Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
poncikvegece napıyosun kuzumm bugün göremeyince seni özledim hemen gözüm aradı
Bende özledimmmm siziiii
Bugün giremedim ya
Benim 4 numara yeğeni görmeye gittik; sonra 3 numara zilli eniştesine beni sinemaya götür dedi; sinemaya gittik sonra karnım acıktı dedi yemek yedik gezdik 1-2 saat önce geldik eve. Ölüyorum yorgunluktan .
Sen nasılsın

poncikvegece C Cay6 dediği gibi düşündüğüm için ben de sana cevap yazdım. Ha niyetin o olmayabilir ama yazdığından o anlam da çıkıyor ve yanlış anlaşılmaya çok müsait. Üstüne gelmiyorum sakın yanlış anlama. Sadece ne düşündüğümü söylüyorum

poncikvegece C Cay6 dediği gibi düşündüğüm için ben de sana cevap yazdım. Ha niyetin o olmayabilir ama yazdığından o anlam da çıkıyor ve yanlış anlaşılmaya çok müsait
Ay ölecem
Neyse tamam kızlar vallaha çok Yorgunum çift görüyorum şimdi yangın var diye bağıracam

Ben okuyup cevap yazdim sana zaten canim ... iste sen yahut bir baskasi oyle dediginde hos hissetmiyorum sadece hani senin demen farkli kendisi gelip demesi farkli ... daha fazla uzamasin konu bro yu uzmeyelim ok ama ne onu ne diger arkadaslarimizi uzmek istemeyiz zaten ... kendi uzuntumuzu dile getirdik etkilendik cunku

ayy yeğen bolluğu ne güzel yaaaa
bende napayım kuzum dün alışverişle çok yorulmuştuk evin yüzüne bakamamıştım bugün ev temizledim falan saç maskesi yüz maskesi falan yaptım kendimi şımarttım şimdide yattım yatağıma keyif yapıyorum

Hmmm demek alışveriş
Neler aldın minnoş minnoş

Olsun canım benim bir sürü üye var hangi birimizi aklında tutacaksın ki ama eve bir dönsek hayırlısıyla Bayram edeceğim..

Amin inşaallah biz de hemen döneriz çok uzadı çünkü

Hmmm demek alışveriş
Neler aldın minnoş minnoş

Ayy patilim mont Aldım eşimde ayakkabı aldı, onun dışında kazaktır gömlektir bir takım alışverişler güzel indirimler vardı kendimizi kaybettik valla

Abi çok kısa bir şey yazmazsam içimde kalır.
Uyarıları okuyorum ters gelen edenleri dahil olmadığım bin tane konu var burda sanmasınlar ki okumuyorum geçiyorum anlık girip çıkıyorum. Okuyorum bakıyorum bazen eşşek saatim oluyor es geçip cevap vermem mesela hop başka konulara bakarım kendi topikler ime dönerim vs.. (örnek veriyorum böyle birşey var demiyorum)
Madem size kimse emir veremez ve tabikide bana ve kimseye verilmeyeceği gibi o an o yorumu takma. Takmadan kastım gül geç makaraya vur geç. Bukadar ciddiye alınacak ne var? Ciddiye alınacak şey var şey var.... Ben çok saçma sidik yarışı buldum mesajları birdaha okuyunca.
Haklı haksız aramıyorum olaylara öyle bakmam haklı olunan yönler var ve salakça saçmalamalar var hepsi bu. Dedikleri gibi sanal ortam biri biter 162722335 tane topik var 72726 tane insan var herkesin herşeyin yeri dolar. Bukadar kasmaya ciddiye almaya gerek yoook.

Cok üzüldüm .. değer verdiğim muhabbetlerine bayıldıgım dakikalarca güldüğüm insanların bu tartışması beni cok üzdü.. evet burası sanal olabilir ama görerek sevmez insan.. kalp ile sever .. kalbi olarak sevdiğim insanların bu duruma düşmesi cok üzdü beni.. ne denir ki bilemedim..

Olsun canım benim bir sürü üye var hangi birimizi aklında tutacaksın ki ama eve bir dönsek hayırlısıyla Bayram edeceğim..

Amin inşaallah biz de hemen döneriz çok uzadı çünkü
Tabiki öyle olcak sonra pıtı pıtı evdee gezecek minikler biraz zaman

Günaydın kuzuHerkeslere günaydıııııııınnnnnNegom gibi oldu Nego . Yavrum bol gülücüklü sabahın olsun kalk hadi. Sınıf suslenmeyi bekliyor. Yorma yine de kendini olduğu kadar

ne güzel günlerdi sınıfı süslerdik hep birlikte pencerelere bayrak yapıştırırdık ipler gererdik vayy bee hey gidi günler

ne güzel günlerdi sınıfı süslerdik hep birlikte pencerelere bayrak yapıştırırdık ipler gererdik vayy bee hey gidi günler
O mini mini tırtıl prensesler büyüyor çok harika sevgi dolu güzel bir anne kelebeğe dönüşüyor. Büşracim hey gidi günler diyebileceğimiz anılarımızın olması da çok güzel. Bugün erkencisin sen de. Sabahları çok ugrayamiyorum buraya belki hep burdaydin da göremiyordum . Neyse sağlıkla başlayıp öyle geçsin günün tatlım...

dimi birde öğretmen olunca siz gözünüzün önünde büyüyor hepsi çocuğunuz gibi sonra üniversiteye gidiyorlar sonra bi bakmışsınız evleniyorlar bende çalıştığım için erken kalktım iş yerime geldim şimdi, çok olmadım1-1,5 aydır falan buradayım sanırım o yüzden görememiş olabilirsiniz Elhan abla Sizinde gününüz güzel geçsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…