- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.281
Yaptığım spor okula gidip gelirken yürümem sadece. sınav zamanım diye de uzun zamandir gidemedim ama bu cumartesi başlıcam yine tekrarİnşallaahh Artemiscimmm:)
NasılsınSpora devam mı :)
İyiym bende kuzummm :) Sınavlar önemli acele etme.Yaptığım spor okula gidip gelirken yürümem sadece. sınav zamanım diye de uzun zamandir gidemedim ama bu cumartesi başlıcam yine tekrariyi olmaya çalışıyorum sen nasilsisin patili ablacım
Aynısını Trendyol sohodan aldım ben hala var mıdır bilmiyorumKızlar şu ayakkabıyı nette birinin ayağında gördüm bayıldımmm resmen aşık oldum, ama kızla çok muhabbetim olmadığı için soramıyorum
Baktım bir çok siteye falan ama bulamadım
Hiç gözünüze çarptı mı ya
En güzeli valla :)İyiym bende kuzummm :) Sınavlar önemli acele etme.
3 ay'ı atlatayım bende spora devam edeceğim doktorumla görüştüm :)
Arama motoruna trendyolda Soho leopar sneaker yaz çıkar yüksek ihtimalle.Kızlar şu ayakkabıyı nette birinin ayağında gördüm bayıldımmm resmen aşık oldum, ama kızla çok muhabbetim olmadığı için soramıyorum
Baktım bir çok siteye falan ama bulamadım
Hiç gözünüze çarptı mı ya
yokkkkArama motoruna trendyolda Soho leopar sneaker yaz çıkar yüksek ihtimalle.
Bitmiştir o zaman ama benzerleri vardıryokkkk
Su var benziyor bayayokkkk
evet ama bu değil, attığım daha güzelSu var benziyor baya
Bayan Spor Ayakkabı - 3753 BEYAZA LEOPAR
Bayan Spor Ayakkabı - 3753 BEYAZA LEOPAR ve daha fazla Spor & Sneaker modellerine her zaman rakipsiz en uygun fiyatlarla sahip ol! Modatrend seninle.www.modatrend.com.tr
kocam evde stop. dibimden ayrılmıyo stop. işe baslayacam diye kıymete bindim stop. beni merak etmeyin iyiyim stop.
en kısa zamanda gelicem stop.
herkesi öpüyorum stop
Yaaaaaakocam evde stop. dibimden ayrılmıyo stop. işe baslayacam diye kıymete bindim stop. beni merak etmeyin iyiyim stop.
en kısa zamanda gelicem stop.
herkesi öpüyorum stop
Sana da kolay gelsin kuzucummm :)Ben de ders çalışmaya gideyimponcikvegece ponçiğim B BUSR4 kuzum siz de iştesiniz kolay gelsiin
Öpüyorum herkesleerii
Ben de ders çalışmaya gideyimponcikvegece ponçiğim B BUSR4 kuzum siz de iştesiniz kolay gelsiin
Öpüyorum herkesleerii
Ben ayakkabı arıyorumNapıyosunuz kızlarr
İş yerimde oda değiştirme taşınma mevzusu vardı, giremedim çok
Ben ayakkabı arıyorumtam 2 saattir bulamıyorum, ayar oldum bilgisayarı kıracam şimdi
sen napıyorsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?