- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.481
Geçen gün I inessa armand da benzer bir laf etti. Sanırım tesadüf değil bu ortak hareket ediş.
Siz bilirsiniz kuzum.
Her türlü kesime saygım var
Kuzucum bence değiştirmeseydin olurdu, çünkü mg a göre önermiş olduğunu düşünüyorum sanırım benimki düşük mg henüz hamile değilim diye, bunların çeşitleri var iyotlu miyotlu tam detaylı bilmiyorum ama bi araştırdın mı onu? Doktor bişey bilerek onu yazmış olabilir mi?Bana da folattro başlatmıştı. Kendi kafama göre Elenetala geçtim.
Belki ayın 3 ünde değiştirir.
Folik önemli folik ❤
Eyv bromGeçen gün I inessa armand da benzer bir laf etti. Sanırım tesadüf değil bu ortak hareket ediş.
Siz bilirsiniz kuzum.
Her türlü kesime saygım var
Olamaz mıOrtak hareket ediş derken? İttifak ve itilaf devletleri gibi mi
Olamaz mı
Senin kendine mecalin yok şu surata bak ne oluyorsak olalımBu durumda senle ben olsak olsak itilaf devleti oluruz hamecey
Senin kendine mecalin yok şu surata bak ne oluyorsak olalım
Çok kolay oldu buKoskoca haftasonu bana toplam 45 dakika filan sürüyor, savaşmadan imzalayacağım Sevr'i valla, benden bu kadar :) (
Canım istedi yav benim yerime de ye bari sultanım, sen ye ben doyarımAhhahahah
Daha dün pırasa yedim
Ama kuşbaşılı kaşarlı yicem sanirm
Ortak hareket ediş derken? İttifak ve itilaf devletleri gibi mi
Eyv brom
Adını dedektif koydum
Her türlü kesim olarak saygını kazanmak önemli
Olamaz mı
Bu durumda senle ben olsak olsak itilaf devleti oluruz hamecey
Senin kendine mecalin yok şu surata bak ne oluyorsak olalım
Koskoca haftasonu bana toplam 45 dakika filan sürüyor, savaşmadan imzalayacağım Sevr'i valla, benden bu kadar :)
Siz anladınız benim ne dediğimi anladınız.Çok kolay oldu bu
Yarın yoğunluk başlıyor artık tadını çıkaralım
Siz anladınız benim ne dediğimi anladınız.
Dominant teyze Gönül tonlamasıyla neyyyyssseeeeeh diyorum.
Estağfurullah canım benimedebiyat branşım . Çok Teşekkür ederim ❤❤❤
Yalnızlık anca bu kadar güzel anlatılabilirdi. Hasret isyan erötüklük herşey varYalnızlık işlemiş kanımıza be mirandam, ıssız kadınlarız biz, saçımızı okşayan olmaz, sarılan olmaz, iki üpcük atan, vay ne seksisin kız sen gel acık yamacıma senin anan arı mıydı bal gibi kız yapmış diyenimiz olmaz
Yalnızlık ❤ Biz
Ben önce farklı bir marka almıştım büşom. Henüz şuan ki doktorumla yüz yüze tanışmamıştım, İnternet üzerinden msj atıp danıştım kendisine.Kuzucum bence değiştirmeseydin olurdu, çünkü mg a göre önermiş olduğunu düşünüyorum sanırım benimki düşük mg henüz hamile değilim diye, bunların çeşitleri var iyotlu miyotlu tam detaylı bilmiyorum ama bi araştırdın mı onu? Doktor bişey bilerek onu yazmış olabilir mi?
Ben önce farklı bir marka almıştım büşom. Henüz şuan ki doktorumla yüz yüze tanışmamıştım, İnternet üzerinden msj atıp danıştım kendisine.
Elindekinin mg ı çok yüksek folattro başla dedi. Bende iade edip folattro aldım.
1 ay kullandım.
İkinci ay elenatal in reklamlarını gördüm kutusu falan pek bir hoşuma gitti
Eczanede baktım miligram aynı folattro ile. Elenatal in içinde daha fazla vitamin var.
Hadi dedim acık da bunu içeyim
Gebelik öncesi kontrole gittiğimde elenatal içiyorum diyorum tamam dedi.
Kendimi onay almış kabul ettim bende
3 Aralık randevu günüm tam bitiyor zaten kutu. Ne derse onu alırım artık.
Sen de anla artık ta keyfimiz kaçmasınSiz anladınız benim ne dediğimi anladınız.
Dominant teyze Gönül tonlamasıyla neyyyyssseeeeeh diyorum.
Ortak hareket ediş derken tam olarak şunu diyorum ve tam olarak şunu kastediyorum:Yoo ben anlamadım, açıkça yazarsan anlarım
Kastettiğin şeyi anlayamadım ben?
Ortak hareket ediş derken neyi kastediyorsun?
Erötüklük olmazsa olmaz mirandamYalnızlık anca bu kadar güzel anlatılabilirdi. Hasret isyan erötüklük herşey var
Ama çok şirin kutusu var engel olamadımdoktor onayladıysa tamamdır
yalnız kutusu hoşuna gitti diye başlamana yüs puan
Anla artık mıSen de anla artık ta keyfimiz kaçmasın
ittifak iltifat adı herneyse olabilir yani sorun ne
Hoşuma gider gelirim gitmez giderim nedir problem
Sen ya da diğer muhattap olmak istediklerimle oluyorum istemediklerimle olmuyorum neyseysee neysee o zaman sorgu sual hoşlanmıyorum imalardan hele hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?