- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.901
Hadi insss
Yumurta çatlar ve ilk şeyde tutunur :)
Neler oldu kuzum anlatmak ister misin
Hatırlamak istemiyorsan da kapatabiliriz :)
Çok iyi yapmışsınız (;
AhhAbhz
100 kontör olayı bn lisedeyken vardı
Gerci o zaman da var mıydı smdi pek hatırlayamadım bak
Sigara demek ben demekti bir zamanlar artemiscimSenden hiç beklemezdim valla
aa buna üzüldüm canım ya.inşallah kuzucum
ya ben siyasetin çok yoğun olduğu bi belediye biriminde çalışıyorum, burada da siyaset ile parti değişti, öyle olunca çok şey de değişti tabii. Bizim bile işten çıkarılma ihtimalimiz var zaten.. hadi onu artık gerçekten sallamıyorum çünkü o kadar bıktım ki beni çıkarsalar tazminatımla borçlarımı ödesem sıfırlasam ve yeni bi iş bulsam daha mutlu olcam şu an.. hasılı kelam herkes değişince şefler değişti yeni gelen şefimizde kademe olarak düşük biriydi siyasetle gelmiş biri işte küçümsemek için demiyorum ama ilkokul mezunu, biraz cahilde bi tip. Benle baya uğraşıyor, habire yerimi odamı değiştiriyorlar. Şimdi de hiç sevmediğim anlaşamadığım biriyle aynı odaya aldılar, yarın taşıncam, baya canım sıkıldı. Yıldırma politikası mı deniyorlar bilemedim ama yılıyorum yani
Yaaa öyleydi işte hiç alt üst ilişkisi olmadan bitti yıllarO nas şey öyle ya
O zaman mantıklı ben olsam bende alırdım
İyiyiz valla donuyoruum ne bulursam giydim ustume
Afiyet olsun insallah sıkıca tutunurlar.
Şu sıra çevremde baya bı kişi iş yerinde morali bozuluyo hayır olsun herkeste aynı dert
ahh keşke kuzucum ya, ben ilk mezun olduğum sene direk başvurmuştum hiç olacağını düşünmeden, o sırada annemlerin çok borcu vardı kardeşim üniversiteye başlıycaktı hemen çalışmaya başlamam gerekiyordu, burası çağırdı ay ben şok oldum, tüm akranlarımdan fazla maaş alıyorum, memur gibi çalışıyorum (taşeron kadrosunda) falan ama bi baktım işleyiş hiç öyle değil.. rezil bi yer, üniversite mezunlarının asla bulunmaması gereken bi yer senin bilgine başvurmuyorlar çünkü saçma sapan işler yaptırıyorlar.. tabi girince çıkamadım kardeşim mezun olsun dedim sonra baktım maaş güzel evleneceğimiz sene geldi hadi kredi çekelim biraz daha dişimi sıkayımm dedim tam 3,5 sene oldu yıldım valla billa ne mesleğimi yapıyorum ne bişeyaa buna üzüldüm canım ya.Zor bi durum olmuş gerçekten.keşke hiç bu şekilde işlemese.
