Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+ bi de üstüne çocuk bakmak
Iste ondan canim ccocuk yokken calistim zaten 5 seneye yakin ama smdi hersey cok degsti eskisi gbi degil bu beni cok korkutuyor geriyo bile bile de cok cok zorda kalmadkca kendmi bu atese atmiyorum beklemedeyim iste .. eve geldik esim uzancak 2 80 ben kostir yemege cocuga sinir harbi yasiycam o yatiyoda ben boyle kosturuyorm diye biliyorm kendimide esimide ...

Sanırım az yoğuruyorum

Hazır köfte baharatı sarımsak soğan yumurta

ben kuru ekmek rendeliyorum kuzum. ama az rendeliyorum bi kilo kiymaya en fazla bı subardagi koyuyorumdur. bi yumurta. eğer bi kilo kiyma varsa orta boy iki soğan.
baharati da atip yoğurunca koklarim. ben öyle anlıyorum tuzu baharatı

Yok anam ben hiç uğraşamam sonra polisi cartı curtu gelcek bu adamın dötünü kim patlattı diye alcaklar içeri.kalsın çekyatta kendi kendine çürüsün kıymetli dötü

bak ben o kadar düşünmemiştim. la patlatacak kadar nasıl yattın diye dalga gecerlerdi iyi olurdu

Canim bende sorayim ekmek kurusunu islatiyormusunuz oyle kuru kru halde mi koyuyorsunuz ben kuru koyuyorum guzel bana gore ama genede soriyum puf noktalari varsa

Sanırım ekmek çok koyuyorum ben.

Canim bende sorayim ekmek kurusunu islatiyormusunuz oyle kuru kru halde mi koyuyorsunuz ben kuru koyuyorum guzel bana gore ama genede soriyum puf noktalari varsa

valla kuzu ben kuru koyuyorum:) baktim ekmek yok iki kaşık un koyuyorum ya da normal ekmek içini ıslatıp iyice sıkıp koyuyorum:)
ben çok teferruatlı yapmam köfteyi:) ama beğenilir koftelerim:) püf noktaları vardır kesin bence Nego daha iyi bilir:)

Sanırım ekmek çok koyuyorum ben.

misafir geleceği zaman kasap köfte alırım ben genelde:) buzlukta hazır köftem varsa kendi yaptığımı kullanıyorum sadece:) bana kalsa her daim kasap köfte en mantıklı olan ama eşim evde yapılan köfteyi daha çok seviyo.

Ev köftesinin yeri bambaşka

belki de ben köftede sadece et tadı sevdiğim içindir:)
Sivas koftesi yedinmi hic sirf et tadi var guzell...
Bende hazir alinan kofteleri hic sevmiyorum evde yapilan dha guzel oluyor ben 1 yemek kasigi zeytinyag sarimsak ve az da karbonat katiyorum gercektn puf puf oluyo

Sivas koftesi yedinmi hic sirf et tadi var guzell...
Bende hazir alinan kofteleri hic sevmiyorum evde yapilan dha guzel oluyor ben 1 yemek kasigi zeytinyag sarimsak ve az da karbonat katiyorum gercektn puf puf oluyo

yok kuzum denemedim:) ama denemek isterim:) karbonatlı köfte sadece yerken hemen yapılıyo diye biliyorum. köfteyi o şekilde buzluğa atmiyosun demi.

bizim aldığımız kasap temiz güvenilir bi yer ondan sorun etmiyorum:) yoksa ben de guvenemem dışardan her alınana:)

Yok canim kofte yapip buzluga atmiyorum hic yapmak bana zaman aliyo gbi gelmiyo ... bazen misket kofte seklinde filan pisiripte atiyorum sade

aynen sen de resmini at bakalım:) bu dudukluler cidden rahat:)
ama tavsiyem 3 4 litrelik bir fisler marka düdüklü:) duyduğuma göre fisler en iyisi:)
bu video @tosia ve senin için:)

Klasik düdüklü kullanıyorum çok da memnunum, alengirli düdüklülere markalara gerek yok hiç :)
Düdüklü de pişen yemekle tencerede pişen yemeğin arasında dağlar kadar fark var lezzet olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…