Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi yaaa zor olmus sana ust uste ilk lohusaliktan cikmadan tekrar hamilelik dogum tahmn edebiliyorum ... kiz bari bundan sonra dikkatli olun da tekrar bi supriz olmasjn size ilk gebelik planlimiydi peki

Olabilir
Bıraktın mi kuzum sigarayı ?
Tehlikesiz güzel güzel geçsin ins hamileliğin
Hı hı bıraktım :)
Geçen pazar günü yemek yedikten sonra burnuma bi koktu, doktoruma yazdım izin alıp 1 tane içtim kuzum. Ama hepsini içemedim, tiksindim açıkcası.
İçmiyorum yani artık :) hihiihho

Hadi yaaa zor olmus sana ust uste ilk lohusaliktan cikmadan tekrar hamilelik dogum tahmn edebiliyorum ... kiz bari bundan sonra dikkatli olun da tekrar bi supriz olmasjn size ilk gebelik planlimiydi peki
Değildi bana kalsa 10 yıl daha yapmazdım heralde
Yanımda bile yaptirmicam artık ksjsjdhdbjd

Geçen pazar günü yemek yedikten sonra burnuma bi koktu, doktoruma yazdım izin alıp 1 tane içtim kuzum. Ama hepsini içemedim, tiksindim açıkcası.
Harikasinnn tebrik ederim ama dogumdn sonra baslama tekrar sakin cogu kisi oyle yapiyor kurtulmusken o illetten insallah tekrar baslamazsin canim

Değildi bana kalsa 10 yıl daha yapmazdım heralde
Yanımda bile yaptirmicam artık ksjsjdhdbjd
Aaa ilki belki planlidir diye dusunmustum benjm en cok korktugum sey bilmeden plansiz hamilelikti hele kizim kucukken suandan sonra da 2.yi bile isteye yapmiyim diyorum olacak bir kazaya karsi 2 cock fikrine cok karsi degilim cnku tabiki suanda istemiyor olsamda nasip kismet derim bebegm kucukkenki kdr cok uzmez beni .
Suan cok sasirdim ben 3ununde supriz gebelik olmasina
Yanimda bile yaptirmicam dedigin neydi orayi anlamadim
Tup baglatmayi dusunuyomusun peki ya zor karar gencsinde cnku

Cok.iyo yapmışsın aferm sana seni daha çok sevdm smdi zaten seviyordum da
Ohh ne güzel ins daha çok tiksinirsin

çocukların araları çok azmış ya, ama büyüyünce rahatlamışsındır biraz, ikisi arkadaş gibi büyür,
benimle kardeşim arasında 13 ay var sadece,önceden hep böyleymiş,
arkadaşım da daha kızı 16-17 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile kaldı,
çocuk isteyen kocalara güvenmeyin korunma işinde

Cocuk isteyen kadinlara peki

Yok benm üçü de planlı olmadı planlı olmasını çok istedim ama olmadı
Bakicam artık bundan sonrasını yaa
Artık eşimi yanmda bile yatirmicam demek istedm
Uyurken bile hamile kalabilirim yani

Bizde eşimde istemiyordu aslnda çok hevesli değildi açıkçası nasıl oldu bitti hatrlamiorm bile sarhoştum

Yok benm üçü de planlı olmadı planlı olmasını çok istedim ama olmadı
Bakicam artık bundan sonrasını yaa
Artık eşimi yanmda bile yatirmicam demek istedm
Uyurken bile hamile kalabilirim yani
akroş kandırır yine seni bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…