- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.461
Sucuklu kaşarlı
Sucuklu kaşarlı
Artık cici de ikna oldu sucuga
Kilosu 40 lira afyon saglikli sucukları dan dedm ikna olduoh bee bende sucuksuz yapamam onun ikna olması önemliydi
Çoook düşüncelisin gerçekten burda çok az aktif olmama rağmen beni de unutmamışsın cicinelli :) senin ve tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun :)Günaydınnnnnnn
Bugün özel bir gün.. Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anar, ardından sabrın ve sevginin simgesi tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım
@Elhan
@hizuran
@Lices_s
@Kutsal_zebra
@HayatSevinceGuzeell
Sabır ve selametle, alnımızın akıyla emekliliğe kadar mesleğimizi devam ettirmeyi nasip etsin Rabbim, benim canım meslektaşlarım..
Ve umarım yarın veliler tarafından enteresan sürprizlere nail olmayız, amin
❤❤❤❤❤
------------------------------------------------------------
Nasılsınız erkenci kertenkelelerim
Bugün size tatilimin son gününden sesleniyorum. Yarından itibaren yine dersler yine kurslar yine geç girmeler, bazen gelememeler, hasret kalmalarAma siz aney kertenkelenizin sizi Arizona camisinin avlusuna terkedip terkedip gitmesine alıştınız ne yapalım eppek parası
Şimdi çoğunuzun da kocası evdedir sinir edersiniz beni
Ben yine yalnızları oynuyorum
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@poncikvegece
Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Kilosu 40 lira afyon saglikli sucukları dan dedm ikna oldujanahajsjdnn
Sucuk önemli Yaaa bugün daha
2.5 kilo daha sattım
Yok biz yapmıyoruz yaptırıyoruz ama çok Güzel oluyor toplu siparisle alıp kendimiz isteyen çevremize satiyoruzkız siz kendiniz mi yapıyosunuzzz
bizim de eşimin akrabaları yapıyor Kayseride ordan alıyoruz gayet sağlıklı katkı maddesiz
Yok biz yapmıyoruz yaptırıyoruz ama çok Güzel oluyor toplu siparisle alıp kendimiz isteyen çevremize satiyoruz
Senlik şeyler oldukçaBuralardayım :)
Müdahil oluyorum benlik seyler oldukça
Hayırdır inşallah gülomKız ayda yılda ilk defa çağırıyor bnde şok oldum
Dedm olcez heralde
Öyle amaSenlik şeyler oldukça
Piki
anladım kuzucumm onda da içinde ne olduğunu biliyosunuz en azından
Esti bu pazarHayırdır inşallah gülom
Altından birşey çıkmasın
Bende gömücem yakında kara toprağaemniyet polis karılarını sevmiyotam bir yakuza edasiyla yaklasiyo cici
ben artık bıraktım görüşmeyi beklemeyiTürkan Şorayin dönüş filminde Kadir İnanırı beklediği gibi beklerdim eskiden
sonra sarı alman karı ( emniyet ) ve kocam uçmağa erdi ve sarışın oğlan bebesi ( yanan izinleri ) bana yadigar kaldı. kendi kara kafalı bebemi ( eşimle olan planlar ) gömdüm gara toprağa
Hayırlı olsun büşomkullanıyorum Cicimm 10 gün falan oldu ama başlayalı
Ne demek kuzumÇoook düşüncelisin gerçekten burda çok az aktif olmama rağmen beni de unutmamışsın cicinelli :) senin ve tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun :)
Doktorum folidoce ye başlattı kuzum mor kutulu küçücük bi ilaçHayırlı olsun büşom
Hangi markaya başladın ❤
Ahhahahah
Geçen gün I inessa armand da benzer bir laf etti. Sanırım tesadüf değil bu ortak hareket ediş.Öyle ama
Bana da folattro başlatmıştı. Kendi kafama göre Elenetala geçtim.Doktorum folidoce ye başlattı kuzum mor kutulu küçücük bi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?