Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben son gun çalışıyorum son gün bile çalışamıyorum hatta geçen sene birilerine yardım da bulundum o bana not verdi şimdi onların sayeisnde geçiyorum
Oo keyifler gıcır

Ben son gun çalışıyorum son gün bile çalışamıyorum hatta geçen sene birilerine yardım da bulundum o bana not verdi şimdi onların sayeisnde geçiyorum

Oo keyifler gıcır
Bak ne güzel senin etrafında birileri varmış benm ne üst sınıfım vardı farklı farklı yerlerdeydik kendileriyle ne de alt sınıfım ne yardım alabildim ne yardım edebildim

Kahve içiyoruz canm sn nabiyorsun
Nerelerdeydin bütün gün

ananas yiyorum, döllenmeden sonra tutunmaya yardımcı oluyormuş
Ya valla iş yerimde o kadar moralimi bozan şeyler yaşadım ki bugün, yemek yapacak halim yoktu dışarda yedik birazda gezdik derken anca evin yolunu bulabildik

Hadi insss
Yumurta çatlar ve ilk şeyde tutunur :)
Neler oldu kuzum anlatmak ister misin
Hatırlamak istemiyorsan da kapatabiliriz :)
Çok iyi yapmışsınız (;

Bak ne güzel senin etrafında birileri varmış benm ne üst sınıfım vardı farklı farklı yerlerdeydik kendileriyle ne de alt sınıfım ne yardım alabildim ne yardım edebildim
O nas şey öyle ya
kuzucum 2li paketler halinde 25 tl idi, düz 100 tl olsun diye 4 lü aldım işte
O zaman mantıklı ben olsam bende alırdım
Napıyosunuz kızlar
İyiyiz valla donuyoruum ne bulursam giydim ustume
Afiyet olsun insallah sıkıca tutunurlar.
Şu sıra çevremde baya bı kişi iş yerinde morali bozuluyo hayır olsun herkeste aynı dert

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…