- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.021
İyii geceler kuzumBende yattım kızlar iyi geceler herkese
İyi geceler TosimAz kalmış hayırlısı bakalım etiketle beni de öğrenince
Iyi geceler hepinize kızlar
Saol canımBasiniz sagolsun cnm hosgeldinn ozledikj
way maliNabıyonuz hatunlar
Artık mevzuya dahil olarak iyi etmişsin tosia,deli mıdır nedir yapıştı sülük gibi kardeşini de seni de emiyor resmen,keşke ayrilsalar,kardesinde görse artık cesaret edip bıraksa su kızı artık,dayinlara fln rezil etmiş sizi hadsizYok canım ya muhabbete turp sıkmak istemiyorum, o yüzden de pek yazmıyorum zaten
Kısaca söyleyeyim kardeşim bir kız arkadaşın fotosunu beğendi diye, şehir dışından kalkıp evi basıyor beni aldattın filan diye bağırıp çağırıyor yine gece yarısı. Gündüz gelemiyor bu kız zaten hiç
Ben dahil oldum artık mevzuya, ağzıma geleni de saydım umarım haddini bilir artık biraz
Bir üye profilinde biseyler yazmış kertenkele vs diye laf geçince bizim uyanıkDün gece ne olmuş hiç bir şey anlamdım
okuyorum okuyorum anlamıyorum
gülmekten ölüp bitmişsinizben gülmedim neden
Heeee şimdi anladımBir üye profilinde biseyler yazmış kertenkele vs diye laf geçince bizim uyanıkByNkoaLa da görüp çeteyi toplayıp kızın Pp yi basmislar sonradan bende gittim tabi durur muyum resmen o durumu begenmedime bulamisiz hep bir elden patilim sonra B Brunello Cicinelli de arkadaşı topikte etiketleyip yazismaya başlayınca dostluk ilan edildi arada,bı yanlış anlaşılmadan ötürü ateşler çıkmış başımızdan hepimizin ama söndü sonradan işte böyle meleğim
İki gün oluyoSaol canımbende özledim kuzum ama bikac gün cenaze evinde olucaz sonra dönerim aranıza insallah, akşamları da uğrarım arada❤
way maline ara hem pro hem malipina oldun sen? Yakışmış
Artık mevzuya dahil olarak iyi etmişsin tosia,deli mıdır nedir yapıştı sülük gibi kardeşini de seni de emiyor resmen,keşke ayrilsalar,kardesinde görse artık cesaret edip bıraksa su kızı artık,dayinlara fln rezil etmiş sizi hadsiz
Ben çete toplamadım kızımBir üye profilinde biseyler yazmış kertenkele vs diye laf geçince bizim uyanıkByNkoaLa da görüp çeteyi toplayıp kızın Pp yi basmislar sonradan bende gittim tabi durur muyum resmen o durumu begenmedime bulamisiz hep bir elden patilim sonra B Brunello Cicinelli de arkadaşı topikte etiketleyip yazismaya başlayınca dostluk ilan edildi arada,bı yanlış anlaşılmadan ötürü ateşler çıkmış başımızdan hepimizin ama söndü sonradan işte böyle meleğim
Senin başının altından çıktığını anlamam gerekiyorduBen çete toplamadım kızım
Ben ordan kertenkele lafına dedm
Sonra yorumlar istila herkesn hür iradesiule oldu lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?