Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek kelimeyle harikasin abla tebrik ederimmm darisi bana

Ekmek falan da yok sanırım. Zumbayi haftada kaç gün kaç dk yapıyorsun
Canım zumbayi haftada iki gün yaptim. Spor salonunda hoca eşliğinde yapmıştım. Sen evde internette bulup yapabilirsin. Evet ekmek tuketmedim onun yerine ceviz, çiğ badem veya çiğ fındık yedim. Spor olarak açık hava yürüyüşleri veya evde Leslie de yapabirsin.

aa güzel canıım yaa şimdi kimya deyince lisede çok sevdiğim bi kimya öğretmenim vardıı onu hatırladııım
Yaa benim de lisede çok sevdigim bir kimya hocam vardı :)
Kuzum hiç anlamıyorum öyle şeylerden. İnşAllah verirsin kolayca diyip susuyorum
İnşallah yaa
Teşekkür ederim ablacım
Katılıyorum sana limonsuzum detoks olayı çok sağlıklı gelmiyor. Kısa sürede almıyoruz onca kiloyu .
Abla ben daha once 15kg verdim ama şuan yapamıyorum bir türlü. Detoks tabiki sağlıklı değil ben sadece başlangıçta kilo verdiğimi görüp motive olmak ve ödem atmak için yapmak istiyorum

Katılıyorum sana limonsuzum detoks olayı çok sağlıklı gelmiyor. Kısa sürede almıyoruz onca kiloyu .
Meraba ben de 5nci takıma gördüm rahatsızlandım ve çıktım. Ama şuan ken dim tekrar veriyorum. Pilates yaparak varmı gruplarda tecrübe ve azim mi yada daha etkili olan yol. Biraz yoruluyorum.ilk doğumum da bebeğim 5 aylıktı ve ben tartıldım 87 çıktım 3 ayda pilatese 17 kilo vardım sonra 70 dan da 62 tekrar başladım tabi arada 2 3 yıl geçti. Şimdi ise yine doğum kilolari. 70 le hamile kaldım. Doğumdan sonra 84 oldum ve hemen dikkat ederek 79 a geldim sonra pilates yapiyorum 23 gün yaptım 76 oldum. 10 gün ara verdim. Dün yine başladım.

Aaaaaaa sen ikinciye mi hamilesin

Hmmm kimyacılar hep tatlı oluyor galiba kıız :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…