- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.481
EsiAkros kim :)
Afiyet olsun
Ayy kız iyi almışsın tebrik ederiimİyi akşamlar ben geldim
Sınavım çok iyi geçti okulda da çalışmıştım neye baktıysam ondan geldi :))
Çok iyi geçti. Bir derste de hoca herkesten 15puan kırmış neden böyle yaptı anlamadik. 100 alacakken 85 almışım,93 bekleyen arkadaşım da 78 aldı. Ama neyse :)
Son 1 sınav kaldı oda en korktuğum en ayrıntılı ders cuma günü:) ama moralim iyi bugünkü sınav çok iyi geçti:))
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
Teşekkür ederim canimAyy kız iyi almışsın tebrik ederiim
Canım senin bölümün neydiii
Evet canım takımlarda verdim bu kiloyu. Kendimi arkadaşların ellerine teslim ettim. Sonra bir baktım ben yeni gelenlere ablalık yapıyorum geçen yıl ağustosun son haftası kendi cabamla 82 küsürden 80' e indim. Eylül- Şubat dönemi....Diyet yemeklerine bakarken cuma yarışmaları dikkatimi çekti ben de katılmaya karar verdim kilomdan başka kaybedecek neyim var dedim.22 kilo mu bu takimlarda mi verdin bunu inanamiyorum nr kdr surede oldu bu peki
Bende tiroit yavasligi var ilac kullaniyorum birde hafif duzey polikistikover bu ikisi benim gobek bolgemde kilo almama sebep oluyor iste e tabiki yiyorumda hani kisitlamaya pilav ekmek yememeyle yapabiliyorum sade tatli turunden vazgecemiyorum
Takimlari hic dusunmedim cnku yapamam diye dusunuyorum sanki ya diyetisyene yonlendirdi dahiliyecim beni o da tam ramazan a denk geldi oruc tutarkende kusura bakma doktor listeye uyamam dedm kendi kendimesonra da uygulamadim ramazandan sonra
Ooo deme kizKizzz senden aldigim feyzlerle sankim biraz biseyler degisti
Saol canım aminMuhabbetinize katılamadım zamanım yok ama kendimi bi hatırlatayım dedim
Allah rahmet etsin canımiyim canım çocuklarla yoğun geçiyor bu ara demek evde değilsin. Ayy kocana hasret dayanamazsın ki
Bnm kocaAkros kim :)
Afiyet olsun
Abla nasıl yaptın bunu anlatır mısın banaEvet canım takımlarda verdim bu kiloyu. Kendimi arkadaşların ellerine teslim ettim. Sonra bir baktım ben yeni gelenlere ablalık yapıyorum geçen yıl ağustosun son haftası kendi cabamla 82 küsürden 80' e indim. Eylül- Şubat dönemi....Diyet yemeklerine bakarken cuma yarışmaları dikkatimi çekti ben de katılmaya karar verdim kilomdan başka kaybedecek neyim var dedim.Şubat ayında da mezun oldum 60.2 ile. 46 bedenden 38 ' e yolculuk keyfini anlatamam canım...Şimdilerde bir iki kilo fazlam var mezun kilomdan...ama ben yeni bir hedef belirledim 55 olmaya çalışıyorum olursa tabi...
Çay' ım sağlıklı beslenmek hayatımı değiştirdi. Merdivenleri zor çıkıyordum dizlerimin ağrısı diye bir şey kalmadı, migrenim kırk yılda bir tutuyor. Hepsi takimlarim sayesinde oldu. 3, 8 ve son olarak şimdi 6. takimdayim.
Erkeklerin depresyonu çekilmiyor ciddenYok yaaa asiri fazla bi durumdu okadr depresyona girmesin gerek yok oldugu gbi olsun ben o halinden memnunum
Kullandim ablam :)Merhaba Yemek Yarışması oylaması başladı.Oyunuzu kullandınız mı?
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
aa güzel canıımTeşekkür ederim canim
Kimya canım
Kimyager bacima dur bir formül yazayım.Abla nasıl yaptın bunu anlatır mısın bana
Spor falan yaptın mı. Benim de 7 8kg vermem gerekiyor
Bildirim gitmeyecek diye okudum neden abla bir sorun mi varTeşekkürler canım
Bu sefer böyle canım:)Bildirim gitmeyecek diye okudum neden abla bir sorun mi var
Bnde lise 1 deki kimya öğretmenimi çok severdim o da beni severdi teeee en arkada oturup haşere bir öğrenci olmama rağmen aldığım nottan bir not fazlasını vereceğine söz vermiştiaa güzel canıımyaa şimdi kimya deyince lisede çok sevdiğim bi kimya öğretmenim vardıı onu hatırladııım
Tamam ablam :)Bu sefer böyle canım:)
Ekmek falan da yok sanırım. Zumbayi haftada kaç gün kaç dk yapıyorsunKimyager bacima dur bir formül yazayım.
Sebze+ Protein(et, süt, yumurta)+Su+ Spor(zumba)= Çıpçıtır bir hatun. Bunlar " in"
Karbonhidrat (un, şeker) - Abur cubur her şey- nişasta ( pirinç, patates, mısır) Bunlar " out"
Yemek saatlerimin arasında beş saat saydım canım...
Ben ekmeksiz doymuyorumEkmek falan da yok sanırım. Zumbayi haftada kaç gün kaç dk yapıyorsun
Immm pekiOoo deme kizbasarilarinin devamını diler,kocanı daha çok ayartmani temenni ederiz
Saol canım aminkız pms dönemindeyim suan ölücem şişkinlikten, gerginlikten falan ne kocasiii
7 8 kg vermem lazım. Önce bir detoks lazım bana acayip ödem yaptım parmaklar bile sisBen ekmeksiz doymuyorum
Immm peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?