- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.881
Kız mendil atmak da ne o çok eskide kalmadı miDemeeemendil bilem attım önüne
Yok rosum uslu uslu gittim geldim vallahi
İşte gerçekliği olmadığından enn uç örneği verem dedim,Kız mendil atmak da ne o çok eskide kalmadı mi
Allah canını almasin ahhahahahaha
İşte gerçekliği olmadığından enn uç örneği verem dedim,
Ben son gun çalışıyorumAhh ahh kendi vize finallerimi hatırladım az mıı kahve yüklemesi yapıp elimi ayağımı titrettirdim
Ben de bir takım aldım kuzu pantolon yelek tarzı. Ayy bir pantolon vardı aklım onda kaldı çok güzeldi ama parası da epey güzeldi
Oo keyifler gıcır
Hea çok gıcırBen son gun çalışıyorumson gün bile çalışamıyorum hatta geçen sene birilerine yardım da bulundum o bana not verdi şimdi onların sayeisnde geçiyorum
Oo keyifler gıcır
Hele şimdi gizem mizem kalmadı dm var
Keşke ben mendil atsaydim telefon numaramı atincaya kdr Yaaa
Daha bı gizem olirdu belki
Bizim zamaninmzda dm yoktu yavrmHele şimdi gizem mizem kalmadı dm varnumara da iyiymiş heee
Oh misHea çok gıcır
Ama tabi elimde süt var o emojiue takılmayan
Bak ne güzel senin etrafında birileri varmışBen son gun çalışıyorumson gün bile çalışamıyorum hatta geçen sene birilerine yardım da bulundum o bana not verdi şimdi onların sayeisnde geçiyorum
Oo keyifler gıcır
100 kontör filan dimii RossBizim zamaninmzda dm yoktu yavrm
Wp bile yoktu
SMS vardı sms
AhhAbhz100 kontör filan dimii Rossdaha güzelmiş yaaa
B Brunello Cicinelli gelmemiş daha ne sürprizler yaptılar acaba
B BUSR4 8 kutu yumoş almak nedir yaaindirimde diye 2 3 4 alırsın ama 8 nedir
poncikvegece eskiden ne kadar sigara içiyordun merak ettim.
ByNkoaLa karnı sivriyse öne doğruysa erkek olur diyolar ya o gerçekten öyle mi ya
Kahve içiyoruz canm sn nabiyorsunNapıyosunuz kızlar
Kahve içiyoruz canm sn nabiyorsun
Nerelerdeydin bütün gün
Hadi insssananas yiyorum, döllenmeden sonra tutunmaya yardımcı oluyormuş
Ya valla iş yerimde o kadar moralimi bozan şeyler yaşadım ki bugün, yemek yapacak halim yoktu dışarda yedik birazda gezdik derken anca evin yolunu bulabildik
Günde 1 paketB Brunello Cicinelli gelmemiş daha ne sürprizler yaptılar acaba
B BUSR4 8 kutu yumoş almak nedir yaaindirimde diye 2 3 4 alırsın ama 8 nedir
poncikvegece eskiden ne kadar sigara içiyordun merak ettim.
ByNkoaLa karnı sivriyse öne doğruysa erkek olur diyolar ya o gerçekten öyle mi ya
Günde 1 paket
Sabah alıyordum diğer sabah tekrar alıyordum
O nas şey öyle yaBak ne güzel senin etrafında birileri varmışbenm ne üst sınıfım vardı farklı farklı yerlerdeydik kendileriyle ne de alt sınıfım ne yardım alabildim ne yardım edebildim
O zaman mantıklı ben olsam bende alırdımkuzucum 2li paketler halinde 25 tl idi, düz 100 tl olsun diye 4 lü aldım işte
İyiyiz valla donuyoruum ne bulursam giydim ustumeNapıyosunuz kızlar
Afiyet olsun insallah sıkıca tutunurlar.ananas yiyorum, döllenmeden sonra tutunmaya yardımcı oluyormuş
Ya valla iş yerimde o kadar moralimi bozan şeyler yaşadım ki bugün, yemek yapacak halim yoktu dışarda yedik birazda gezdik derken anca evin yolunu bulabildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?