- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.086
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.601
Ben de tesadüfen gördüm canim akşamüzeri. Bazı şeyler olmuş olaya tam hakim degilim ben etiketlemelere cevap verirken bir yandan da bu üzücü şeyler oluyormuş sonradan farkettim. Geçtiğimiz sayfalarda var öncesi de var sanırım ama dediğim gibi bilmiyorum ben artık tüm yazışmaları okuyamiyorum her zaman.Noldu Canlar ben anlamadım
Yani bilmedigim mevzuya bende üzülmeye başladım resmen ve içim bı tuhaf oldu ya anlamadım ne olup bittiginikuzum aslında çok hakim değilim o yüzden bir şey yazmak istemedim ama çok üzüldüm bende
Allah Allah dönüp bi okuyacağım ben en iyisiBen de tesadüfen gördüm canim akşamüzeri. Bazı şeyler olmuş olaya tam hakim degilim ben etiketlemelere cevap verirken bir yandan da bu üzücü şeyler oluyormuş sonradan farkettim. Geçtiğimiz sayfalarda var öncesi de var sanırım ama dediğim gibi bilmiyorum ben artık tüm yazışmaları okuyamiyorum her zaman.
Rica ederim kutsişiimYaaaa kuzummm cok teşekkür ederim sağol❤❤
Gördüm ve hiç hoşuma gitmedi.sohbetini sevdiğim kişilerin bu şekilde polemiğe girmesi üzdü. Hevesim kırıldı topiğe karşıEn iyisi kendiniz okuyun kizlar zaten cok geride degildir 5 6 sayfa geridedir en fazla K Kendinisevenbirii
Valla bende cok tuhaf oldum uzuldum ben ciddi bisey olmadgni zannettim ilk bas ama sonra inanamadimGördüm ve hiç hoşuma gitmedi.sohbetini sevdiğim kişilerin bu şekilde polemiğe girmesi üzdü. Hevesim kırıldı topiğe karşı
Canımmmponcikvegece nerelerdesin pomçik :)
Sadece cici değil biz de üzüldük ve bişeyler yazmamız normal. Çok açık yazıp kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum. Neyse kapatalım.Kızlar konu daha fazla uzamasa?
3-5 sayfa önce Mesajlar var isteyen ordan okuyabilir ama suandan itibaren bu konu ile ilgili daha çok yorum yapıpta bro yu üzmesek??
Başka şeylerden bahsedelim olur mu
ooo tam pazar olmuuş, iyi olmuş pomçiiğiim :)Canımmm
Bugün yeğenimi görmeye gitmiştik 4 numarayı, sonr 3 numara eniştesi ile sinemaya gitmek istedi
Sinema yemek derkeeenn zaman geçtiii 1 saat önce eve geldik, yarın iş var. Ölüyorum yorgunluktan
Sen napıyorsun telatabikimmm
Canım istişare yapıLmış zaten ne oldu ne oldu diye olan sorgular sohbeti başa çevirir ve herkesi tekrar üzer herkese cevap hakkı doğar vs. Bunu kastediyorumSadece cici değil biz de üzüldük ve bişeyler yazmamız normal. Çok açık yazıp kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum. Neyse kapatalım.
Mercimek nasıl?
Onla da olmuyor, onsuz da diyorsunooo tam pazar olmuuş, iyi olmuş pomçiiğiim :)
Ben de biraz derse bakıyoruum, bugün diğer kardeşim de gitti de pek motive olamıyoruum azıcık üzüldüümneyse napayıım gelince de ders çalışamıyorum :))
ayy ne ağzıı midesininn bilmem kaçıncı miliminde artık pomçiğimmOnla da olmuyor, onsuz da diyorsun
Olsun dersleri çalısmaya bak telatabikim ekmek aslanın ağzında malum
Rabbim gönlüne göre versin telatabikim tez zaman da atan inşallahayy ne ağzıı midesininn bilmem kaçıncı miliminde artık pomçiğimmaz önce bir arkadaşmla konuştuk gündem hep aynıı atamaa ... napayıım ben çalışayım da nasipp
ayy senn mercimeğee bakk hele ben burdayım anniş mi diyoo :))
yaa kuzuum amiinn amiin inşallahh teşekkür ederiim :)Rabbim gönlüne göre versin telatabikim tez zaman da atan inşallah ☺❤
Evet yaaasabah 10 da bir öğürme ile uyandım eşim yataktan fırladı benle tuvalete koştu ne oldu ne oldu hastaneye mi gitsek ne yapsak diyor
Benden evhamlı, saçmalama normal bir şey bu dedim. Sonra böyle kalbim pır pır çarptı heyecandan
Hayırlı olsun canm ablan doğurdu mu çok sevindimCanımmm
Bugün yeğenimi görmeye gitmiştik 4 numarayı, sonr 3 numara eniştesi ile sinemaya gitmek istedi
Sinema yemek derkeeenn zaman geçtiii 1 saat önce eve geldik, yarın iş var. Ölüyorum yorgunluktan
Sen napıyorsun telatabikimmm
Doğurdu kuzum şükür, 20 günlük olduk nerdeyseHayırlı olsun canm ablan doğurdu mu çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?