- 12 Haziran 2019
- 19.730
- 121.667
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.461
Allah rahmet etsin canımİyiyim limonsuzum,babamlardayim bugun deanca begendim yazamadım pek,sen nasılsın
İyiyim cicim o sıra köye gitmek durumunda kaldık cenaze evine canım,eşimin eniştesi vefat etti hatırlarsın yazmıştım, o sıra zaten hiç giremedim,şimdi de babamlardayim bakalim tam ne zmn aktif olabilirim
Aha evet buydu dediğim
sen bunu akrosa at anlayanlar şukuladı yaz
-Neden bana söylemedin giz
+Amaaan yüzünü gördüğüm mi var
-Görmüyorsun da kimden oldu bu çocuk
Akros ve ben
Hahahahahahshshsjsjhj
Dün akşam.ona bı foto attım gülmekten öldüsen bunu akrosa at anlayanlar şukuladı yaz
Ne attınnnnDün akşam.ona bı foto attım gülmekten öldü
Bunu atsam aaa aynı biz der kesn
Adresi buldun en azından,ama mağazalarında numara olabilir, inşaallah bulursun canımEvet ben buldum, ben, sadece ben buldum
ama boşuna buldum
Ne attinn ne attinDün akşam.ona bı foto attım gülmekten öldü
Bunu atsam aaa aynı biz der kesn
Ne attınnnn
Ne attinn ne attin
Benm eşim ikincisinde doğumhaneye giderken ağlamıştı
Ya ben ozel hastanede dogum yaptim ama esim girebilir mi diye sordugumda burda ona imkan yok cunku boylesi daha iyi inanin doguma giriyoruz es bayiliyor ediyor bide onla ugrasmak zorunda kaliniyor fjlan demisti doktorum aklima o geldi
Benm eşim ikincisinde doğumhaneye giderken ağlamıştı
Ya ben ozel hastanede dogum yaptim ama esim girebilir mi diye sordugumda burda ona imkan yok cunku boylesi daha iyi inanin doguma giriyoruz es bayiliyor ediyor bide onla ugrasmak zorunda kaliniyor fjlan demisti doktorum aklima o geldi
Oyleler ben dogum yaptim ama resmen esim lohusa oldu toparlanamadi bi turlu baya banada dokunsa kirilcakmisim gbi davraniyoduBenm eşim ikincisinde doğumhaneye giderken ağlamıştıbenden daha strestliydi bı de ben kapıdan gorup el salladım bir daha gelmicen sandm o elini salladiktan sonra diye diye ağladı
Doğuma şahit olsa nolur inan hiç bilmiyorm
Oooo çok sevndm iyi not almışsınİyi akşamlar ben geldim
Sınavım çok iyi geçti okulda da çalışmıştım neye baktıysam ondan geldi :))
Çok iyi geçti. Bir derste de hoca herkesten 15puan kırmış neden böyle yaptı anlamadik. 100 alacakken 85 almışım,93 bekleyen arkadaşım da 78 aldı. Ama neyse :)
Son 1 sınav kaldı oda en korktuğum en ayrıntılı ders cuma günü:) ama moralim iyi bugünkü sınav çok iyi geçti:))
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
Öyle oluyorlar toparlanamiyorlar ciddenOyleler ben dogum yaptim ama resmen esim lohusa oldu toparlanamadi bi turlu baya banada dokunsa kirilcakmisim gbi davraniyodu
Akros kim :)Oooo çok sevndm iyi not almışsın
Başarılarının devamını dilerm cnm
Bizde aynı kosusturmaca öyle
Yemek yemek için akrosu bekliorm :)
Yok yaaa asiri fazla bi durumdu okadr depresyona girmesin gerek yok oldugu gbi olsun ben o halinden memnunumÖyle oluyorlar toparlanamiyorlar cidden
Ne güzel hep öyle davransalar keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?