- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.681
Koptum
Bebek haberini alınca yakuza:
Eki Görüntüle 2558693
Yakuzanın suratını görünce ben:
Eki Görüntüle 2558694
Ben de sana bayılıyorumYaaa çok tatlısın bayılıyorum senin bu anaç mesajlarına
Yariyorsun benii
Hayat bilgisi iyidir onu ogrensin
Black friday miÇılgın alışveriş style
İhtiyacımız vardı valla ya, insan alışveriş yapınca mutlu oluyor cidden
Black friday mi
2 mm demekkk çok bile cici 1,5 olunca yavaştan başla benceBen de sana bayılıyorum
Tabi ben ona daha hayatın gerçeklerini anlatıcam. Asgari ücreti anlatıcam, kahpe düzeni anlatıcam, Afrikalı çocukları anlatıcam ama bu acıları kaldırabilmesi için 2 mm olmasını bekliyorum
İsot yemiş gibi doğacak çocuk.
AaaaaaaaTesekkur ederim canım bugün cok organik bir gün olamayacak sanırım yolculuk yapacagım izmire gidiyorum
Hmm isot muuuBen de sana bayılıyorum
Tabi ben ona daha hayatın gerçeklerini anlatıcam. Asgari ücreti anlatıcam, kahpe düzeni anlatıcam, Afrikalı çocukları anlatıcam ama bu acıları kaldırabilmesi için 2 mm olmasını bekliyorum
Ablamın yanında gidiyorum 3 yıldır orda daha gitmek nasip olmamıstı 2 hafta kadar yanında kalacagımAaaaaaaa
Yakuza (kayınvalidem) İzmir den geliyor bugün, güvenle gidebilirsin çok doğru bir gün seçmişsin
Napçan kız oralarda
Hmm isot muuu
Biz çok severizzzBenim babam ablamın btün çocuklara 6 aya gelince çiğköfte tattırmıştı
Yapmaaa yapma Birak çocuk içerde yesin içsin oynasın tekme atsın çocuğun hevesini söndürme dokunma yavrumuzaaaBen de sana bayılıyorum
Koptum gerçeğinden bile gerçek olmuş
Çiğköfte acılı olur tabi büşümmmAllahım nasıl bir çiğ köfte aşkı ki bu
Acılı mıydı
Günaydın ponçik anneGünaydınnnnn Hatunlarrr
Bugün benim için çok pohtan bir gün
Senin babey benim kafadan belli hayatın gerçekleri ile tanıştırıyor çocukları küçük yaştaHmm isot muuu
Biz çok severizzzBenim babam ablamın btün çocuklara 6 aya gelince çiğköfte tattırmıştı
Çünkü kurutma makinem bozulduGünaydın ponçik anne
Sebep?
Ne bileyim başladı mı başlamadı mıyok kuzum normal alışveriş
o daha başlamadı herhalde
Ağaç yaş iken eğilir mantığıylaaannnSenin babey benim kafadan belli hayatın gerçekleri ile tanıştırıyor çocukları küçük yaşta
Koptum gerçeğinden bile gerçek olmuş
Rüyamda bir de sigortacı ile kavga ediyordum. Hey yarabbim.
Kafam mercimek çorbası
İngiliççene hayran kaldımNe bileyim başladı mı başlamadı mı
Bize her gün black
Monday thuesday wednesday falan hep black bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?