- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.561
YaaBiraz üzdüm ama bazı tatlışlardan birkaç msj alınca, sende böyle deyince geçti şimdi üzmüyorum artık
Güzeldi aslında günüm..
Neyseki hala güzel.
Haşlanmış yumurta kemiriyorum o kısma hiç girmeyelim
Eki Görüntüle 2558527
Bakmıyorum vallaBende hepinizi çok seviyorum
Madem beni seviyorsun erkeklere bakmamaya devam et hatta seni ben mi eversem dur ben sana hayırlı bir koca adayı bulayım gözler arkada kalmasın
Bana hiç iyi duygular basmıyor yerken be miniğim ama napıcan yiyoruz işte kaderimizse yemek neye yarar üzülmekO kadar diyosunhaşlanmış yumurta yerken de ne biliiim hangi duygu ağır basar ki
Herşey 1 mm içinBana hiç iyi duygular basmıyor yerken be miniğim ama napıcan yiyoruz işte kaderimizse yemek neye yarar üzülmek
Oğlak mı, oğlak da nerden bulayım şimdi ama dur kaydetttim ajandama karşıma çıkan ilk yakışıklı, tahsilli oğlağı kolundan tuttuğum gibi sana getiricemYaa
Kaçıncı haşlanmış yumurta bu
Bakmıyorum vallaolur. İstek olarak oğlak burcu tercihi :ad
O 1 mm neler yapıyor insana bir bilsenHerşey 1 mm içinanasın sen Anaaa
Yaa sen iyi ki varsın asıl şapşik neler diyorsunB Brunello Cicinelli biz seni çok seviyoruz
Merciye dikkat et üzüp durma kendini
İyiki bu topigi kurdun iyiki varsin
Güzel yüreklim
Ahh bilemiyorum sen de Anasın rosum bilirsinO 1 mm neler yapıyor insana bir bilsen
Yımırta yedim boyu uzamıştır belki 1,5 mm olmuşturHerşey 1 mm içinanasın sen Anaaa
Ben bulucam Artemis ve sana durun sizAhh bilemiyorum sen de Anasın rosum bilirsinburda eski bekarlardn kim kaldı bi Arti bi ben
Çocuk doğacak hla inanamayacaksın cicimYımırta yedim boyu uzamıştır belki 1,5 mm olmuştur
Anayım ben vış hala inanmıyor ben
Amaan ali rıza efendi ağzımızın tadı kaçmasına bağlasam mı acabaBen bulucam Artemis ve sana durun siznerden bulucam bilmiyorum ama bulurum elbet bir gün
Oooo demek smdiden okula başladı eğitim.ogrtm hayatı başladı smdiden hayırlı olsunYaa sen iyi ki varsın asıl şapşik neler diyorsun♥
Merci yarın okullu oluyor
Ooo çok bile uzamışÇocuk doğacak hla inanamayacaksın cicim
Belki 1.1234 filan olmuştur
:dAhh bilemiyorum sen de Anasın rosum bilirsinburda eski bekarlardn kim kaldı bi Arti bi ben
Evet o zmna kadar erkek sinek bilem görmicem:d
Siz okuyun atanın sonra evlenip.cocuk yaparsınız
Beni unutmussun oldu mu simdiAhh bilemiyorum sen de Anasın rosum bilirsinburda eski bekarlardn kim kaldı bi Arti bi ben
Boylu poslu olsun omuzları geniş de olursa tadından yenmezOğlak mı, oğlak da nerden bulayım şimdi ama dur kaydetttim ajandama karşıma çıkan ilk yakışıklı, tahsilli oğlağı kolundan tuttuğum gibi sana getiricem
1.haşlanmış yumurta
Hala yemeye çalışıyorum
BeklemedeyizBen bulucam Artemis ve sana durun siznerden bulucam bilmiyorum ama bulurum elbet bir gün
Dikkat et kendine. Biz. De seni coook öpüyoruz.Ben biraz yatıp dinleneyim karnım ağrıyor herkesi çok öpüyorum
Bekarlar meclisi :aaa kız evett gell üçüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?