Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa siz beni öldüreceksiniz bu gece

Cicim ben bunu bu sene sınavdan sonra diyordum ve yaptım daa ayyy süperdi

Evlilik teklifimi
Dur bir saniye biraz daha güldüm o benim arizona kertenkelem ondan öyle şeyler çıkmaz
Örtmenim vpn yasaklı sitelere girebilen reklamsız video izlemek için kullanırlır. ❤

Bu arada çantanın içindeki kutuya vs bakmadım ama yüzük asla beklemiyorum onada söyledim sen yüzük alacak adam değilsin dedim

Aaa herşey olur ama çay ihmal edilmez

K Kendinisevenbirii bebişim nasılsın beğenip beğenip kacmissin
İyiyim limonsuzum,babamlardayim bugun de anca begendim yazamadım pek,sen nasılsın
@Kendinisevenbirii seksüm nasılsın? Sen geçen gün eve yeni geldik falan demiştin o ara kafam dağınıktı hayırdır nerdeydiniz, herşey yolunda mı?
İyiyim cicim o sıra köye gitmek durumunda kaldık cenaze evine canım,eşimin eniştesi vefat etti hatırlarsın yazmıştım, o sıra zaten hiç giremedim,şimdi de babamlardayim bakalim tam ne zmn aktif olabilirim

B Brunello Cicinelli suanki duygularmz hayallerimiz ayni biliyomusun yarin hic kelam etmeden oyle durasim var gercekten ama benim kizla bu mumkun mu Allah im hesap soruyo soru soruyo masallah yorulmadan etmeden bikmadan soruyo anlatiyo bi yerden sonra kafa ambalaj pert oluyo insan

yakuza değilde firdevs yöreoğlu sanki

Haha ilahi ya esinle kaynanana taktiğin lakaplara o kadar guldum ki ben de 25 yaşındayım, daha cok yeni evliyim, 4 aylık, finans sorumlusuyum ozel bir firmada. 7 yasinda huysuz mu huysuz bir kedim var ama ona yine de cok aşığım ❤ bu aralar hormonlardan da olsa gerek, çocuk isteğim 5e katlanmış durumda ama maalesef henuz bebegimiz yok ne öğretmeniydin bu arada cok gecmis ama öğretmenler günün kutlu olsunn

B Brunello Cicinelli cicimmm günaydın canımm ballı lokmam
Dün yazamadım, misafirlikteydik giremedim çok

Yakuzanın tepkilerini çok hoş buldum babaanne demesini istemiyorsa sizde çocuga amca olarak tanıtın madem babaanneliği kabul etmiyor kendü bilüü

Bebişimin kalp atışlarını duyduk eevett :) Çokkkk güzeldiii :) ilkten 2-3 dk ses gelmedi korktum çokkk, haftaya bakalım dedi. Gözlerim doldu, korkularım var ya malum. Sonra tam kalkacakken ultrason hala karnımda tabi, dur kıpırdama dedi kaskatı kesildim 10 saniye içinde taktaktaktaktak diye ses verdi benim güzel yavrumm

Yaaa gözlerim doldu çok sevindimmm
Sağlıcakla gelsin bebiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…