Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa çok tatlısın bayılıyorum senin bu anaç mesajlarına
Yariyorsun benii
Hayat bilgisi iyidir onu ogrensin
Ben de sana bayılıyorum
Tabi ben ona daha hayatın gerçeklerini anlatıcam. Asgari ücreti anlatıcam, kahpe düzeni anlatıcam, Afrikalı çocukları anlatıcam ama bu acıları kaldırabilmesi için 2 mm olmasını bekliyorum
İsot yemiş gibi doğacak çocuk.

2 mm demekkk çok bile cici 1,5 olunca yavaştan başla bence

Tesekkur ederim canım bugün cok organik bir gün olamayacak sanırım yolculuk yapacagım izmire gidiyorum
Aaaaaaaa
Yakuza (kayınvalidem) İzmir den geliyor bugün, güvenle gidebilirsin çok doğru bir gün seçmişsin
Napçan kız oralarda

Hmm isot muuu
Biz çok severizzz Benim babam ablamın btün çocuklara 6 aya gelince çiğköfte tattırmıştı

Aaaaaaaa
Yakuza (kayınvalidem) İzmir den geliyor bugün, güvenle gidebilirsin çok doğru bir gün seçmişsin
Napçan kız oralarda
Ablamın yanında gidiyorum 3 yıldır orda daha gitmek nasip olmamıstı 2 hafta kadar yanında kalacagım

Yapmaaa yapma Birak çocuk içerde yesin içsin oynasın tekme atsın çocuğun hevesini söndürme dokunma yavrumuzaaa cici yapmaaa aaa

Allahım nasıl bir çiğ köfte aşkı ki bu
Acılı mıydı
Çiğköfte acılı olur tabi büşümmm
Bizim çocuklar Doğu adetlerine göre büyüyor
o 3 numara cimcime ile 2 numara yakışıklı bir çiğköfte yiyor akıllara zarar

Hmm isot muuu
Biz çok severizzz Benim babam ablamın btün çocuklara 6 aya gelince çiğköfte tattırmıştı
Senin babey benim kafadan belli hayatın gerçekleri ile tanıştırıyor çocukları küçük yaşta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…