- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.381
Hmmmm demekk beni daha çok sevdinnnnCok.iyo yapmışsın aferm sana seni daha çok sevdm smdizaten seviyordum da
Ohh ne güzel ins daha çok tiksinirsin
kim:d
Kaç yaşındasın ki sen 40 mi ? :d
İvet ivet ivetHmmmm demekk beni daha çok sevdinnnn
Sen diyorum yuuuu yuuuu yaş diorm kaaaac diormkim
ben anlamadı siz ne demek istiyor
Ya ross 2.den sonra olsn guvenmemeliydin kocana yaa...Dubleks bahçeli ev alırsa belki o zaman
O da zor ahahhaahahahah
O yüzden zorun zoru artık beni kandirmasi
ben hiç anlamıyor gerçektenSen diyorum yuuuu yuuuu yaş diorm kaaaac diormhahahahahahah
Bu devirde kimseye guven olmaz dostum aynada gordugunden baska ... edebiyatta parcaladim perdelerim yikandi asip digerlerini makineye atip geliyoreeeonlara hiç güvenmeyin
Bn hap kullanıyordum ama hap naisl diyeuim smdi hamilelik hormonları gbi işlemeye başladı bnde hep depresyonda hep çocuklara bağıran kadın oldum ciddi anlamda hapla korunuyordum ama keşke bitkisel donseymisim nerden bileyim bilemezdm olcak olan oluyor her türlüYa ross 2.den sonra olsn guvenmemeliydin kocana yaa...
Ileride belki kendi istegnle planlayarak bi tane daha bebis istersin belli olmaz yasin genc cnku hem planli yapmayi cok isterdm diyorsun ya o yuzden o duyguyuda yasarsin kismet hersey can sagligi olsun Allah bagislasin evlatlarjni
Anlamamzliga vuruyin benceben hiç anlamıyor gerçekten
Bende seni ay lav yuu bebeeeeğiiimmmmm
Demem banane banane , omzunu çeken emoji yok mu yahuAnlamamzliga vuruyin bencein çık de madem
Hapla korunurken oldu yani yaa ben sok ... evet olacagi varsa oluyor diyorlar hep demekki dogru yeni kullanacagnz yontemi esine bahsettinmi ne duyorBn hap kullanıyordum ama hap naisl diyeuim smdi hamilelik hormonları gbi işlemeye başladı bnde hep depresyonda hep çocuklara bağıran kadın oldum ciddi anlamda hapla korunuyordum ama keşke bitkisel donseymisim nerden bileyim bilemezdm olcak olan oluyor her türlü
Geçen forumda okudm hapla da hamile kalmış hemde ikiz sanirm
Bu sefer işimi garantiye alıp hap sprial ve onunkini de kiliflicam eğer ona rağmen olursa cusss derm
Hiçbir korunma yöntemine inanacm kalmadı
Çok mantıklı bncede öyle yapalım diyor ama.sen öyle de kalırsın dediHapla korunurken oldu yani yaa ben sok ... evet olacagi varsa oluyor diyorlar hep demekki dogru yeni kullanacagnz yontemi esine bahsettinmi ne duyor
Yokya okadr da degil artikÇok mantıklı bncede öyle yapalım diyor ama.sen öyle de kalırsın dedi
Bnde o zaman yanyana yatmicaz dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?