj
Saol canım bende özledim kuzum ama bikac gün cenaze evinde olucaz sonra dönerim aranıza insallah, akşamları da uğrarım arada
Nabıyonuz hatunlar
way mali ne ara hem pro hem malipina oldun sen? Yakışmış
Artık mevzuya dahil olarak iyi etmişsin tosia,deli mıdır nedir yapıştı sülük gibi kardeşini de seni de emiyor resmen,keşke ayrilsalar,kardesinde görse artık cesaret edip bıraksa su kızı artık,dayinlara fln rezil etmiş sizi hadsiz

Dün gece ne olmuş hiç bir şey anlamdım

okuyorum okuyorum anlamıyorum
gülmekten ölüp bitmişsiniz ben gülmedim neden
Bir üye profilinde biseyler yazmış kertenkele vs diye laf geçince bizim uyanık ByNkoaLa da görüp çeteyi toplayıp kızın Pp yi basmislar sonradan bende gittim tabi durur muyumresmen o durumu begenmedime bulamisiz hep bir elden patilim sonra B Brunello Cicinelli de arkadaşı topikte etiketleyip yazismaya başlayınca dostluk ilan edildi arada,bı yanlış anlaşılmadan ötürü ateşler çıkmış başımızdan hepimizin ama söndü sonradan işte böyle meleğim

Heeee şimdi anladım tamam o zaman kendimi irlandalı gibi hissettim bir an okuyorum okuyorum hiç bir şey anlamıyorum
Teşekkürler poğaça yanaklımmm
Sen nasılsın

İki gün oluyo biraz forsum artsın dedim

Ben çete toplamadım kızım
Ben ordan kertenkele lafına dedm
Sonra yorumlar istila herkesn hür iradesiule oldu lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…