- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.641
Bende özledimmmm siziiii
Ay ölecemponcikvegece C Cay6 dediği gibi düşündüğüm için ben de sana cevap yazdım. Ha niyetin o olmayabilir ama yazdığından o anlam da çıkıyor ve yanlış anlaşılmaya çok müsait
Ben okuyup cevap yazdim sana zaten canim ... iste sen yahut bir baskasi oyle dediginde hos hissetmiyorum sadece hani senin demen farkli kendisi gelip demesi farkli ... daha fazla uzamasin konu bro yu uzmeyelim ok ama ne onu ne diger arkadaslarimizi uzmek istemeyiz zaten ... kendi uzuntumuzu dile getirdik etkilendik cunkuCanım kimse kimseye müdahil olamaz zaten öyle bir dünya yok, benim yazdığım çok farklı iyi oku lütfen. Konuyu kapatsak mı? Ne oldu ne oldu diye soranlar için 3-5 mesaj geri de yazdım . Konunun uzamaması için kii bro yu az çok tanıdığım için söyledim ki o da benim yazdığımın hemen hemen aynısını yazdı.
Tabiki de isteyen istediğini diyebilir o ayrı bir konu
Bende özledimmmm siziiii
Bugün giremedim ya
Benim 4 numara yeğeni görmeye gittik; sonra 3 numara zilli eniştesine beni sinemaya götür dedi; sinemaya gittik sonra karnım acıktı dediyemek yedik gezdik 1-2 saat önce geldik eve. Ölüyorum yorgunluktan .
Sen nasılsın ❤
aa ben neden eve geldik diye anladım kiiiBebekler hastanede hala 18 gün oldu
Hmmm demek alışverişayy yeğen bolluğu ne güzel yaaaa
bende napayım kuzum dün alışverişle çok yorulmuştuk evin yüzüne bakamamıştım bugün ev temizledim falan saç maskesi yüz maskesi falan yaptım kendimi şımarttımşimdide yattım yatağıma keyif yapıyorum
Olsun canım benim bir sürü üye var hangi birimizi aklında tutacaksın kiaa ben neden eve geldik diye anladım kiiikusura bakma canım
Bizimde bir tanıdığımız vardı böyle üçüzleri kalmıştı hastanede 1 ay gibii ama sonrası o kadar güzel olduu ki bak sizin de öyle olcak
Hmmm demek alışveriş
Neler aldın minnoş minnoş
Tabiki öyle olcak sonra pıtı pıtı evdee gezecek miniklerOlsun canım benim bir sürü üye var hangi birimizi aklında tutacaksın kiama eve bir dönsek hayırlısıyla Bayram edeceğim..
Amin inşaallah biz de hemen döneriz çok uzadı çünkü
Hayat sevince sevilince güzelRica ederiim Elhan ablaam :) ayy ilk defa yakından gördüm fotoğrafını maşallahh
Günaydın kuzu
Günaydın kuzuHerkeslere günaydıııııııınnnnn Negom gibi oldu Nego . Yavrum bol gülücüklü sabahın olsun kalk hadi. Sınıf suslenmeyi bekliyor. Yorma yine de kendini olduğu kadar
O mini mini tırtıl prensesler büyüyor çok harika sevgi dolu güzel bir anne kelebeğe dönüşüyor. Büşracim hey gidi günler diyebileceğimiz anılarımızın olması da çok güzel.ne güzel günlerdi sınıfı süslerdik hep birliktepencerelere bayrak yapıştırırdık ipler gererdik vayy bee hey gidi günler
O mini mini tırtıl prensesler büyüyor çok harika sevgi dolu güzel bir anne kelebeğe dönüşüyor. Büşracim hey gidi günler diyebileceğimiz anılarımızın olması da çok güzel.Bugün erkencisin sen de. Sabahları çok ugrayamiyorum buraya belki hep burdaydin da göremiyordum . Neyse sağlıkla başlayıp öyle geçsin günün tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?