Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İns en kısa zamanda evlerine gelir minikler ya
Ciddi bı problem yok dimi
Neden bu kdr uzun süre tutuyorlar
Çok şükür yok bir sorun sadece aktif şekilde emmiyorlar. Burundan besleniyorlar. Yani bence de çok kaldılar. Ama ağızdan beslenmeden bırakmak yokmuş

B Brunello Cicinelli gelmemiş daha ne sürprizler yaptılar acaba
B BUSR4 8 kutu yumoş almak nedir yaa indirimde diye 2 3 4 alırsın ama 8 nedir
poncikvegece eskiden ne kadar sigara içiyordun merak ettim.
ByNkoaLa karnı sivriyse öne doğruysa erkek olur diyolar ya o gerçekten öyle mi ya

Evet ilk ikisinde karnm top gibiydi sipsivriydi
Bu onlara göre biraz daha yayvan

Bu arada montunu güle güle giy canm sıcacık tutar ins :)

Evet ilk ikisinde karnm top gibiydi sipsivriydi
Bu onlara göre biraz daha yayvan

Bu arada montunu güle güle giy canm sıcacık tutar ins :)
İnşallah sağlıcakla gelir bebecik :) kaç aylık oldu 3e yakın sanırım dimi cinsiyet öğrenmeye az kalmış.
Çok teşekkür ederim

mmm nasıl geçtii sınavınn :)) güle güle giy canım

Ben de bugün bir attım kendimi dışarı deyimi yerindeyse sokaklarda dolandım durduum

mmm nasıl geçtii sınavınn :)) güle güle giy canım

Ben de bugün bir attım kendimi dışarı deyimi yerindeyse sokaklarda dolandım durduum
Aşırı ters köşe yapmıştı ama bende ona ters köşe yaptım güzel geçti valla. Çarşamba günü de var ona hiç bakmadım ama pilim bitik durumda ancak yarın başlarım
Teşekkür ederim canim. Hiç aklımda yoktu ama hava soğuk olunca çok çabuk usuylrum ben bide montlarim kısa yani kalcami kapayan bişey aldım tamda indirim vardı iyi denk geldi .
Sen bişey aldın mı gezdin mi yoksa öyle
Şuan 17 haftalık dört buçuk aylık
Aralık'ta ogrencz ins
Amin çok saol cnm

Ahh ahh kendi vize finallerimi hatırladım az mıı kahve yüklemesi yapıp elimi ayağımı titrettirdim

Ben de bir takım aldım kuzu pantolon yelek tarzı. Ayy bir pantolon vardı aklım onda kaldı çok güzeldi ama parası da epey güzeldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…