- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.401
Hamile hamile getirtme beni orayaDemem banane banane , omzunu çeken emoji yok mu yahu
Ben öpmeye korkuyorm artıkYokya okadr da degil artik
Anama cekmis Yaaa herseyim kaderm bile aynı annemKemal Sunal'ın filmnde dediği gibi
'karının üzerine ceketimizi atsak hamile kalıyor yaww'
hapla korunurken mi hamile kaldın canımBn hap kullanıyordum ama hap naisl diyeuim smdi hamilelik hormonları gbi işlemeye başladı bnde hep depresyonda hep çocuklara bağıran kadın oldum ciddi anlamda hapla korunuyordum ama keşke bitkisel donseymisim nerden bileyim bilemezdm olcak olan oluyor her türlü
Geçen forumda okudm hapla da hamile kalmış hemde ikiz sanirm
Bu sefer işimi garantiye alıp hap sprial ve onunkini de kiliflicam eğer ona rağmen olursa cusss derm
Hiçbir korunma yöntemine inanacm kalmadı
manane söylemiyom işte
Yok kuzum bn değil forumda biri o şekilde hamile kalmışhapla korunurken mi hamile kaldın canım
ben de hapla korunurken hamile kaldım
hapları saati saatine kullanmak lazımmış,
düzenli kullanmayınca hamile kalınabiliyormuş
hap kullanmak iyi değil, bence doğumdan sonra da kullanma,
hem cinsel isteksizlik,kuruluk falan da yapıyormuş
Kız neyi söylemiyon ben söyledim iştemanane söylemiyom işte
Bnce 38manane söylemiyom işte
tamam öyle olsun mademsöylüyorum, mehlika 35-36 civarı
Hiç tatmin edici bir cvp değiltamam öyle olsun madem
gel canım, kahve yaparım sana, yanına da çikolata piskevüt neyin koyarım yeriz ikimizHamile hamile getirtme beni oraya
hem göbeklerimizi de tokuştururuzgel canım, kahve yaparım sana, yanına da çikolata piskevüt neyin koyarım yeriz ikimiz
Tamam o zaman 50 yaşındasıngel canım, kahve yaparım sana, yanına da çikolata piskevüt neyin koyarım yeriz ikimiz
Senin göbeğin benm gobegimi döver kızhem göbeklerimizi de tokuştururuz
akıllı o ablası, çok uslu, arada tepük atabilü yalnızSenin göbeğin benm gobegimi döver kızEki Görüntüle 2559448
Konu değiştirmeye çalıştığının farkndayimyok yok dövmez sever, sevgi pıtırcığı o
üstüme gelmeyin ama, ben hamile bir bayanımKonu değiştirmeye çalıştığının farkndayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?