Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol şamdanım öncelikle kutlaman için teşekkür ederim
Cumadan beri dış görevde mi
Benimkinin de dün izni yandı. 3 gündür üst üste çalışıyor.
Şurda bir hafta izinliydim adamın izin günlerinde adam akıllı görüşürüz dedim. İzni yanıp durdu koca hafta
Sanki bana gıcıklığına yapıyorlar

Estağfurullah canım benim edebiyat branşım . Çok Teşekkür ederim

emniyet polis karılarını sevmiyo tam bir yakuza edasiyla yaklasiyo cici

ben artık bıraktım görüşmeyi beklemeyi Türkan Şorayin dönüş filminde Kadir İnanırı beklediği gibi beklerdim eskiden
sonra sarı alman karı ( emniyet ) ve kocam uçmağa erdi ve sarışın oğlan bebesi ( yanan izinleri ) bana yadigar kaldı. kendi kara kafalı bebemi ( eşimle olan planlar ) gömdüm gara toprağa

Yavrum burda uzakalrda bir yerlrde çok güzel pide yapan yer var oraya götürecek
Döner yiyemiyorum artık ydirse de yiyemem

Allah Allah hangi dağda kurt öldü acaba

afiyet olsun rosss o zaman:) bol bol ye bebisimize iyi bak:) yerken de oku kendine boğazına neyim takilmasin lokmalar

Allah Allah hangi dağda kurt öldü acaba

afiyet olsun rosss o zaman:) bol bol ye bebisimize iyi bak:) yerken de oku kendine boğazına neyim takilmasin lokmalar
Ahhahaha
Hiç belli olmaz gözleriyle bogabilir
Bende şaşırdım Yaaa nasıl oldu da bizi çağırdı genelde diğer torunlarını yedirirdi ama

Ahhahaha
Hiç belli olmaz gözleriyle bogabilir
Bende şaşırdım Yaaa nasıl oldu da bizi çağırdı genelde diğer torunlarını yedirirdi ama

geçenlerde size gelmişlerdi ya baya oldu gerçi
belki o zaman torunları görünce bi dank etmiştir:) ya da doğum yaklaşırken yolunu yapiyodur eve sizmanin herşey olabilir

kaynanalar hakkında pek iyi düşünemiyorum objektif olamicam bana bakma sen rosss

Leeeen ortada yanlış anlaşılma var
Benm.kendi babannem götürecek
Kayınvalidemden öyle bı hareket beklenmez asla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…