- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.361
Ohaaa seni görmesek yaslisin dicez de gördükgençsin gençsin, biz yaşlıyız sizlerin yanında
Hadi yaaa zor olmus sana ust uste ilk lohusaliktan cikmadan tekrar hamilelik dogum tahmn edebiliyorum ... kiz bari bundan sonra dikkatli olun da tekrar bi supriz olmasjn size ilk gebelik planlimiydi pekiİlkinde yasadiysan yaşarsın ya ama daha tecrübeli oluyorsun tabi
Ben 18 ay arayla bıçak altına yattigmdan pek algilayamadm noluyoruz falan oldumhatta birincinin peisnden kosturmaktan ikinci 2800 doğmuştu
Ananem görünce bni ölcek sanmış
Bileklerine dokunamiyordu
Hı hı bıraktım :)Olabilir
Bıraktın mi kuzum sigarayı ?
Tehlikesiz güzel güzel geçsin ins hamileliğin
biyolojik yaşım büyük maselefOhaaa seni görmesek yaslisin dicez de gördük
Değildi bana kalsa 10 yıl daha yapmazdım heraldeHadi yaaa zor olmus sana ust uste ilk lohusaliktan cikmadan tekrar hamilelik dogum tahmn edebiliyorum ... kiz bari bundan sonra dikkatli olun da tekrar bi supriz olmasjn size ilk gebelik planlimiydi peki
Harikasinnn tebrik ederim ama dogumdn sonra baslama tekrar sakin cogu kisi oyle yapiyor kurtulmusken o illetten insallah tekrar baslamazsin canimHı hı bıraktım :)
Geçen pazar günü yemek yedikten sonra burnuma bi koktu, doktoruma yazdım izin alıp 1 tane içtim kuzum. Ama hepsini içemedim, tiksindim açıkcası.
İçmiyorum yani artık :) hihiihho
Aaa ilki belki planlidir diye dusunmustum benjm en cok korktugum sey bilmeden plansiz hamilelikti hele kizim kucukken suandan sonra da 2.yi bile isteye yapmiyim diyorum olacak bir kazaya karsi 2 cock fikrine cok karsi degilim cnku tabiki suanda istemiyor olsamda nasip kismet derim bebegm kucukkenki kdr cok uzmez beni .Değildi bana kalsa 10 yıl daha yapmazdım heralde
Yanımda bile yaptirmicam artık ksjsjdhdbjd
Senin test gününü sabırsızlıkla bekliyoruz
Önemli olan hissettigin yaş boşver biyolojigi vDbiyolojik yaşım büyük maselef
Cok.iyo yapmışsın aferm sana seni daha çok sevdm smdiHı hı bıraktım :)
Geçen pazar günü yemek yedikten sonra burnuma bi koktu, doktoruma yazdım izin alıp 1 tane içtim kuzum. Ama hepsini içemedim, tiksindim açıkcası.
İçmiyorum yani artık :) hihiihho
Seni heveslendirip bulutlara çıkarmak istemiyirmben niye umutsuzluğa kapıldım ya günler yaklaştıkça
çocukların araları çok azmış ya, ama büyüyünce rahatlamışsındır biraz, ikisi arkadaş gibi büyür,İlkinde yasadiysan yaşarsın ya ama daha tecrübeli oluyorsun tabi
Ben 18 ay arayla bıçak altına yattigmdan pek algilayamadm noluyoruz falan oldumhatta birincinin peisnden kosturmaktan ikinci 2800 doğmuştu
Ananem görünce bni ölcek sanmış
Bileklerine dokunamiyordu
Cocuk isteyen kadinlara pekiçocukların araları çok azmış ya, ama büyüyünce rahatlamışsındır biraz, ikisi arkadaş gibi büyür,
benimle kardeşim arasında 13 ay var sadece,önceden hep böyleymiş,
arkadaşım da daha kızı 16-17 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile kaldı,
çocuk isteyen kocalara güvenmeyin korunma işinde
Yok benm üçü de planlı olmadı planlı olmasını çok istedim ama olmadıAaa ilki belki planlidir diye dusunmustum benjm en cok korktugum sey bilmeden plansiz hamilelikti hele kizim kucukken suandan sonra da 2.yi bile isteye yapmiyim diyorum olacak bir kazaya karsi 2 cock fikrine cok karsi degilim cnku tabiki suanda istemiyor olsamda nasip kismet derim bebegm kucukkenki kdr cok uzmez beni .
Suan cok sasirdim ben 3ununde supriz gebelik olmasina
Yanimda bile yaptirmicam dedigin neydi orayi anlamadim
Tup baglatmayi dusunuyomusun peki ya zor karar gencsinde cnku
Ya cok guldum sana haklisinYok benm üçü de planlı olmadı planlı olmasını çok istedim ama olmadı
Bakicam artık bundan sonrasını yaa
Artık eşimi yanmda bile yatirmicam demek istedm
Uyurken bile hamile kalabilirim yani
küçücük minicik hissediyorum, yakın arkadaşım 26 yaşında,yanında kendimi yaşlı hissetmiyorumÖnemli olan hissettigin yaş boşver biyolojigi vD
Bizde eşimde istemiyordu aslnda çok hevesli değildi açıkçası nasıl oldu bitti hatrlamiorm bile sarhoştumçocukların araları çok azmış ya, ama büyüyünce rahatlamışsındır biraz, ikisi arkadaş gibi büyür,
benimle kardeşim arasında 13 ay var sadece,önceden hep böyleymiş,
arkadaşım da daha kızı 16-17 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile kaldı,
çocuk isteyen kocalara güvenmeyin korunma işinde
:dYa cok guldum sana haklisin
Kaç yaşındasın ki sen 40 mi ? :dküçücük minicik hissediyorum, yakın arkadaşım 26 yaşında,yanında kendimi yaşlı hissetmiyorum
akroş kandırır yine seni benceYok benm üçü de planlı olmadı planlı olmasını çok istedim ama olmadı
Bakicam artık bundan sonrasını yaa
Artık eşimi yanmda bile yatirmicam demek istedm
Uyurken bile hamile kalabilirim yani
Dubleks bahçeli ev alırsa belki o zamanakroş kandırır yine seni bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?