- 12 Haziran 2019
- 19.728
- 121.661
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.501
Kuzum hiç anlamıyorum öyle şeylerden. İnşAllah verirsin kolayca diyip susuyorum7 8 kg vermem lazım. Önce bir detoks lazım bana acayip ödem yaptım parmaklar bile sis
Tek kelimeyle harikasin abla tebrik ederimmm darisi banaEvet canım takımlarda verdim bu kiloyu. Kendimi arkadaşların ellerine teslim ettim. Sonra bir baktım ben yeni gelenlere ablalık yapıyorum geçen yıl ağustosun son haftası kendi cabamla 82 küsürden 80' e indim. Eylül- Şubat dönemi....Diyet yemeklerine bakarken cuma yarışmaları dikkatimi çekti ben de katılmaya karar verdim kilomdan başka kaybedecek neyim var dedim.Şubat ayında da mezun oldum 60.2 ile. 46 bedenden 38 ' e yolculuk keyfini anlatamam canım...Şimdilerde bir iki kilo fazlam var mezun kilomdan...ama ben yeni bir hedef belirledim 55 olmaya çalışıyorum olursa tabi...
Çay' ım sağlıklı beslenmek hayatımı değiştirdi. Merdivenleri zor çıkıyordum dizlerimin ağrısı diye bir şey kalmadı, migrenim kırk yılda bir tutuyor. Hepsi takimlarim sayesinde oldu. 3, 8 ve son olarak şimdi 6. takimdayim.
Canım zumbayi haftada iki gün yaptim. Spor salonunda hoca eşliğinde yapmıştım. Sen evde internette bulup yapabilirsin. Evet ekmek tuketmedim onun yerine ceviz, çiğ badem veya çiğ fındık yedim. Spor olarak açık hava yürüyüşleri veya evde Leslie de yapabirsin.Ekmek falan da yok sanırım. Zumbayi haftada kaç gün kaç dk yapıyorsun
Teşekkür ederim bitanem. Darısı inşallah sana iste yeter imkansız değil.Tek kelimeyle harikasin abla tebrik ederimmm darisi bana
Katılıyorum sana limonsuzum detoks olayı çok sağlıklı gelmiyor. Kısa sürede almıyoruz onca kiloyu .Kuzum hiç anlamıyorum öyle şeylerden. İnşAllah verirsin kolayca diyip susuyorum
Yaa benim de lisede çok sevdigim bir kimya hocam vardı :)aa güzel canıımyaa şimdi kimya deyince lisede çok sevdiğim bi kimya öğretmenim vardıı onu hatırladııım
İnşallah yaaKuzum hiç anlamıyorum öyle şeylerden. İnşAllah verirsin kolayca diyip susuyorum
Teşekkür ederim ablacımCanım zumbayi haftada iki gün yaptim. Spor salonunda hoca eşliğinde yapmıştım. Sen evde internette bulup yapabilirsin. Evet ekmek tuketmedim onun yerine ceviz, çiğ badem veya çiğ fındık yedim. Spor olarak açık hava yürüyüşleri veya evde Leslie de yapabirsin.
Abla ben daha once 15kg verdim ama şuan yapamıyorum bir türlü. Detoks tabiki sağlıklı değil ben sadece başlangıçta kilo verdiğimi görüp motive olmak ve ödem atmak için yapmak istiyorumKatılıyorum sana limonsuzum detoks olayı çok sağlıklı gelmiyor. Kısa sürede almıyoruz onca kiloyu .
Kilo alImmm konusu geçmişken sorsamben çok zayıfım. Biraz kalçam büyüse giydiğim yakışsa yok mu bi formülü
Ne kadar güzel bir cümle inşallah bende derim bunu ve bir daha almammmmmmmmmKuzum hiç anlamıyorum öyle şeylerden. İnşAllah verirsin kolayca diyip susuyorum
Evet Canım baktim yoktuAmaaaaan hesap gizliymis
Kimya ogretmenj miiaa güzel canıımyaa şimdi kimya deyince lisede çok sevdiğim bi kimya öğretmenim vardıı onu hatırladııım
Meraba ben de 5nci takıma gördüm rahatsızlandım ve çıktım. Ama şuan ken dim tekrar veriyorum. Pilates yaparak varmı gruplarda tecrübe ve azim mi yada daha etkili olan yol. Biraz yoruluyorum.ilk doğumum da bebeğim 5 aylıktı ve ben tartıldım 87 çıktım 3 ayda pilatese 17 kilo vardım sonra 70 dan da 62 tekrar başladım tabi arada 2 3 yıl geçti. Şimdi ise yine doğum kilolari. 70 le hamile kaldım. Doğumdan sonra 84 oldum ve hemen dikkat ederek 79 a geldim sonra pilates yapiyorum 23 gün yaptım 76 oldum. 10 gün ara verdim. Dün yine başladım.Katılıyorum sana limonsuzum detoks olayı çok sağlıklı gelmiyor. Kısa sürede almıyoruz onca kiloyu .
Aaaaaaa sen ikinciye mi hamilesinMeraba ben de 5nci takıma gördüm rahatsızlandım ve çıktım. Ama şuan ken dim tekrar veriyorum. Pilates yaparak varmı gruplarda tecrübe ve azim mi yada daha etkili olan yol. Biraz yoruluyorum.ilk doğumum da bebeğim 5 aylıktı ve ben tartıldım 87 çıktım 3 ayda pilatese 17 kilo vardım sonra 70 dan da 62 tekrar başladım tabi arada 2 3 yıl geçti. Şimdi ise yine doğum kilolari. 70 le hamile kaldım. Doğumdan sonra 84 oldum ve hemen dikkat ederek 79 a geldim sonra pilates yapiyorum 23 gün yaptım 76 oldum. 10 gün ara verdim. Dün yine başladım.
Çocuklar 12 13 yaşına gelsin bu cümleyi kullancam onlara
Hmmm kimyacılar hep tatlı oluyor galiba kıız :)))Yaa benim de lisede çok sevdigim bir kimya hocam vardı :)
İnşallah yaa
Teşekkür ederim ablacım
Abla ben daha once 15kg verdim ama şuan yapamıyorum bir türlü. Detoks tabiki sağlıklı değil ben sadece başlangıçta kilo verdiğimi görüp motive olmak ve ödem atmak için yapmak istiyorum
Aaaaaaa sen ikinciye mi hamilesin
[/QU canim unuttun mu ben 7 buçuk ay önce doğum yaptım ikinciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?