- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.441
Sen benim etiketime dönüş yapmadınben daha yeni kahvaltı yapcam Rossumm sen napıyosun, geciktik biraz pazar tembelliği
Ula nereye gideceksinizYataktayim bnde daha
Smdi hazirlanip gidicez (;
Sağol şamdanım öncelikle kutlaman için teşekkür ederimöğretmenler günün kutlu olsun beybi:) inşallah tektaş falan almazlar veliler
benim kocam cumadan beri yokbugün de akşam kaçta geleceği belli değil bunları üzülme beterin beteri var de diye anlatıyorum sana
hele ben işe başlayınca bazen haftada bir anca goruscez akşam kısa vakittenapak kuzum polis koca olunca bi tarafı hep bekar kaliyo insanın
Zengin babannemiz yemek ismarlayacakUla nereye gideceksiniz
Ulan milletin babannelere bak benimki bizde olanı da alıyorZengin babannemiz yemek ismarlayacak
Estağfurullah canım benimTeşekkür ederiz kuzularım
Jawlensky sende mi öğretmendin kuzum hiç bilmiyordum yoksa listeme seni de ekledim ama öğrenmiş oldum
Atanamamış, mesleğini yapamamış olman bu gerçeği değiştirmez ki senin de öğretmenler günün kutlu olsun tatlı ikiz annesi ❤
@Caterpie övdün mü dövdün mü sövdün mü anlamadım hele hele
Evet ya bizim babaanne simit almıyorUlan milletin babannelere bak benimki bizde olanı da alıyor
Afiyet bal olsun kırmızı mercime can olsun ❤
Buralardayım :)Sağol brom ❤
Nerelerdesin
Kız ayda yılda ilk defa çağırıyor bnde şok oldumUlan milletin babannelere bak benimki bizde olanı da alıyor
Afiyet bal olsun kırmızı mercime can olsun ❤
Sağol şamdanım öncelikle kutlaman için teşekkür ederim
Cumadan beri dış görevde mi
Benimkinin de dün izni yandı. 3 gündür üst üste çalışıyor.
Şurda bir hafta izinliydim adamın izin günlerinde adam akıllı görüşürüz dedim. İzni yanıp durdu koca hafta
Sanki bana gıcıklığına yapıyorlar
Zengin babannemiz yemek ismarlayacak
Yavrum burda uzakalrda bir yerlrde çok güzel pide yapan yer var oraya götürecekulan rosss dikkat et martı döneri falan yedirmesin
Yavrum burda uzakalrda bir yerlrde çok güzel pide yapan yer var oraya götürecek
Döner yiyemiyorum artık ydirse de yiyemem
Sen benim etiketime dönüş yapmadın
Eki Görüntüle 2558460
AhhahahaAllah Allah hangi dağda kurt öldü acaba
afiyet olsun rosss o zaman:) bol bol ye bebisimize iyi bak:) yerken de oku kendineboğazına neyim takilmasin lokmalar
Pide yemeye kuzummohh senin ki de güzelmişş
nereye gideceksiniz kuzum
Pide yemeye kuzumm
Çok lezzetli yapan bir yer var oraya :)
Ahhahaha
Hiç belli olmaz gözleriyle bogabilir
Bende şaşırdım Yaaa nasıl oldu da bizi çağırdı genelde diğer torunlarını yedirirdi ama
Leeeen ortada yanlış anlaşılma vargeçenlerde size gelmişlerdi ya baya oldu gerçi
belki o zaman torunları görünce bi dank etmiştir:) ya da doğum yaklaşırken yolunu yapiyodur eve sizmaninherşey olabilir
kaynanalar hakkında pek iyi düşünemiyorum objektif olamicambana bakma sen rosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?