- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.301
teşekkür ederim kuzucumm
Allah zihin açıklığı versin ❤
Sana da kolay gelsin kuzucummm :)
ahanda buayy napiyim kuzumm yerleştim şimdi iki kişilik güzel bir odaya geçtim çirkeflik yaptım birazİşe yaradı ama böyle olcam artık
ne ayakkabısı kızz bende ayakkabı alcam nike indirimi kovalıyorum
patili ayakkabıya aşeriyon sanırsam, kocana söyle bulsun bunuahanda bu
Hmmm bende bakim bakalım bulabilcek miyimahanda bu
Kız mehlikam vallahi sabah 10dan beri o da arıyorpatili ayakkabıya aşeriyon sanırsam, kocana söyle bulsun bunu
yaaaaa inşallah bulabilirsin bşümmmmHmmm bende bakim bakalım bulabilcek miyim
Kizlar napiyosunuzzz bakalim keyifler nasill
Evet bunu bende gördüm kuzum ama bu da değil, daha kaba biraz.Erkek Günlük Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - n11
Erkek Günlük Ayakkabı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Erkek Günlük Ayakkabı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
En benzeyen direk dikkatimi çeken bu oldu kuzum yine bakıyorum amaponcikvegece
Şükür samdanim aklım sendeydi hep❤ ise başladın sandımkocam evde stop. dibimden ayrılmıyo stop. işe baslayacam diye kıymete bindim stop. beni merak etmeyin iyiyim stop.
en kısa zamanda gelicem stop.
herkesi öpüyorum stop
Bizde kahvalti yaptikta perdelerjmi yikayacagim simdi icimi acayip huzur kapladi hersey yikandiİyidir kuzum öğle yemeğimi yiyeceğim şimdi, sen napıyosun
Kizzz senden aldigim feyzlerle sankim biraz biseyler degistiŞükür samdanim aklım sendeydi hep❤ ise başladın sandım
Kocanın yay burcu devreye mi girmiş sanki ne
Bizde kahvalti yaptikta perdelerjmi yikayacagim simdi icimi acayip huzur kapladi hersey yikandibugun yagmurlu ve daha soguk hava iyiki dun cikmisiz disari artik biraz zorlasiyor cocukla disari cikmak ... perdeleri makineye atip bi kahve yapip icecegim, bir yandan esime atki oruyorum devam ... oyle yavrum bir ev haniminin gunlugu ise gittigm zamanlari yazin ozluyorm da kis gelince sabah esimi ise yollarken geri donup yatmak cazip geliyo sogukta ...
Benimkide 1 ters 1 duzaynen kışın soğukta o yataktan çıkmak zulüm gibi ya
evdeki her şey yıkanınca huzurlu oluyor insan tabii
bizim burada da yağmur yağdı sabah artık kalın montumu giydim
bende eşime atkı ördüm ama bitirdim, nasıl bi model yapıyosun kuzum, benimki düz seviyor diye 2 ters 2 düz yaptım
Benimkide 1 ters 1 duzoncekisi harosaydi bu gene ondan daha klas duruyor
Evet ya birden sogudu hava dikkat etmek lazim artik ince gyme isi gecti
Benimki garip ne orersem onu seviyo onu takiyoharoşa daha kız işi ya
ben yeğenlerime örmüştüm pembeli pembeli
1 ters 1 düzde güzel duruyor 2 ters 2 düzde onun bi tık kalını oluyor sanki kabarık duruyor benimki öyle seviyor
Derhal bulunacak o ayakkabı de, gerekirse özel ürettirsinKız mehlikam vallahi sabah 10dan beri o da arıyor
bu hariç buna benzeyen herşeyi bulduama bu değil değil değillllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?