İşte hep bir zorluk oluyor vya. İş lazım giriyorsun başka şeyler çıkıyor. İnşallah yoluna girer bir şekilde kuzum ya. Demek ki kafalarına göre filan öyle yapıyorlar değişiklik.ahh keşke kuzucum ya, ben ilk mezun olduğum sene direk başvurmuştum hiç olacağını düşünmeden, o sırada annemlerin çok borcu vardı kardeşim üniversiteye başlıycaktı hemen çalışmaya başlamam gerekiyordu, burası çağırdı ay ben şok oldum, tüm akranlarımdan fazla maaş alıyorum, memur gibi çalışıyorum (taşeron kadrosunda) falan ama bi baktım işleyiş hiç öyle değil.. rezil bi yer, üniversite mezunlarının asla bulunmaması gereken bi yer senin bilgine başvurmuyorlar çünkü saçma sapan işler yaptırıyorlar.. tabi girince çıkamadım kardeşim mezun olsun dedim sonra baktım maaş güzel evleneceğimiz sene geldi hadi kredi çekelim biraz daha dişimi sıkayımm dedim tam 3,5 sene oldu yıldım valla billa ne mesleğimi yapıyorum ne bişey
Çok üzüldüm yaainşallah kuzucum
ya ben siyasetin çok yoğun olduğu bi belediye biriminde çalışıyorum, burada da siyaset ile parti değişti, öyle olunca çok şey de değişti tabii. Bizim bile işten çıkarılma ihtimalimiz var zaten.. hadi onu artık gerçekten sallamıyorum çünkü o kadar bıktım ki beni çıkarsalar tazminatımla borçlarımı ödesem sıfırlasam ve yeni bi iş bulsam daha mutlu olcam şu an.. hasılı kelam herkes değişince şefler değişti yeni gelen şefimizde kademe olarak düşük biriydi siyasetle gelmiş biri işte küçümsemek için demiyorum ama ilkokul mezunu, biraz cahilde bi tip. Benle baya uğraşıyor, habire yerimi odamı değiştiriyorlar. Şimdi de hiç sevmediğim anlaşamadığım biriyle aynı odaya aldılar, yarın taşıncam, baya canım sıkıldı. Yıldırma politikası mı deniyorlar bilemedim ama yılıyorum yani
Faturalı hat sanirm akksnzzjsjkzzkdkdjksAhahaha siz dee ne vardıı kiii
Çok üzüldüm ya insanlarda neden hiç merhamet yok ki sende ekmek paranın Kazanmanin peşindesin Allah herkese merhamet insaniyet versin inşallah herşey senin için çok iyi olur ve yolunda giderinşallah kuzucum
Ay ben şokSigara demek ben demekti bir zamanlar artemiscim
Ne biçim iş oYaaa öyleydi işte hiç alt üst ilişkisi olmadan bitti yıllar
Çok üzüldüm yaa
Neden bir tek seninle uğraşıyorlar ki
Başka kimse yok mu uğraşcak çok sinir bozucu valla.
Hele işin içinde siyaset varsa tamam zaten iyice bitik oluyor
Çok üzüldüm ya insanlarda neden hiç merhamet yok ki sende ekmek paranın Kazanmanin peşindesin Allah herkese merhamet insaniyet versin inşallah herşey senin için çok iyi olur ve yolunda gider
Ay ben şok
Ne biçim iş one anladım ondan
Tazminat vermesinler sen çık diye ugrasiyolar akıllarıncainşallah kuzucumm, valla artık çıkışımı verselerde tazminatımı alsam gitsem derdindeyim
Tazminat vermesinler sen çık diye ugrasiyolar akıllarınca
Çok saçma yaaaayaa aslında bir çok kişiyle uğraştılar kimi gitti kimi yer değiştirdi eski bitek ben kalınca benle uğraşıyor halbüki benim siyasetle yada geçmiş partiyle alakam yok ama işte o dönem girmiş olman yetiyor onlara
Çok saçma yaaaa
Vallahi çok saçma.
Sinir oldum burda
Oh olsun süpersinaynen kuzum yıldırma politikası uyguluyorlar ama ben naptım 2 ay önce Psikiyatriden rapor aldım mobbingÇıkarsınlar bide öyle dava açcam
İnşallah olur :)Ross öyle saçma ki hiç mühendis işleri yapmıyorum meselaçok nadir, genelde hep saçma sapan işler, artık saçmalığ o kadar alıştım ki, yüksek lisans yapıp kendi hedeflerime ulaşmak için bi adım attım bu haziranda bitcek inşallah sonrasında üniversitelerde kadro kovalıycam öğretim görevliliği için inşallah olursa kurtulcam iple çekiyorum
Ahahaha valla ben de hiçbir şey anlamadımÇok üzüldüm ya insanlarda neden hiç merhamet yok ki sende ekmek paranın Kazanmanin peşindesin Allah herkese merhamet insaniyet versin inşallah herşey senin için çok iyi olur ve yolunda gider
Ay ben şok
Ne biçim iş one anladım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?