Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy kız iyi almışsın tebrik ederiim

Canım senin bölümün neydiii

Merhaba Yemek Yarışması oylaması başladı.Oyunuzu kullandınız mı?

Evet canım takımlarda verdim bu kiloyu. Kendimi arkadaşların ellerine teslim ettim. Sonra bir baktım ben yeni gelenlere ablalık yapıyorum geçen yıl ağustosun son haftası kendi cabamla 82 küsürden 80' e indim. Eylül- Şubat dönemi....Diyet yemeklerine bakarken cuma yarışmaları dikkatimi çekti ben de katılmaya karar verdim kilomdan başka kaybedecek neyim var dedim. Şubat ayında da mezun oldum 60.2 ile. 46 bedenden 38 ' e yolculuk keyfini anlatamam canım...Şimdilerde bir iki kilo fazlam var mezun kilomdan...ama ben yeni bir hedef belirledim 55 olmaya çalışıyorum olursa tabi...
Çay' ım sağlıklı beslenmek hayatımı değiştirdi. Merdivenleri zor çıkıyordum dizlerimin ağrısı diye bir şey kalmadı, migrenim kırk yılda bir tutuyor. Hepsi takimlarim sayesinde oldu. 3, 8 ve son olarak şimdi 6. takimdayim.

Kizzz senden aldigim feyzlerle sankim biraz biseyler degisti
Ooo deme kiz basarilarinin devamını diler,kocanı daha çok ayartmani temenni ederiz
Muhabbetinize katılamadım zamanım yok ama kendimi bi hatırlatayım dedim

Allah rahmet etsin canım iyim canım çocuklarla yoğun geçiyor bu arademek evde değilsin. Ayy kocana hasret dayanamazsın ki
Saol canım amin kız pms dönemindeyim suan ölücem şişkinlikten, gerginlikten falan ne kocasiii

Abla nasıl yaptın bunu anlatır mısın bana
Spor falan yaptın mı. Benim de 7 8kg vermem gerekiyor

Kullandim ablam :)

Abla nasıl yaptın bunu anlatır mısın bana
Spor falan yaptın mı. Benim de 7 8kg vermem gerekiyor
Kimyager bacima dur bir formül yazayım.
Sebze+ Protein(et, süt, yumurta)+Su+ Spor(zumba)= Çıpçıtır bir hatun. Bunlar " in"
Karbonhidrat (un, şeker) - Abur cubur her şey- nişasta ( pirinç, patates, mısır) Bunlar " out"
Yemek saatlerimin arasında beş saat saydım canım...

aa güzel canıım yaa şimdi kimya deyince lisede çok sevdiğim bi kimya öğretmenim vardıı onu hatırladııım
Bnde lise 1 deki kimya öğretmenimi çok severdim o da beni severdi teeee en arkada oturup haşere bir öğrenci olmama rağmen aldığım nottan bir not fazlasını vereceğine söz vermişti
5 di karnemde
Biyolojimde 4 du
Fizik ahh fizik ahh
Ders olarak kötü diğer türlü citirdim hahahahhahahahaahah

Ekmek falan da yok sanırım. Zumbayi haftada kaç gün kaç dk yapıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…