- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.073
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.861
Çok şükür yok bir sorun sadece aktif şekilde emmiyorlar. Burundan besleniyorlar. Yani bence de çok kaldılar. Ama ağızdan beslenmeden bırakmak yokmuşİns en kısa zamanda evlerine gelir minikler ya
Ciddi bı problem yok dimi
Neden bu kdr uzun süre tutuyorlar
Tedbir amaçlıdır o zamanÇok şükür yok bir sorun sadece aktif şekilde emmiyorlar. Burundan besleniyorlar. Yani bence de çok kaldılar. Ama ağızdan beslenmeden bırakmak yokmuş
İnşaallah yoksa kafayı yiyeceğim belki çok saçma ama çok takıyorum bu hastanede kalmak bana çok zor geliyor..Tedbir amaçlıdır o zaman
İns en kısa zamanda ağızdan da beslenirler nihalimgullum
Evet ilk ikisinde karnm top gibiydi sipsivriydiB Brunello Cicinelli gelmemiş daha ne sürprizler yaptılar acaba
B BUSR4 8 kutu yumoş almak nedir yaaindirimde diye 2 3 4 alırsın ama 8 nedir
poncikvegece eskiden ne kadar sigara içiyordun merak ettim.
ByNkoaLa karnı sivriyse öne doğruysa erkek olur diyolar ya o gerçekten öyle mi ya
Zor gelir tabi gelmz mi hiç evinde doya doya koklayamadin bı turluİnşaallah yoksa kafayı yiyeceğim belki çok saçma ama çok takıyorum bu hastanede kalmak bana çok zor geliyor..
İnşallah sağlıcakla gelir bebecik :) kaç aylık oldu 3e yakın sanırım dimi cinsiyet öğrenmeye az kalmış.Evet ilk ikisinde karnm top gibiydi sipsivriydi
Bu onlara göre biraz daha yayvan
Bu arada montunu güle güle giy canm sıcacık tutar ins :)
Yakışırrrr
mmm nasıl geçtii sınavınn :)) güle güle giy canımAy ben geldim geçmiş yapıcam birazdan
Saat 5 buçukta sınavım vardi çıktım mont aldım kendime boynerden indirim varmış. Siyah çok güzel bir mont buldum hemen kaptımmontlarim hep ince üşümeye başladım . Sizler neler yapıyorsunuz herkes ne alemde
Şuan 17 haftalık dört buçuk aylıkİnşallah sağlıcakla gelir bebecik :) kaç aylık oldu 3e yakın sanırım dimi cinsiyet öğrenmeye az kalmış.
Çok teşekkür ederim
Kpss seni yollarda bı çare mirkelama mi dönüştürdü kızmmm nasıl geçtii sınavınn :)) güle güle giy canım
Ben de bugün bir attım kendimi dışarı deyimi yerindeyse sokaklarda dolandım durduum
Evett yaa dışarı çıkınca eve giresim gelmiyor hiiiçKpss seni yollarda bı çare mirkelama mi dönüştürdü kız
Aşırı ters köşe yapmıştı ama bende ona ters köşe yaptımmmm nasıl geçtii sınavınn :)) güle güle giy canım
Ben de bugün bir attım kendimi dışarı deyimi yerindeyse sokaklarda dolandım durduum
Şuan 17 haftalık dört buçuk aylık
Aralık'ta ogrencz ins
Amin çok saol cnm
Gönlünü bir yakisikliya kaptırdın miEvett yaa dışarı çıkınca eve giresim gelmiyor hiiiçdur şunu şunu da diye diye ee artık akşam oldu bari gidem dedim
Ahh ahh kendi vize finallerimi hatırladım az mıı kahve yüklemesi yapıp elimi ayağımı titrettirdimAşırı ters köşe yapmıştı ama bende ona ters köşe yaptımgüzel geçti valla. Çarşamba günü de var ona hiç bakmadım ama pilim bitik durumda ancak yarın başlarım
Teşekkür ederim canim. Hiç aklımda yoktu ama hava soğuk olunca çok çabuk usuylrum ben bide montlarim kısa yani kalcami kapayan bişey aldım tamda indirim vardı iyi denk geldi .
Sen bişey aldın mı gezdin mi yoksa öyle
DemeeeGönlünü bir yakisikliya kaptırdın mi
Aşırı ters köşe yapmıştı ama bende ona ters köşe yaptımgüzel geçti valla. Çarşamba günü de var ona hiç bakmadım ama pilim bitik durumda ancak yarın başlarım
Teşekkür ederim canim. Hiç aklımda yoktu ama hava soğuk olunca çok çabuk usuylrum ben bide montlarim kısa yani kalcami kapayan bişey aldım tamda indirim vardı iyi denk geldi .
Sen bişey aldın mı gezdin mi yoksa öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?