- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.661
Günaydınnn güzellikler
Hemde güzel hamile bayanlar
Bugün hepimiz için mukammel bir gün olsun yüzümüz de hiç gülücük eksik olmasın
Not=bu kadar güzel mesaja kuru kuru beğendim atmayın
Günaydın kuzmmmGünaydın Diloşummm
Erkencisin balım
Günaydın kuzmmmheyecanla odaya gittim ve telefona baktım aklimda hep o vardı acaba şarj doldumu
Gittim baktım ki fulll dolmuşsonra da düştüm topige
Msj yukarıda
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
Zipzip-
SeninGünaydın kuzmmmheyecanla odaya gittim ve telefona baktım aklimda hep o vardı acaba şarj doldumu
Gittim baktım ki fulll dolmuşsonra da düştüm topige
Günaydın ciciii, bak diyorum o çocuğun ilk aktivitesi okul olmasınGünaydın kertenkelelerim ♥
Özelden de buradan da olan tüm msjları okudum. Yaşandı bitti yaşanacağı varmış. İlla toplu olunan yerlerde böyle şeyler keşke olmasa ama oluyor. Nahoş olsa da ben iyi ki yaşandı diyorum kendi adıma. Her şerde bir hayır vardır.
Boşverelim.
Bugün ilk 2 dersim ingiliçce, 10 a kadar uyuyacaktım ama deli dürttüğü için yine 8 de kalktım
Ulan hani hamileler çok uyurdu benim olan azıcık uykum da gitti
Bugün 1 mm okullu oluyor,
Sınıfları dolduruyor,
Sevinçli değildir bence hiç,
Yaşasın okulumuz
Çocuk daha salıncak, kaydırak yüzü görmeden okul yüzü görecek, derse girecek benim talihsiz yavrum 1 mm lik boyuyla bunları haketmemişti
Çıkışta da yakuzayı otogardan almaya gidicezGeyşa bebeği söyleme konusunda çok kararlı ama önce göbeğimi sirkeli su ile yıkamam lazım
Bide veliler umuyorum ki abuk sabuk bir kutlama planlamamıştır, bazen öyle şeyler yapıyorlar ki insan ne tepki vereceğini bilemiyor. Kafamdan konfeti atılmışlığı var.
24 kasımın şerrinden Yaradan'a sığınırım
Herkese hayırlı pazartesi sendromları diliyorum
Çok kalmayacağım için toplu etiket yapmadım, görüşemediklerime selam
Bende çok şaşırdım cicimmSenin
Şarjın
Fulll
Dolmuş senin şarjın
Full
Görsem inanmam
Gunaydın bebişinle sana iyi dersler diliyorumGünaydın kertenkelelerim ♥
Özelden de buradan da olan tüm msjları okudum. Yaşandı bitti yaşanacağı varmış. İlla toplu olunan yerlerde böyle şeyler keşke olmasa ama oluyor. Nahoş olsa da ben iyi ki yaşandı diyorum kendi adıma. Her şerde bir hayır vardır.
Boşverelim.
Bugün ilk 2 dersim ingiliçce, 10 a kadar uyuyacaktım ama deli dürttüğü için yine 8 de kalktım
Ulan hani hamileler çok uyurdu benim olan azıcık uykum da gitti
Bugün 1 mm okullu oluyor,
Sınıfları dolduruyor,
Sevinçli değildir bence hiç,
Yaşasın okulumuz
Çocuk daha salıncak, kaydırak yüzü görmeden okul yüzü görecek, derse girecek benim talihsiz yavrum 1 mm lik boyuyla bunları haketmemişti
Çıkışta da yakuzayı otogardan almaya gidicezGeyşa bebeği söyleme konusunda çok kararlı ama önce göbeğimi sirkeli su ile yıkamam lazım
Bide veliler umuyorum ki abuk sabuk bir kutlama planlamamıştır, bazen öyle şeyler yapıyorlar ki insan ne tepki vereceğini bilemiyor. Kafamdan konfeti atılmışlığı var.
24 kasımın şerrinden Yaradan'a sığınırım
Herkese hayırlı pazartesi sendromları diliyorum
Çok kalmayacağım için toplu etiket yapmadım, görüşemediklerime selam
Olası surat ifadeleri:Günaydın ciciii, bak diyorum o çocuğun ilk aktivitesi okul olmasın
Yavrucakla bi salıncağa bin 10 sn de olsa o keyfi yaşat ona
Yakuzaya söyleyeceksiniz ya en çok tepkisini merak ediyorum benbizle paylaş mutlaka, surat ifadesinin zihninle fotoğrafını çek robot resmini çiz bize
Olası surat ifadeleri:
☹
Çok sevindim dediği zaman şöyle
Bakalım hangisi belirecek suratında
Oğlumu kirlettin, gazozuna ilaç atıp yapmışsındır sen demez inşallah
Senin şarjın bile dolduysa demekki bugün güzel bir gün olacak totem yaptım kendi çapımdaBende çok şaşırdım cicimm
Sabahki mutluluğumu görmen lagzim di mutluluktan ağzım yere fln düştü yerde onu arıyorum flnn
Şaka bir yana demek minik kertenkelemizle okula.giidyoeusunuz yaaa yerim.ben onu azcik gitsinde ders öğrensin senin karnındayken İngilizceyi söksün ingilizce önemli
Günaydın sağol fit avatarlı güzel kızGunaydın bebişinle sana iyi dersler diliyorum
Yaaa çok tatlısın bayılıyorum senin bu anaç mesajlarınaSenin şarjın bile dolduysa demekki bugün güzel bir gün olacak totem yaptım kendi çapımda
İngiliçce göremicek ki o dersi ben vermiyore
Bugün hayat bilgisi, matematik ve Türkçe görecek. 1 mm ler için okul çantası üretilmedi mi yav bence bu sektöre biri el atmalı
Herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyorduuuAyy patilim mont Aldım eşimde ayakkabı aldı, onun dışında kazaktır gömlektir bir takım alışverişler güzel indirimler vardıkendimizi kaybettik valla
Çılgın alışveriş styleHerkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyorduuu
Koptumbizde ona şöyle yaparız “ (o))) “ hahahsjksks
Tesekkur ederim canım bugün cok organik bir gün olamayacak sanırım yolculuk yapacagım izmire gidiyorumGünaydın sağol fit avatarlı güzel kız
Bende sana sağlıklı ve organik bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?